Прагляд Поўнай Версіі : edc16c39 delta 1.6 mjt
хочаце савет?? быць самавук..не станеце гуру, але хоць бы ў тое, што вы робіце, і вы зразумееце, калі і зроблена добра адзін вопыт!!!
першы файл-крыніца майго ecu, а другі-тое, называецца "бруна backup" ecu майго стрыечнага брата...ад гэтага я шукаю інфармацыю для сваей, але вельмі па-рознаму,хто-то ведае, калі якія-небудзь файлы, якія даступныя драйверы, ECM, гэта больш падобна на маю? знешні выгляд парады і, перш за ўсе ўказанні, калі я іду ў правільна!
я для супастаўлення абмен robottizzato і магу сказаць, што ідзе дастаткова добра... бярэ 160-170 адразу, праз некаторы час засынае....што мне не бывае з мкпп.....я, клапоцячыся ўсталяваць down pipe таму што мяне з fap апусцелі, ен губляе сілу права.....
Добры дзень, я напісаў трохі сення карту, і я павінен сказаць, што ідзе ўжо значна лепш, чым раней,я павінен сказаць, што я яшчэ "эксперыментаваць", таму што не маючы драйвераў, ecm, не абсалютна ўпэўнены, у якім кірунку я рухаюся,акрамя гэтага я магу сказаць, што ачуняў, час водгуку на педаль,аўтамабіль цяпер здаецца, вырвацца з-пад сядзення, хоць на абарачэннях ад 3000 на губляе шмат гэтай яго briosità, назапашаны...што датычыцца мяне, я таксама dpf, толькі "зліць", але ўжо з арыгінала рабіў недалека да 170, а потым расцягнуць да 200 км/г, першую карту, таксама спрыяла павелічэнню 210, відавочна, пасля доўгага запуску.Таму я лічу, што не зыходзіць ад dpf, але бывае і так, "запоўнены" трохі больш для сярэдніх і высокіх абаротаў, каб пазбегнуць гэтай страты цягі.Проста абнавіць карту выкладу вынікі, цяпер стала прыгожай, ажыўленай, нягледзячы на вагу аўтамабіля!
DPF, але я ачысціць няшмат.нізкія....асабліва, калі вы вадасьцекавая труба....можа быць, выпрабаванні, пачынаючы з load трохі ніжэй...не.занадта выразна.
прывітанне ўсім, хлопцы, я вучуся ад часу карту майго аўтамабіля, але я не мог зразумець, як "атрымаць" iq на карце,не магу зразумець, як ўлезці на самай справе,я растлумачу: калі я буду аналізаваць карты, адносна асноўнага ўпырску ў мяне значэння ў дыяпазоне ад 0 да 1299,чаму адпавядае гэта значэнне? bp ў дыяпазоне ад 0 да 4500 (што павінна быць абаротаў рухавіка) і ад 500 да 7000 (што я не зразумеў, да чаго ставяцца,і калі есць iq, як яны ператварыліся ў мм3 або мг). Іншая справа, што я не разумею, і што народжаныя 5 пунктаў асноўных картах ўпырску,а затым першую, другую і інш "пяты ўпырску" не павінна быць пост-ўпырску?калі параўнаць ВРІ з МОД (не на мяне) я бачу ў гэтым зменены...гэта была памылка, ад укладальніка, ці гэта не пост-ін'екцыі, як я думаў?Я круціў галавой з трохі, але не магу знайсці рашэнне, тым больш, каэфіцыенты пераліку для гэтага ecu.дзякуй усім
Як ніколі я ніколі не атрымліваю адказы ў гэтай тэме? Я быў няправы, у чым-то?
Я напісаў і пратэставаны сення, апошні раз змена карты, і я павінен сказаць, што яны не вельмі задаволеныя вынікам,у адрозненне ад папярэдняй, здаецца, страціў трохі на нізкіх, як аператыўнасць, але больш энергічнай, пасля 3000 аб/мін...здаецца, трохі "душыць" я спадзяюся, не ад ціску turbo празмернае...у бліжэйшыя дні мы па-ранейшаму яшчэ трохі, паколькі мала часу было сення.я хацеў рабіць часопіс, каб зразумець, у якіх умовах вы працуеце, і я, здаецца, зразумеў, што для вымярэння аптымальнага робіцца ў 4-й перадач правільна?што вы мне параіце, каб ажыццявіць ўваход?я заяўляю, што я ніколі не зрабіў і я не зусім разумею, калі гэта "імгненная" або ўключае ў сябе прамежак часу больш.з чаго гэта?па крайняй меры, інфа пра гэта?дзякуй
Elm і multiecuscan напрыклад, для групы fiat. Часопіс запісы параметраў, якія вы хочаце адсочваць падчас руху. Час і ўмовы, вядома, вы выбіраеце
дзякуй errecinque за інфармацыю!!
Вы можаце гэта зрабіць нават з Delphi DS150-І з SD-прыгожы лог усе параметры, якія вы хочаце, і без пк apresso.
fabiuz раней, пакуль я быў на працы, я зрабіў лог з дыягностыкі brainbee і гледзячы на вынік я заўважыў, што гэта імгненная і, што, такім чынам, я маю магчымасць адсочваць толькі момант, у якім я вырашыў гэта зрабіць,калі, напрыклад, я хачу, каб адсочваць ціск турбо, як я магу ведаць, калі таму пікаў, ці ж працуе дрэнна толькі ў пэўных умовах?мне трэба, каб прымусіць рэчы адрываючы погляду, пакуль я еду?прабачце за дурныя пытанні, але да гэтага часу я ніколі не меў, трэба рабіць тое,
brainbee я не ведаю дакладна, як функцыі log.
Delphi дазваляе вырашыць, якія дадзеныя адсочваюцца, напрыклад турба-і чыгуначных паглядзіце на малюнак 2. потым калегі ад дыягностыкі да машыны і, калі пиги кнопку REC запісвае параметры, якія ў вас загадзя на Дыктафон палету. затым вы павінны завяршыць або ripigiando REC або адключэння аўтамабіля.
І зможаце потым спакойна прааналізаваць на пк.
Дзякуй, тады мяне не хвалюе, што паспрабаваць заўтра з brainbee або texa, калі няма інструмента ноўтбук з multiecuscan...
прывітанне ўсім, хлопцы, я вучуся ад часу карту майго аўтамабіля, але я не мог зразумець, як "атрымаць" iq на карце,не магу зразумець, як ўлезці на самай справе,я растлумачу: калі я буду аналізаваць карты, адносна асноўнага ўпырску ў мяне значэння ў дыяпазоне ад 0 да 1299,чаму адпавядае гэта значэнне? bp ў дыяпазоне ад 0 да 4500 (што павінна быць абаротаў рухавіка) і ад 500 да 7000 (што я не зразумеў, да чаго ставяцца,і калі есць iq, як яны ператварыліся ў мм3 або мг). Іншая справа, што я не разумею, і што народжаныя 5 пунктаў асноўных картах ўпырску,а затым першую, другую і інш "пяты ўпырску" не павінна быць пост-ўпырску?калі параўнаць ВРІ з МОД (не на мяне) я бачу ў гэтым зменены...гэта была памылка, ад укладальніка, ці гэта не пост-ін'екцыі, як я думаў?Я круціў галавой з трохі, але не магу знайсці рашэнне, тым больш, каэфіцыенты пераліку для гэтага ecu.дзякуй усім
На жаль, я карыстальнік-і пачатковец, і я не магу спампаваць што-небудзь яшчэ, а затым, не бачачы досыць складана, але я спрабую інтэрпрэтаваць тое, што я чытаю. Ад 500 да 7000 колькасць дызельнага паліва, і ўжо ў мм3, будучы ў ваш эбу есць EDC16c39, трэба падзяліць лік на 100, затым ад 5mm3 у 70mm3.
Што тычыцца значэння ў табліцы, якія ідуць ад 0 да 1299 годзе гэтак у нос, мне здаецца, табліца дасягненняў і ін'екцый галоўная. Час ў мікрасекунд, і напрыклад, 1299 значыць 1299 мікрасекунд да ВМТ, то калі вы хочаце ведаць, на колькі градусаў супадаць, я думаю, есць некаторыя разлікі зрабіць,