Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Bosch ME7.3.1 Альфа 147 1.6 TS 105л.з

Pasticciona0
Усім прывітанне, я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб зрабіць мае віншаванні з святамі...спадзяюся, мінулае, усе шчаслівага Раства.
Такім чынам, сення прапусціў час я спрабаваў чытаць ECU адна з машын у сям'і (як назва). Выкарыстанне на кані, v54: чытаю, кажа мне, што я павінен пакласці яго ў boot mode....я спыняюся, вяртаюся, studio, і я паведамляю аб усім гэтым і разумею, што я павінен зрабіць,....адзінае сумнеў, якое ў мяне засталося:

p.s. але кузаў ЭКЮ, якія вы ведалі заўседы, падключанай да масе, або, што лепш, што тэксты раней?

Pasticciona0
Няма нікога, хто мне можа даць некаторы тлумачэнне адносна гэтага ECU?!?

манро
калега певень у паслядоўны тэст, прачытаць нічога не адбываецца, калі вы памыляецеся, то, калі вы не можаце прачытаць з паслядоўнага можаш зрабіць яго ў boot іх, затым выконвайце інструкцыі fg tech з ціхім....

Pasticciona0
калега певень у паслядоўны тэст, прачытаць нічога не адбываецца, калі вы памыляецеся, то, калі вы не можаце прачытаць з паслядоўнага можаш зрабіць яго ў boot іх, затым выконвайце інструкцыі fg tech з ціхім....

Ок, паспрабую...я паспрабаваў паглядзець у тэчцы FG tech для загрузкі ў гэты блок, але я не знайшоў PDF - ...я знайшоў усю інфармацыю круціў у руках у інтэрнэце.....

ugoboss
я ніколі не былі ў стане зрабіць іх без загрузкі, у любым выпадку выпрабаванні, а таксама абмежаванні выкарыстання гэтай схемы.

Pasticciona0
я ніколі не былі ў стане зрабіць іх без загрузкі, у любым выпадку выпрабаванні, а таксама абмежаванні выкарыстання гэтай схемы.

Pasticciona0

philipcoin
hello mate,

калі ласка, did you successfully чытаць гэты ecu

thanks

regards.

Pasticciona0
hello mate,

калі ласка, did you successfully чытаць гэты ecu

thanks

regards.