Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Погляд Карту Alfa 147 Ducati Corse EDC16C39 966.729

tranky
Ave людзей,
Я працую ў ecu, як вынікае з назвы якой ён ужо адзін мод вышэй (не ведаю, калі ад дома або ад папярэдняга ўладальніка), пытанне ў тым, што цяпер такі аўтамабіль у 170cv з яго мод і ў цяперашні час былі зроблены змены, на зліўны шланг прамой, выдаленне EGR, і я думаю, нават зняў FAP (не ўпэўнены, так як я яшчэ не бачыў аўтамабіль, але, мяркую, вы).
Як мяркуецца, яны былі ўжо адключаныя DTC, уласцівых гасцей з абмежаванымі магчымасцямі, што я не правяраў калі шчыра, але я зраблю гэта ў больш позні час.
Я стаўлю ў абмен НА(150cv), мод 170 дома і мой мод з якім-то падправіць мод ад дома.
Калі ласка, дайце які-небудзь савет, так як кліент (мой сябар) хоча ўзяць над 200cv і я спадзяюся, што гэты мод, што, па меншай меры, наблізіўся да мэты.

Дзякуй

tranky
Спіс памылак друку..
Крычы, гэта 170cv але пракатнае аўто было крыху больш 160cv.
Ecm я быў загорнуты.. Sorry..
Чакаю вашых меркаванняў, а то карта загружаецца нармальна, але цалкам адсутнічае ў біток ад 2000 да 3750 прыкладна..
Я спрабаваў паставіць пры поўнай нагрузцы турбіны паміж 2500 і 4000 у 170punti прырост ад врі і 50/100 на 2000/2500
Што вы думаеце пра гэта?

switing63
Добры дзень, на жаль, я карыстальнік, які яшчэ не дасягнуў мінімальнага мяжы для таго, каб спампаваць файл, таму я не магу ўбачыць свой, што ты выклаў, але я б хацеў абмеркаваць гэты блок, паколькі яшчэ ў стадыі вывучэння, і сярод іншага я, параўноўваючы розныя карты jtd ў яе розных версіях. Гэтак жа звернеце ўвагу, што на дадзены момант у мяне няма ніякага практычнага вопыту, паколькі, як я ўжо казаў, я ў стадыі навучання, а затым я мог бы сказаць шмат рэчаў няправільна, але як гаворыцца стагоддзе жыві, стагоддзе вучыся.
Я думаю, цяжка ісці, over 200 Л. с. толькі на карце, на самай справе, я думаю, ужо цяжка падысці.
Так у нос 170 ачкоў больш, на турба мне здаецца, вельмі моцна. Турбіна ад ducati corse-гэта honeywell-garrett GTA1749V і тое ж, 16V 150Cv €4, што на 150Cv мае абмежавальнік на 2400, у той час як на Ducati працуе ўжо з серыі 2550 да 3500 абаротаў, так што, мне здаецца, ужо даведзена да свайго мяжы з дома на карту, арыгінальная і, такім чынам, пайсці на яшчэ 170 ачкоў, як я ўжо казаў, мне здаецца, так шмат, то, верагодна, што я памыляюся, але гэта маё меркаванне.
Па-мойму, калі ваш сябар хоча, каб дасягнуць тых дзяржаў, павінны паставіць у каштарыс яшчэ на некалькі частак, механіка, турба, у першую чаргу.
Не будучы ў стане бачыць файлы адправіў вам цікава, калі вы змянілі карту, час ўпырску, таму што я, здаецца, спыніўся ў 80mm3 ад арыгінала і, такім чынам, для таго, каб надаць аб'ём верхняй дызельнага паліва павінен разлічыць час, неабходнае для вялікіх колькасцях, напрыклад, 85 ці 90 мм3 (я не ведаю, эскіз і разлік, так што я хацеў бы зразумець, як вы зможаце рабіць у такіх выпадках, таму што не думаю, што гэта лінейная функцыя) у адваротным выпадку, гэтая карта, у пэўным сэнсе, працуе ад абмежавальніка і толькі з 80mm3 дызельнага паліва я сумняваюся, што ты ідзеш да 180Cv.

cinqueturbo
Я спрабаваў напісаць дзве-тры радкі, спрабуючы дапамагчы, як мага лепш, але па-сапраўднаму я бачу занадта шмат памылак, то ў мяне падыходных слоў, каб выказаць сябе ў найлепшым чынам, не абражаючы сваю працу...

так што раю табе прачытаць якой-то пост, канкрэтны на гэтыя ECU, і аўтамабіль на форуме

Ці
ўскладзеных на службу файлаў у інтэрнэце, што
1 вам працу DOC
2 ў вас ёсць файл, зроблены з логікай і аптымізаваны для гэтага аўтамабіля.., і іншыя, якія вам прыйдуць..

tranky
Cinqueturbo дазваляю, што я ўсё яшчэ пачатковец, і я бачыў, што так ён але рэчы, якія не ідуць.
Бачачы так, што быў ужо загружаны вышэй вы заўважылі, большасць на нізкіх абарачэннях, як калі б машына была апрацавана для таго, каб буксіраваць больш, чым спрынт.
Дыяпазону, пачынаючы ад карты і выкладу гатовую працу.
Switing я таксама ў тваёй сітуацыі і ****llo на самай справе я тут, каб прыняць злачынства (гл. вышэй) і прыняць інфа, каб расці.
;)

tranky
Cinwieturbo дзякуй за савет, але я аддаю перавагу паўднёва-карту, таксама SR зойме некалькі месяцаў, а што мне зрабіць, каша гатовая.
Прымаю любыя парады ад тых, хто ўжо пачаў гэты GT.
Дзякуй

cinqueturbo
Cinwieturbo дзякуй за савет, але я аддаю перавагу паўднёва-карту, таксама SR зойме некалькі месяцаў, а што мне зрабіць, каша гатовая.
Прымаю любыя парады ад тых, хто ўжо пачаў гэты GT.
Дзякуй

Ок, ок, як у мяне будзе час, я расстегну плюс карты у гэты файл і паглядзім, што мне прадставіцца па меры яго працы..