Прагляд Поўнай Версіі : Renault Megane III 1.5 110cv Sid305
Прывітанне, хлопцы,
у якасці першага эксперыменту я прачытаў ecu аб'ект, памер файла 1.5 mb.
Я заяўляю, што ecu мае адразу адлюстраванне легкім для абмежавання ваганні на 2000rpm з газавая пастаянная.
Адкрыўшы ECM я не магу знайсці драйвер...
Дадзеныя эбу hw 0037R sw 0386 upg 4632
Я шукаў трохі вакол, але не знайшоў нават арыгінальны файл сумяшчальны!
Вы можаце мне дапамагчы?
Дзякуй загадзя
Прывітанне, як ты, прачытаўшы ecu? будзе служыць screen shot дадзеных ecu, так я бачу, калі я магу дапамагчы вам з файл врі.
Што тычыцца ecm, калі ў вас з аўтаматычнай nn вы знойдзе драйвер, улічваючы, што файл быў зменены
Прывітанне Антоніо, я чытаў з kess v2...
Тады, калі нагрузка, у выніку файл ад чытання не трапляе ў назапашвальнік, таму што гэта ўжо быў зменены, і тут мы, хоць тлумачэнне тэхнікі не ведаю...
Я спрабаваў спампаваць арыгінальныя файлы з інтэрнэту, якія кажуць, што прачыталі з kess і тым жа ecu, але лічбы hd і sw розныя, вынік той жа, і я totLmente, выдатныя ад маей...
Калі напішыце нумар SW і я мог бы дапамагчы вам з золата..
Прывітанне дзякуй, на фота добра чытаецца.
Рага, то вы можаце мне дапамагчы?
See na словам... гэтай карты казіно... я не знаходжу, нават не падобны...
Хто можа дапамагчы мне з адрасы, каб знайсці карты?
Я хачу паспрабаваць у 2D...
Знайсці іншы siemens таксама Ford і вывучаць тое, што ен упэўнены, драйвер
Дзякуй sportk, але якая мадэль мае тую ж эбу? У kuka-гэта 2000cc правільна?
ж, блока кіравання няма, але можна легка знайсці карты,аднак, нават многія nissan яны ж ecu
я зрабіў megane 3 dci 110cv вачэй з крокам, таму што шкоду, тады праблемы з fap, калі яны зроблены дрэнна
калі вы ведаеце, дзе на навобмацак вы можаце адкрыць драйвер ўручную
калі вы ідзяце, каб загрузіць файл з ecm сканаваць.. не знайшоўшы файла
то знайдзіце ў выпадальным спісе, прымаючы аўтамабілі--> мадэль аўтамабіля --> тып ecu
так вы адкрывае файл з драйверам , вочы адкрывае файл зменены, таму вы не можаце ўзяць прыклад, як калі б ен арыгінал, але калі вы працуеце ў 2d, і вы ведаеце ўжо, што чапаць вам можа быць карысна, каб зрабіць так
Дзякуй scican25, я быў вельмі заняты ў апошнія дні, і я не мог адказаць, у гэты вечар я імкнуся, і я вам скажу.