Перегляд Повної Версії : Info покупки kess
Привіт всім, я схильний до acquito на HW і SW для rimappature блоків управління, видалення Fap і egr. Мені було запропоновано kess повна копія (Гарантований продавцем, що слід також інших майстерень), також за допомогою програмного забезпечення, вкладення на всі курси, що я повинен робити самостійно різні приклади і докази, з його допомогу в моєму повному розпорядженні. Ви думаєте, більш досвідчені повинні прийняти kess, який працює в різних режимах, або орієнтуватися на інший тип ( півник та ін).
Залежить від якості dell hw, який продає.
Як ви просили ?
Привіт всім, я схильний до acquito на HW і SW для rimappature блоків управління, видалення Fap і egr. Мені було запропоновано kess повна копія (Гарантований продавцем, що слід також інших майстерень), також за допомогою програмного забезпечення, вкладення на всі курси, що я повинен робити самостійно різні приклади і докази, з його допомогу в моєму повному розпорядженні. Ви думаєте, більш досвідчені повинні прийняти kess, який працює в різних режимах, або орієнтуватися на інший тип ( півник та ін).
Я не kess я, але мені здається, що працює тільки в послідовний, якщо не помиляюся.
Привіт, хлопці, мене попросили 400 євро, з kess, ви можете працювати через obd і через bdm, що ви мені порадите?
Привіт, хлопці, мене попросили 400 євро, з kess, ви можете працювати через obd і через bdm, що ви мені порадите?
У bdm з kess, я впевнений, що не існує робіт....
У kess тому тільки OBD і Tricore або Boot. Немає BDM або JTAG.
Обережні, що навколо продають kess v2 = 400€ і те ж, що ви купуєте в китаї в 140€
У kess тому тільки OBD і Tricore або Boot. Немає BDM або JTAG.
Обережні, що навколо продають kess v2 = 400€ і те ж, що ви купуєте в китаї в 140€
Поясніть мені люб'язно різниця між boot - tricore - jtag і ktag? Я хотів би chiarirmi кілька речей, спасибі
Спасибі fabiuz, що ви мені порадите?
Boot ви використовуєте на ecu, на яких не вдалося виконати читання з послідовного порту, як правило, здійснюється розблокування
Tricore-це, як правило, використовується на бош EDC17 і ME17 оснащені процесором infineon, використовує, як правило, 1 провід в багажнику, і 1 або 2 резисторів на блоці
j-tag використовується для читання microcrontrollori як marelli 8df-8f2-8f3 - і denso
Все дуже узагальненою і в spanne
Спасибі fabiuz, що ви мені порадите?
Я вам раджу, що не існує інструменту, який задовольняє всім вимогам, що всі вони мають свої плюси і мінуси.
Якщо ви хочете comiciare вчитися починається з послідовного інтерфейсу для роботи з бд-порт, щоб потім approfodire різних режимів, блок прийому і знімається з автомобіля.
Півник V54 або Kess V2 відмінні продукти.
З півник прибуття, щоб зробити автомобілі до 2011/2012 програмне забезпечення є громіздким для установки і керівництвами, їх треба йти шукати вас в програмі
З kess надходження в 2013/14 програма дуже проста в установці, що у використанні, заряду керівництва в autormatico
Я поділяю з Fabiuz поняття, як в діагностиці, де приходить не один, приходить інший, то залежить від того, що хочете зробити і на що витратити...потім вона, ніби кажучи, клонів, навколо, ви опинитеся в тисячу і ціни від discaunt, але не завжди якості, отже, з ризиком пошкодити...зіпріться на того, хто, може бути, що він використовував, але офіційний, тому що, повірте мені, щоб спалити ecu-це наносекунди і відшкодувати збиток іноді коштує набагато більше, ніж інструмент.
Спитайте поради адміністраторам форуму дадуть прямі, хороші.
Офіційний для того щоб почати поза досяжності для звичайних користувачів, які хочуть дізнатися,як бюджет, і потрібно продумати виступ підписки.
Пошкодження, то їх можна зробити також з офіцерами і часто носять через недосвідченість, неправильні з'єднання, etc...
І їх ви завжди і тільки ти відповісти
Офіційний для того щоб почати поза досяжності для звичайних користувачів, які хочуть дізнатися,як бюджет, і потрібно продумати виступ підписки.
Пошкодження, то їх можна зробити також з офіцерами і часто носять через недосвідченість, неправильні з'єднання, etc...
І їх ви завжди і тільки ти відповісти
Якщо за шкоду, з офіційним вас l допомогу, який допоможе вам і на 99% вирішити
з клоном немає 0 допомогу, крім того, що ви спертися на когось ззовні, і, заплативши допомогло вирішити проблему
Дякую за відповіді, з продавцем я мав телефонні контакти, дав мені на допомогу. Я надіслав Admin ***** для інформації, не маючи відповіді
Якщо за шкоду, з офіційним вас l допомогу, який допоможе вам і на 99% вирішити
з клоном немає 0 допомогу, крім того, що ви спертися на когось ззовні, і, заплативши допомогло вирішити проблему
Взято з офіційної керівництво Alientech:
"Цей протокол також забезпечує пряме підключення до роз'єму блоку управління та з'єднання одного або декількох проводів на ділянках програмування.
З'єднань і зварних швів не правильно, або погано зроблені, можуть пошкодити ебу, часто, таким чином, непоправної.
Ні в якому разі ми не несемо відповідальності за шкоду, заподіяну ебу при відкритті, з'єднань і зварних швів не відповідають тому, що зазначено у даному посібнику.
ВИКОРИСТАННЯ ПРОТОКОЛУ з БОКУ КОРИСТУВАЧА означає ПОВНУ І БЕЗЗАСТЕРЕЖНУ ЗГОДУ з ЦИМИ УМОВАМИ, позбавляючи ВИРОБНИКА ВІД БУДЬ-якої ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ, І ВІДМОВА від (З) для КОЖНОГО ТИПУ ВІДПЛАТИ."
Це я мав на увазі, якщо fail збиток ти платити або ні.
Річ у тому, що з клонів покладіть змінну помилок між вами і блоком управління. клон точно.
З офіцером у вас допомоги в +, продукту, безсумнівно, вище.
Але якщо ви зробите, фігня на ви, це був сік.
Повністю згоден!!! Офіцер завжди залишається офіцером. менш схильний ламатися, на відміну від клонів, і у вас є підтримка. Потім ти того, щоб вирішити, що робити. Так плавно capiteranno як з офіційними, що з клонів, так що якщо ви вирішите це зробити для суден, ви повинні покласти на рахунок навіть ті.