Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Фарсункі Fiat Panda naturalpower

ciccio84
Прывітанне сябры, у мяне праблема з Panda natural power кліент скардзіцца, што машына ўспрымае найменшых гайданка, у той час як вы вядзеце аўтамабіль, а затым у холад, як толькі прыводзіцца ў рух і перайсці на метан і irregolarissima потым прагрэецца і ўсё ў парадку.І быў у іншай майстэрні, дзе год чыстыя інжэктары для метану, але надвор'е на 15 дзён-гэта вяртанне, як гэта было раней,ці туды, дзе вы чысты раней інжэктары і наклалі адкруціўшы корак metanodal флейта з дапамогай шпрыца вадкасці ўнутры ўшрубоўваецца зноў пасадзілі яго ў матацыкл і аўтамабіль, або зноў на пару дзён потым зноў праблемы,зноў там распавялі, што былі замяніць фарсункі на метан.
Цяпер ён прыйшоў у маю майстэрню, каб замяніць фарсункі, але я хачу быць упэўнены, што калі б іх перш, чым замяніць яго, а затым я хацеў бы парады аб тым, што рабіць, таму што я ніколі не замяніў фарсункі метану на гэтыя аўтамабілі, і калі яны лёгкага выдалення.дзякуй

gcmotor
Непасрэдна замяніць фарсункі і газавы фільтр і праблема вырашана. Пасля пэўнага колькасці гадзін працы або каля 80.000/100.000 КМ заўсёды спрабуйце заесці або спальваць ўнутраную катушку. Хто можа прымусіць змяняць па гарантыі, пашанцавала, бачыў іх кошт даволі высокая, каля € 400,00

vincenzot
я звычайна чышчу фарсункі і шланг .фарсункі, іх я 1 гадзіну пад машыну спін і, як правіла, здымаю фільтр і ўсе ок

carlo abarth
фалы ачысціць, перш чым мяняць іх на раз вырашыць на 90%!!

ciccio84
Вы можаце мне растлумачыць, дзе размешчаны фільтры ў пытанні?Кожны, колькі км вы павінны замяніць?На гэтым аўтамабілі яны ніколі не былі зменены, і ўпэўнены, што для сваіх 150.000 брудныя

andrea80
Фільтр знаходзіцца ў помпе метану...адвінціць гайку і пад фільтр. .А ў мяне множны natural power...пасля ачысткі фарсунак, пару разоў з мыйкі ультрагукавыя, а пайшлі ў памыйніцу праз некаторы час....ён мае рацыю gcmotor...100000 км і павінны быць замененыя, як правіла,...

gasluc01
фільтр у рэдуктар

ciccio84
Толькі фільтр у редукторе?

andrea80
Толькі ў рэдуктар

michele30
інжэктары для метану, калі яны па шмат кіламетраў, каб кінуць рэдка атрымлівае што-то пасля ультрагукавой ачысткі, ад мяне не праходзяць прыліву нават для таго, каб не прыняць новую і, каб зэканоміць кліентаў, маючы мала грошай у гэтыя перыяды я стараюся іх таксама пад знос, і скажу вам, што калі шмат я быў таксама пашанцавала, усё яшчэ працуюць без праблем.

ciccio84
інжэктары для метану, калі яны па шмат кіламетраў, каб кінуць рэдка атрымлівае што-то пасля ультрагукавой ачысткі, ад мяне не праходзяць прыліву нават для таго, каб не прыняць новую і, каб зэканоміць кліентаў, маючы мала грошай у гэтыя перыяды я стараюся іх таксама пад знос, і скажу вам, што калі шмат я быў таксама пашанцавала, усё яшчэ працуюць без праблем.

Міхаіл, але мне сказалі, што замена iniet арыгінальныя і лепш ўсталяваць пластыкавыя зменены і праўда?якой маркі і якая мадэль?

pabloescobar
Што тычыцца газавага фільтра не ўсе яго носяць

andrea80
Тыя, пластык лепш, чым тыя, у жалеза...гэта праўда..Fiat зрабіў іх крыху лепш, чым старыя...

andrea80
Брэнд я лічу, што гэта Метатрон...папраўце мяне, калі я сказаў трызненне

morisuper
таксама ёсць не арыгінальныя bosch, мне здаецца, 65+пдв

ingluca
Так, існуюць таксама камерцыйныя bosch, стаяць 1/4 ад fiat і доўжацца роўна.
Для 1.2 я іх ніколі не піла, але для 1.6 шматразовага ідэальна падыходзяць

ciccio84
Так што лепш купіць bosch?І праўда, што ёсць мадэлі, на 4 адтуліны, што яны лепшыя?Тыя пластыкавыя, што маркі проста каб параўнаць!!!

мікеле лаура
Акрамя таго, усе сапраўдныя парады кліент павінен клапаціцца, каб знайсці дыстрыбутара метану даверу. Дзе жыву я, пасля многіх праблем мы зрабілі сартаванне дыстрыб'ютараў і кліентаў, яны знайшлі вялікую карысць. Ведаю, гучыць ўтапічна, так як механічныя хочуць, што аўтамабілі ламаюцца

ciccio84
Сябры, прыйшоў час замены былі бласлаўлёны фарсунак.Кліент прыйшоў у майстэрню і сказаў мне, каб працягнуць заказ.
Тое, што вы мне параіце?Кліент мне паведаміў, што некалькі гадоў таму ў іншы майстэрні, механік параіў замену фарсунак, арыгінальныя, якія я мяркую, былі 2 адтуліны з тымі, на 4 адтуліны, ці правільна гэта?Лепш узяць bosch або метатрона?Таксама ў вас ёсць код запасныя часткі?

todos
чувак, я рэкамендую першапачаткова, таму што вы таксама павінны ўлічваць, што блок кіравання метану ўжо адкалібраваныя для тых, інжэктар...

ciccio84
Таму што, калі езджу на bosch замест метатрона вы павінны запраграмаваць ў эбу?
Я зрабіў дыягностыку з multiecuscan і праграмавання, гэта можа зрабіць толькі скід параметраў autoadattativi!

ciccio84
Сябры, мне прыйшлі фарсункі цяпер мне не хапае толькі фільтр(будзем спадзявацца, што ў наяўнасці ёсць)то на рэдуктар elettrvalvola,я ўбачыў, што знаходзіцца ніжэй і ззаду на редукторе ўтрыманне ў болт з шасціграннай ключ, дакладна?
Не спрабаваў разабраць, таму што трэба, каб закрыць балоны метан сліва цепланосбіта з сістэмы, прывёўшы ў рух аўтамабіль, і, каб скончыць метану, перш чым працаваць.

Андрэй
Спадзяюся, для вас гэта фарсункі, у мяне ёсць кліенты, з 300,000 км, але фарсункі метан ніколі не мяняюцца.калі яны паміж ніткамі бачыце іх у дыягностыцы ,маніторынгу ціску ў рампы на стаялым аўтамабілі, на некаторы час ціск павінна заставацца вакол 6/7 бар.

ciccio84
Андрэ літаральна ўчора я вырашыў, я замяніў усе 4 фарсункі і фільтр метан і аўто працуе як быццам новая!Кліент прыносіць мне аўтамабіль, дзе мне пацвярджаюць, што некалькі месяцаў таму ён адправіўся ў майстэрню, дзе яны разабралі фарсункі, каб ачысціць іх,пасля таго, як зрабіў гэтую працу, аўтамабіль гэта ці добра для каля месяца!?!
Калі я зняў фарсункі для замены я заўважыў, што з машыны ніколі не былі дэмантаваныя фарсункі,а затым гэты джэнтльмен, як ён зрабіў, каб ачысціць іх???Я думаю, што толькі ўзяў у паездку!
Я чуў, на іншыя тэмы, што хто-то, каб паспрабаваць ачысціць ўпырсквае нейкі прадукт у трубы ўпырску метану ведаеш што-небудзь?

кома
я знаходжуся ў такім жа стане.
панда мая, хоць.
1.2 Np з 200000 км (дзвесце)
што я раблю, прыбіраюся або абмяняць іх?

ciccio84
Калі яны пластыкавыя, вы можаце паспрабаваць, каб ачысціць, але калі яны з жалеза, я думаю, што не будзе доўжыцца вельмі!!!

кома
Якой-то добры сайт, дзе можна купіць па добрай цане?
машына мае 200 тыс. км, і я думаю, прыбраць на працягу года, так што ўсё ў парадку, што-то танней.

загадзя дзякуй

ciccio84
Я купіў bosch зрабіце пошук у ****** і цябе выходзяць розныя цэны

франк-электрычны
аднойчы мне давялося з той жа праблемай
гэта быў гандлёвы метану, з метанам не бывае