Прагляд Поўнай Версіі : ўзмацняльнік руля Peugeot 207
Усім прывітанне,у мяне ў майстэрні Peugeot 207 з праблемамі ў электронны ўзмацняльнік руля. У дыягностыцы есць памылка p0606 (памылка мікрапрацэсар ўнутры)хто-то ніколі не гуляў у рамонце гэтага гідраўзмацняльніка? Вы кажаце, ды з ладу ўсе электрычныя пліты.
Што праблемы есць ўзмацняльнік руля фізічна? Я ад анамалій ў карціну ці што яшчэ?
На код P0606 я ведаю, што многія з іх вырашана з дапамогай простага абнаўлення SW ecu, у чым-то памылка прысутнічала ў версіі OLD (не ведаю версіі).
Калі вы дасце больш падрабязную інфармацыю аб які тып ecu hw і sw, і праблему было б лепш.
з гэты код памылкі, трэба замяніць стартар і блок кіравання ,Пежо або сітраен варта не вельмі дорага, і знайсці яго як запасны крычы, усталюйце і не трэба кадаваць
Хлопцы, аднак справа была спыненая з разглядам ўсей групы скрынка-матор-ecu, і, мабыць, была адкрыта эбу...у інтэрнэце знайшла некаторую інфармацыю, якая паказвала прама на яго адмова,я паспрабаваў яго адкрыць, але ўладальнік аўтамабіля даручыў яму ж знайсці запчасткі.