КПК

Перегляд Повної Версії : Форсунки Fiat Panda naturalpower

ciccio84
Привіт друзі, у мене проблема з Panda natural power клієнт скаржиться, що машина сприймає найменших бовтанка, в той час як ви ведете автомобіль, а потім в холод, як тільки приводиться в рух і перейти на метан і irregolarissima потім прогріється і все в порядку.І був в іншій майстерні, де рік чисті інжектори для метану, але погода на 15 днів-це повернення, як це було раніше,або туди, де ви чистий раніше інжектори і наклали відкрутивши пробку metanodal флейта з допомогою шприца рідини всередині угвинчується знову посадили його в мотоцикл і автомобіль, або знову на пару днів потім знову проблеми,знову там розповіли, що були замінити форсунки на метан.
Тепер він прийшов у мою майстерню, щоб замінити форсунки, але я хочу бути впевнений, що якщо б їх перш, ніж замінити його, а потім я хотів би поради про те, що робити, тому що я ніколи не замінив форсунки метану на ці автомобілі, і якщо вони легкого видалення.дякую

gcmotor
Безпосередньо замінити форсунки і газовий фільтр і проблема вирішена. Після певної кількості годин роботи або близько 80.000/100.000 КМ завжди намагайтеся заїсти або спалювати внутрішню котушку. Хто може змусити міняти по гарантії, пощастило, бачив їх вартість досить висока, близько € 400,00

vincenzot
я зазвичай чищу форсунки і шланг .форсунки, їх я 1 годину під машину спін і, як правило, знімаю фільтр і все ок

carlo abarth
фоли очистити, перш ніж міняти їх раз вирішити на 90%!!

ciccio84
Ви можете мені пояснити, де розташовані фільтри в питанні?Кожен, скільки км ви повинні замінити?На цьому автомобілі вони ніколи не були змінені, і впевнений, що для своїх 150.000 брудні

andrea80
Фільтр знаходиться в насосі метану...відгвинтити гайку і під фільтр. .А у мене множинний natural power...після очищення форсунок, пару раз з ультразвукові мийки, а пішли у смітник через деякий час....він прав gcmotor...100000 км і повинні бути замінені, як правило,...

gasluc01
фільтр в редуктор

ciccio84
Тільки фільтр в редукторі?

andrea80
Тільки в редуктор

michele30
інжектори для метану, коли вони за багато км, щоб кинути рідко отримує щось після ультразвукового очищення, від мене не проходять припливу навіть для того, щоб не прийняти нову і, щоб заощадити клієнтів, маючи мало грошей в ці періоди я намагаюся їх теж під знос, і скажу вам, що якщо багато я був також пощастило, все ще працюють без проблем.

ciccio84
інжектори для метану, коли вони за багато км, щоб кинути рідко отримує щось після ультразвукового очищення, від мене не проходять припливу навіть для того, щоб не прийняти нову і, щоб заощадити клієнтів, маючи мало грошей в ці періоди я намагаюся їх теж під знос, і скажу вам, що якщо багато я був також пощастило, все ще працюють без проблем.

Михайло, але мені сказали, що заміна iniet оригінальні і краще встановити пластикові змінені та правда?якої марки і яка модель?

pabloescobar
Що стосується газового фільтра не всі його носять

andrea80
Ті, пластик краще, ніж ті, залізо...це правда..Fiat зробив їх трохи краще, ніж старі...

andrea80
Бренд я вважаю, що це Метатрон...поправте мене, якщо я сказав маячня

morisuper
також є не оригінальні bosch, мені здається, 65+пдв

ingluca
Так, існують також комерційні bosch, стоять 1/4 від fiat і тривають одно.
Для 1.2 я їх ніколи не пила, але для 1.6 багаторазового ідеально підходять

ciccio84
Так що краще придбати bosch?І правда, що є моделі, на 4 отвори, що вони кращі?Ті пластикові, що марки просто щоб порівняти!!!

мікеле лауро
Крім того, всі дійсні поради клієнт повинен дбати, щоб знайти дистриб'ютора метану довіри. Де живу я, після багатьох проблем ми зробили сортування дистриб'юторів і клієнтів, вони знайшли велику користь. Знаю, звучить утопічно, так як механічні хочуть, що автомобілі ламаються

ciccio84
Друзі, прийшов час заміни були благословенні форсунок.Клієнт прийшов у майстерню і сказав мені, щоб продовжити замовлення.
Те, що ви мені порадите?Клієнт мені повідомив, що кілька років тому в іншій майстерні, механік рекомендував заміну форсунок, оригінальні, які я припускаю, були 2 отвори з тими, на 4 отвори, чи правильно це?Краще взяти bosch або метатрона?Також у вас є код запасні частини?

todos
чувак, я рекомендую спочатку, тому що ви також повинні враховувати, що блок управління метану вже відкалібровані для тих, інжектор...

ciccio84
Тому що, якщо їжджу на bosch замість метатрона ви повинні запрограмувати в ебу?
Я зробив діагностику, навіть з multiecuscan і програмування, це може зробити лише скидання параметрів autoadattativi!

ciccio84
Друзі, мені прийшли форсунки тепер мені не вистачає тільки фільтр(будемо сподіватися, що в наявності є)то на редуктор elettrvalvola,я побачив, що знаходиться нижче і ззаду на редукторі зміст у болт з шестигранний ключ, вірно?
Не пробував розібрати, тому що потрібно, щоб закрити балони метан зливу теплоносія з системи, привівши в рух автомобіль, і, щоб закінчити метану, перш ніж працювати.

Андрі
Сподіваюся, для вас це форсунки, у мене є клієнти, з 300,000 км, але форсунки метан ніколи не змінюються.якщо вони між нитками бачите їх в діагностиці ,моніторингу тиску в рампі на справжньому автомобілі, на деякий час тиск повинен залишатися навколо 6/7 бар.

ciccio84
Андре буквально вчора я вирішив, я замінив всі 4 форсунки і фільтр метан і авто працює як ніби нова!Клієнт приносить мені автомобіль, де мені підтверджують, що кілька місяців тому він відправився в майстерню, де вони розібрали форсунки, щоб очистити їх,після того, як зробив цю роботу, автомобіль це чи добре для близько місяця!?!
Коли я зняв форсунки для заміни я помітив, що з машини ніколи не були демонтовані форсунки,а потім цей джентльмен, як він зробив, щоб очистити їх???Я думаю, що тільки взяв у поїздку!
Я чув, на інші теми, що хтось, щоб спробувати очистити впорскує якийсь продукт труби уприскування метану знаєш що-небудь?

кома
я перебуваю в такому ж стані.
панда моя, хоча.
1.2 Np з 200000 км (двісті)
що я роблю, убираюсь або обміняти їх?

ciccio84
Якщо вони пластикові, ви можете спробувати, щоб очистити, але якщо вони з заліза, я думаю, що не буде тривати дуже!!!

кома
Якийсь хороший сайт, де можна купити за хорошою ціною?
машина має 200 тис. км, і я думаю, прибрати протягом року, так що все гаразд, що-то дешевше.

заздалегідь спасибі

ciccio84
Я купив bosch зробіть пошук в ****** і тобі виходять різні ціни

франк-електричний
одного разу мені довелося з тією ж проблемою
це був торговий метану, з метаном не буває