Прагляд Поўнай Версіі : marelli 5am bootstrap??
Усім прывітанне і з новым годам!,,,у мяне праблема з 5-й раніцы marelli для ducati monster s4r hw-610,на практыцы пасля чытання файла з v54 ,я рэдагаваў з иммо, каб выдаліць код иммо,я праверыў зменены файл з ecm,і адлюстраваны змены ў праглядзець у 2d,але потым, калі перезаписываю файл мод на блок кіравання певень і працэдуры ок, паспрабую прачытаць файл з эбу, што ў цяперашні час у тэорыі павінны быць зменены ,але калі я іду, каб праверыць яго з ecm я лічу, што файл мод напісана на эбу ідэнтычны першапачаткова чытаў у першы раз!!??,,,блок кіравання і звярталіся на стэнд, падлучыўшы два станоўчых,два адмоўных,і k-line,адпаведных pin-код, як ад апісанне крана,трэба прасвідраваць блок кіравання, як у кіраўніцтве для 59f, каб адправіць яе ў вушка???дзякуй загадзя,,,
Ніхто не можа мне дапамагчы, калі ласка??,,,я не магу выйсці,,,я буду шукаць у форуме, але я не магу нічога знайсці па гэтай нагоды
Наколькі я ведаю робяць з MPPS без праблем, не думаю, што праблема ў пеўня, але паспрабуйце з MPPS, каб убачыць, калі ен робіць.. мне шкада, але я нічога не ведаю пра гэта
V. 12 я маю на ўвазе і вачэй cks
што pin-код вы выкарыстоўвалі, каб зрабіць у boot mode
у мяне 16 і 29 станоўчы
15 адмоўны
10 can
і час есць пін-код загрузкі ў эбу
ад premettre, што гэтыя кантакты з'яўляюцца ducati, які мантажуе marelli 5sm
Я не кажу з асабістага вопыту, так як ніколі нічога не рабіла, але з іх я чытала шмат інфа па гэтай нагоды на многіх сайтах, і я завязу цябе назад, як я знайшоў у маіх банках дадзеных:
Распиновка IAW59F, 5-й РАНІЦЫ, 59М Magneti Marelli :
pin 4 + = 12 Вольт (харчаванне эбу)
pin 17 + = 12 Вольт (ключ пульт)
16 pin = "Клайн"
pin-код 34 або pin 10 або радыятар= ground (мінус)
Для напісання ідзе адсеклі харчаванне на пін 17, што з-за блакавання запісу і не павінна быць напісана файл 304kb але тое, 320кб (я мяркую, што ўбудаваны ў e2p наколькі я зразумеў).
Іншыя крыніцы кажуць, што ідзе verginata да перазапісу
Прабач, што не магу канкрэтна дапамагчы, але ў мяне есць толькі гэтыя дадзеныя...
Можа быць, паспрабаваць і паглядзець, калі вырашыце або пачакайце, пакуль хто-то больш практычным
Рэкамендуецца чытаць і пісаць з MPPS а.. так для тлумачэнні скажу.. проста пагугліце і паглядзець сваімі вачыма
Дзякуй за парады, хлопцы, вельмі прыемна,цяпер стараюся ад вас дзеяння,імкнуся нават у boot, я не спрабаваў раней, таму што чакаў савета ад вас тааак больш спецыялістаў,вы падкажыце sullesito доказы, яшчэ раз дзякуй!
файл чытанне пасля запісу 357, у boot mode будзе файл напісана ў boot з immo off і абмежавальнік digiri зменены,,,,і замест таго, каб па параўнанні з врі роўныя, за выключэннем абмежавальнік, які, здаецца, прынялі змены
,,,,ніхто не мае нейкі савет???