КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Info куплі kess

Fronzies
Прывітанне ўсім, я схіляюся да acqurl з HW і SW для перапрызначэння блокаў кіравання, выдаленне Fap і egr. Я прапанаваў kess клон поўны (Гарантыя ад прадаўца, што таксама варта іншых майстэрняў), таксама з праграмай прыкладаецца усе з курсам, што я павінен зрабіць, самавук з розныя прыклады і доказы, каб зрабіць, усе з яго дапамогу ў маім поўным распараджэнні. На думку вас, больш вопытных, лепш узяць кесс, якая працуе ў розных рэжымах, ці арыентавацца на іншы тып ( пеўнік і г. д.).
Дзякуй :D

Fabiuz
Залежыць ад якасці dell hw, які прадае.
Як я цябе прасіў ?

Errecinque
Прывітанне ўсім, я схіляюся да acqurl з HW і SW для перапрызначэння блокаў кіравання, выдаленне Fap і egr. Я прапанаваў kess клон поўны (Гарантыя ад прадаўца, што таксама варта іншых майстэрняў), таксама з праграмай прыкладаецца усе з курсам, што я павінен зрабіць, самавук з розныя прыклады і доказы, каб зрабіць, усе з яго дапамогу ў маім поўным распараджэнні. На думку вас, больш вопытных, лепш узяць кесс, якая працуе ў розных рэжымах, ці арыентавацца на іншы тып ( пеўнік і г. д.).
Дзякуй :D
Я не кесс я, але мне здаецца, што працуе толькі ў паслядоўны порт, калі не памыляюся.

Fronzies
Прывітанне, хлопцы, мяне папрасілі 400 еўра, з kess, вы можаце працаваць праз obd, што праз bdm, вы што мне параіце?

Errecinque
Прывітанне, хлопцы, мяне папрасілі 400 еўра, з kess, вы можаце працаваць праз obd, што праз bdm, вы што мне параіце?
У bdm з kess, я ўпэўнены, што няма працы....

Fabiuz
Kess таму толькі OBD і ці Tricore Boot. Няма, BDM або JTAG.
Асцярожныя, што вакол прадаюць kess v2 у 400€ і тое ж, што купіць у тым, што ў 140€

Errecinque
Kess таму толькі OBD і ці Tricore Boot. Няма, BDM або JTAG.
Асцярожныя, што вакол прадаюць kess v2 у 400€ і тое ж, што купіць у тым, што ў 140€

Растлумачце мне, калі ласка, розніцу паміж boot - tricore - jtag і кв? Хацелася б удакладніць пару рэчаў, дзякуй

Fronzies
Дзякуй fabiuz, што вы мне параіце?

Fabiuz
Boot вы выкарыстоўваеце на ecu, на якіх не ўдаецца выканаць чытанне з паслядоўнага порта, як правіла, і вы робіце так што разблакоўкі
Tricore выкарыстоўваецца, як правіла, на bosch EDC17 і ME17 з працэсара нарэшце, выкарыстоўвае, як правіла 1 провадам boot і 1 або 2-х рэзістараў на блок кіравання
j-тэг выкарыстоўваецца для таго, каб чытаць microcrontrollori, як отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие 8-8f2-8f3 - і denso
Усё вельмі абагульнена і на працягу

Fabiuz
Дзякуй fabiuz, што вы мне параіце?
Я вам рэкамендую, што не існуе інструмента, які б задавальняў усе патрэбы, усе яны маюць свае плюсы і мінусы.
Калі вы хочаце пачаць вучыцца пачынаецца з паслядоўнага порта для працы з бд-порт, каб затым паглыбіцца ў розныя рэжымы ў эбу адкрытай і дэмантаваны з аўтамабіля.
Galletto V54 або Kess V2-выдатныя прадукты.
Пеўнік паступлення ў зрабіць аўто да 2011/2012 праграмнае забеспячэнне з'яўляецца грувасткай ў ўстаноўцы і кіраўніцтва іх трэба ісці шукаць, ты ў праграме
З kess паступлення ў 2013/14 праграмнае забеспячэнне з'яўляецца вельмі просты ў ўстаноўцы і выкарыстанні, зарадкі інструкцыі ў autormatico

ртс
Падзялюся з Fabiuz паняцце, як у дыягностыцы, дзе прыходзіць адна, не прыходзіць іншы, то гэта залежыць ад таго, што вы хочаце зрабіць і на што патраціць...а потым вы кажаце клоны, вакол, ты знойдзеш тысячу і цэны ад discaunt, але не заўсёды якасць так і з рызыкай пашкодзіць...обопрись на каго-тое, што, магчыма, ён што-то выкарыстоўваецца, але афіцыйна, таму што, павер мне спаліць эбу нанасекунды і выправіць часам каштуе значна больш, чым інструмент.
Папытаеце парады адміністратарам форуму, яны дадуць прамыя, добрыя.

Fabiuz
Афіцэр для пачатку знаходзіцца па-за дасяжнасцю для звычайнага карыстальніка, які хоча даведацца,як бюджэт і павінны таксама разгледзець, гаворка падпіскі.
Шкоду, то іх вы можаце рабіць і з афіцэрамі, і часта прывозяць з неспрактыкаванасці, няправільнага падлучэння, і г. д...
І іх ты заўсёды і толькі ты адказаць

admin
Афіцэр для пачатку знаходзіцца па-за дасяжнасцю для звычайнага карыстальніка, які хоча даведацца,як бюджэт і павінны таксама разгледзець, гаворка падпіскі.
Шкоду, то іх вы можаце рабіць і з афіцэрамі, і часта прывозяць з неспрактыкаванасці, няправільнага падлучэння, і г. д...
І іх ты заўсёды і толькі ты адказаць

Калі ты шкоду, з афіцыйнага ў вас дапамогу, якая дапаможа, і на 99% вырашыце
з клонам няма 0 дапамогу за выключэннем таго, што ты спадзяешся на каго-то звонку, і за цябе вырашыць праблему

Fronzies
Дзякуй за адказы, з прадаўцом я меў тэлефонныя кантакты, аказваць дапамогу. Admin я адправіла ***** для інфа, не маючы адказу

Fabiuz
Калі ты шкоду, з афіцыйнага ў вас дапамогу, якая дапаможа, і на 99% вырашыце
з клонам няма 0 дапамогу за выключэннем таго, што ты спадзяешся на каго-то звонку, і за цябе вырашыць праблему
Ўзята з афіцыйнай інструкцыі Alientech:
"Гэты пратакол таксама забяспечвае прамое падключэнне да раздыма эбу і літаваць адзін або больш правадоў на смол праграмавання.
Злучэнняў і зварных швоў, не правільна ці няправільна праведзеныя могуць пашкодзіць эбу, часта цяжка.
Ні ў якім выпадку не будзем несці адказнасць за шкоду, прычыненую ў блок кіравання, пры адкрыцці, з злучэнняў і зварных швоў не адпавядаюць названым у дадзеным кіраўніцтве.
ВЫКАРЫСТАННЕ ПРАТАКОЛУ З БОКУ КАРЫСТАЛЬНІКА азначае ПОЎНАЕ І БЕЗУМОЎНАЕ ЗГОДА з САПРАЎДНЫМІ УМОВАМІ, ПАДНЯЎШЫ ВЫТВОРЦЫ АД АДКАЗНАСЦІ І АДМОВІЦЦА, КАЛІ ЦЯПЕР ДЛЯ КОЖНАГА ТЫПУ РЭГРЭСУ."

Гэта на ўвазе, калі fail шкоду вы плаціць афіцыйна ці не.

walter_ie

Fabiuz
Гаворка аб тым, што з клонаў пастаў зменную памылкі ў больш паміж табой і блок кіравання. клон дакладна.
З афіцыйнага ў вас ёсць дапамогу ў +, прадукту, несумненна, вышэй.
Але калі ты думала, што вы плаціце гэта быў сок.

walter_ie
Цалкам згодны!!! Афіцэр заўсёды застаецца афіцэрам. гэта менш верагодна, каб зламаць, у адрозненне ад клонаў, і ў вас ёсць падтрымка ў самой. Тады ты павінен вырашыць, што рабіць. Так гладка, зразумець, як з афіцыйнымі, што з клонаў, так што калі вы вырашыце гэта зрабіць, каб карабель, вы павінны паставіць пад увагу таксама тыя.