Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : інфармацыя!!!

frenk85
Прывітанне, хлопцы,я хацеў інфа
Вы можаце ўсталяваць карту на eprom з тым жа sw, але з гв па-рознаму?!?hw-гэта "абнаўлення"?!?!
Я рызыка, што блокі эбу?!?! Дзякуй!

overbooster
калі есць абнаўлення, дом, маці, ідзі спакойна. Затым, калі вы растлумачыце мне, нават лепш, аб чым мы гаворым....

frenk85
Дзякуй overbooster!!!
У мяне два эбу з sw тое ж самае, але з hw розных 955 392 і 955 961 і, як вядома, "розніцы" і 955 998, што гэта будзе апошняе абнаўленне
Калі карты асноўных роўныя, і я хацеў бы ведаць, калі гэтыя абнаўлення, я магу як-то лепш, ці проста, каб дапамагчы....

carlo abarth
у 955 і кропкі jtd??'

frenk85
Вы-гэта кропка jtd

Errecinque
Дзякуй overbooster!!!
У мяне два эбу з sw тое ж самае, але з hw розных 955 392 і 955 961 і, як вядома, "розніцы" і 955 998, што гэта будзе апошняе абнаўленне
Калі карты асноўных роўныя, і я хацеў бы ведаць, калі гэтыя абнаўлення, я магу як-то лепш, ці проста, каб дапамагчы....

Даруй, але не наадварот? гэта значыць, вы павінны мець hw роўныя, і вы можаце паставіць sw розныя? цікава люменаў. Дзякуй

overbooster
уважлівы nn-гэта абнаўлення, але файлы адрозніваюцца адзін ад аднаго!!! абнаўлення маюць 3 коды: Hw, што SW і Agg тып 955-392 xxx...
затым вы павінны праверыць, ці 3 праграмы, якія вы калі ж аўто, рухавіка, квт, камплектацыя і г. д. ен сказаў, што з іншым праграмным забеспячэннем nn вы пакладзеце ў рух, але вы можаце мець рызыка, што што-то не працуе.

overbooster
Даруй, але не наадварот? гэта значыць, вы павінны мець hw роўныя, і вы можаце паставіць sw розныя? цікава люменаў. Дзякуй

Errecinque памыліўся frenk85... куды пісаць наадварот, заўседы l абсталяванне, вы павінны паважаць або якой-небудзь іншае абсталяванне заўседы, што ен сумяшчальны з ecu

frenk85
Вы прабачце, я заблытаўся!май цярпенне!!
Так што, калі я 955-961 ў эбу 955-392 рызыка заблакаваць?!?!

overbooster
Я не ведаю, я ніколі не рабіў гэты тэст, але яны ж памер

frenk85
Вы ж памер!

andrea80
На некаторых ECU у boot, можна fare...su высокія рызыкі іх затрымаць...ўжо праверана ..

tranky
прывітанне frenk85
тэарэтычна, ты затрымаўся ў запісу, калі не metcha цон або дае код памылкі ключом (поспех з 332_642 з файламі 332_962).. але табе лепш больш капіяваць зон карта, на врі файл абноўлены такім чынам вылічыце тыя ж крокам на правільны файл.

frenk85
Таму што тады ен кажа, што гэта магчыма?!?!
Так што ў маім выпадку блакавання?!?!

andrea80
Вы можаце атрымаць....значыць, ты можаш. .

tranky
Гэта не пытанне выпадку, але з праграмнага забеспячэння.
Паспрабуйце і паглядзіце, што адбываецца, але на 90% я з кода ключ.
Аднаўленне і ты на месцы

frenk85
Я паклаў яго ў файл, а не частка,блок кіравання перадае, але нічога. Толькі, што я не магу больш уставіць арыгінала,я па памылцы змена хуткасці*****і зрабіць

tranky
З што ты робіш на пуш?
Galletto, mpps ці што?

tranky
Яшчэ я павінен зразумець сэнс зрабіць як ты зрабіў.. Ты карту на іншы файл, і хацеў пакласці яго ты на свой ЭБУ?

frenk85
Galletto 1250
Я хацеў бы мець двух блокаў З той жа файл

tranky
Цяпер або паспрабуйце з mpps зрабіць пуш з врі без рэгістрацыі id ці ты з пеўня, але v54 перапісаць flash.
Я не ведаю, 1260 і я не ведаю, як працуе ў ****llo праграмнага забеспячэння

frenk85
Id не рабіў, як ад "пратакол " паспрабаваў v54

canotto2000
У любым выпадку я лічу, што калі ў вас такое ж абсталяванне, праграмнае забеспячэнне можа быць несумяшчальна...