Прагляд Поўнай Версіі : Bosch ME7.3.1 Альфа 147 1.6 TS 105л.з
Усім прывітанне, я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб зрабіць мае віншаванні з святамі...спадзяюся, мінулае, усе шчаслівага Раства.
Такім чынам, сення прапусціў час я спрабаваў чытаць ECU адна з машын у сям'і (як назва). Выкарыстанне на кані, v54: чытаю, кажа мне, што я павінен пакласці яго ў boot mode....я спыняюся, вяртаюся, studio, і я паведамляю аб усім гэтым і разумею, што я павінен зрабіць,....адзінае сумнеў, якое ў мяне засталося:
p.s. але кузаў ЭКЮ, якія вы ведалі заўседы, падключанай да масе, або, што лепш, што тэксты раней?
Няма нікога, хто мне можа даць некаторы тлумачэнне адносна гэтага ECU?!?
калега певень у паслядоўны тэст, прачытаць нічога не адбываецца, калі вы памыляецеся, то, калі вы не можаце прачытаць з паслядоўнага можаш зрабіць яго ў boot іх, затым выконвайце інструкцыі fg tech з ціхім....
калега певень у паслядоўны тэст, прачытаць нічога не адбываецца, калі вы памыляецеся, то, калі вы не можаце прачытаць з паслядоўнага можаш зрабіць яго ў boot іх, затым выконвайце інструкцыі fg tech з ціхім....
Ок, паспрабую...я паспрабаваў паглядзець у тэчцы FG tech для загрузкі ў гэты блок, але я не знайшоў PDF - ...я знайшоў усю інфармацыю круціў у руках у інтэрнэце.....
я ніколі не былі ў стане зрабіць іх без загрузкі, у любым выпадку выпрабаванні, а таксама абмежаванні выкарыстання гэтай схемы.
я ніколі не былі ў стане зрабіць іх без загрузкі, у любым выпадку выпрабаванні, а таксама абмежаванні выкарыстання гэтай схемы.
hello mate,
калі ласка, did you successfully чытаць гэты ecu
thanks
regards.
hello mate,
калі ласка, did you successfully чытаць гэты ecu
thanks
regards.