КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Чытаць эбу Alfa Mito 155 Л.

MISTERAGE
Прывітанне, я хачу спампаваць файл з эбу маей Міф.
Я пачынаю цяпер, каб патрапіць у гэты свет.

У мяне ёсць ELM 237 USB што выкарыстання з Multiecuscan, каб прачытаць, скінуць памылкі і г. д. І гэта добра, каб чытаць і пісаць эбу? І якое праграмнае забеспячэнне я магу выкарыстоўваць?

Дзякуй усім!!!!

Errecinque
Няма з elm і мнс, можна толькі зрабіць дыягностыку. Інструменты, якія чытаюць і пішуць карты і іншыя. Калі вы шукаеце на форуме есць абмеркавання, якія дапамогуць вам выбраць hw больш падыходзіць для вашых патрэб. Для sw, каб пачаць ecm titanium, якая з'яўляецца больш просты

Errecinque
Ах па правілах трэба зрабіць прэзентацыю......

MISTERAGE
Дзякуй Errecinque.
Даць больш глыбокі погляд на форуме.

PS

tranky
Дзякуй Errecinque.
Даць больш глыбокі погляд на форуме.

PS

прывітанне сябар,
для чытання і запісы, калі вы пачатковец і хочаце пачаць разумець што-то, не марнуючы грошай лішак, то перайдзіце на MPPS або galletto 1260, у адваротным выпадку, выдаткаваўшы трохі больш, вы можаце зрабіць galletto v54, каб заняцца значна больш падрабязна.
Поспехі

манро
bosch me7.9.10 падобна на тое, што ён чытае і піша толькі ў boot mode...ад паслядоўнага падобна на тое, што яны толькі інструмент з афіцыйных пратаколаў курсе тыпу kess,або magpro2...

tranky
https://www.youtube*****/watch?v=iY7w-2owzck
Тут выкарыстоўваюць mpps, паставіўшы ў bootmode ME7, вы павінны зразумець, калі гэта сапраўды працуе ці няма цяпер..

манро
гэта відэа з'яўляецца me7.5 vag-рознаму..
me7.9.10 v адкрытай, і мы павінны быць прыпаяныя рэзістары на друкаванай плаце для загрузкі

манро

Errecinque
прывітанне сябар,
для чытання і запісы, калі вы пачатковец і хочаце пачаць разумець што-то, не марнуючы грошай лішак, то перайдзіце на MPPS або galletto 1260, у адваротным выпадку, выдаткаваўшы трохі больш, вы можаце зрабіць galletto v54, каб заняцца значна больш падрабязна.
Поспехі

Я разумею жаданне дапамагчы, але ніколі не даваць ўказанні, калі вы не ўпэўненыя на 100 % тое, што вы пішаце. Прывітанне

obd75
я ведаю, што вы хочаце, каб пачаць з ecu няправільна спрабаваць зрабіць які-то экю, больш за дурная, не пачынаючы з boot зварных швоў рэзістараў на ecu, і г. д.

tranky
Errecinque ты пад алкаголем каляды, або я не зразумеў, я зацвярджэнне?
На што я даў дрэнна, інфармацыя аб тым, што выкарыстоўваць, каб пачаць з нуля?

MISTERAGE
Дзякуй усім, хлопцы, за інфармацыю.
На самай справе, калі вы сапраўды ні з кім з гэтых інтэрфейсаў, вы можаце чытаць і пісаць у БД, дарога пачынае ў гару.
Мне пацвердзілі, так што няма ніякага спосабу, каб чытаць і пісаць у БД? Па крайняй меры, з абсталяваннем эканом?

манро
падобна на тое, што mpps v5 і kess v1 лёгкасць, але тут, я кажу і вось я адмаўляю...