КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Scania 164 580 ПАЛІЦЬ

alegsxr
Прывітанне ўсім,

У мяне праблема з сродкам scania 164 580cv. На практыцы сродкі, паліць вельмі шмат.

Хачу параўнаць маю карту, што і 480, але розныя крычы, што я хадзіць не магу адкрыць іх. Бда...

Хто-то КРЫЧЫ на 480 (мадэль з MS6.2) і 580 (у той жа ECU)?

Дзякуй,
Alessio

alegsxr
Мяне ніхто не ведае, як дапамагчы?

сиско
Прывітанне ўсім,

У мяне праблема з сродкам scania 164 580cv. На практыцы сродкі, паліць вельмі шмат.

Хачу параўнаць маю карту, што і 480, але розныя крычы, што я хадзіць не магу адкрыць іх. Бда...

Хто-то КРЫЧЫ на 480 (мадэль з MS6.2) і 580 (у той жа ECU)?

Дзякуй,
Alessio

але я думаю, што вы не можаце яго спампаваць з паведамленняў, якія вы, калі адмін дае дазвол апублікаваць ***** табе я пасылаю, (але толькі, калі там дазваляюць, таму што я не хачу ісці супраць правілаў)

alegsxr

але я думаю, што вы не можаце яго спампаваць з паведамленняў, якія вы, калі адмін дае дазвол апублікаваць ***** табе я пасылаю, (але толькі, калі там дазваляюць, таму што я не хачу ісці супраць правілаў)

Дзякуй Сіска разумею,

alegsxr
Упэўнены, што калі адказу ад адміна трэба чакаць столькі не ў тым, што на гэтым форуме так і без выходных.

сиско
Прывітанне, Алекс, вы робіце пошты ваш файл, што я табе скажу, калі гэта крычы ці не, то я прашу вас грузавік цягне? ці таму толькі дым, але не ідзі, калі няма, ідзі і курыць, зрабіце тэст на герметычнасць интеркулера, таму што яны даволі часта ламаюцца, гл. таксама патрубок алюмініевы у сярэдзіне v цыліндраў, ламаецца ў непасрэднай блізкасці ад вінтоў кранштэйна, якая падтрымлівае алюмініевыя трубы, што ідзі ад turbo на інтэркулер, таксама дэмантуе датчык turbo, а ад чыстай, (знаходзіцца на калектары ўпускаючы цыліндраў справа)
раскажыце, прывітанне Сіска