Перегляд Повної Версії : P0204 peugeot 206 gti
Доброго ранку, це десь місяць, кожні кілька днів я л несправності забруднення навколишнього середовища і двигуна, який йде з трьома циліндрами. Автомобіль Peugeot 206 2.0 gti 100kw 2003 року. На діагностику йде p0204 ", ланцюг форсунки, несправність". Я перевірив-опір ом кожного інжектора, і вони всі були рівні, я хотів спробувати присадку для їх очищення, але я дещо скептично, і, перш ніж зупинитися, щоб дати форсунок на pompista, хотів зауважити, що: кожен раз, коли він робить цей недолік, я вважаю, електричної частини dell форсунки 4, що ******** виявляється, недалеко від розподілу, наповненому маслом, і я просто стерти все і підключіть роз'єм, щоб прибрати дефект. Але я не поясню, як я можу перевірити, де надходження нафти і які докази я можу зробити. Спасибі всім.
Зазвичай 4-го циліндра повинні бути більш далеко від розподіл,спробуйте, наприклад, змінити розташування форсунок і перевірки, якщо помилка завжди на одному циліндрі чи ні...іноді мені траплялося також, що осічка, що надходять з-за дефекту котушки дала в діагностиці помилок за форсунок...так що якщо у вас котушки окремі інвертувати навіть ті, замість однієї 4-х виходів на клітинку, однак, у зв'язку.привіт
Роз'єми arrivabo праведників, праведників, то нічого не розворот, а котушка одна і змінилася мало. У будь-якому випадку, я вважаю, dell масла в роз'ємах, це те, що я не розумію.
Потрібно звернути тільки форсунки і nn проводки. X ш нафту будуть якісь прокладки сочиться масло, у вас є інші сліди масла в двигуні?
Немає іншої доріжки, щоб звернути форсунок я чекав, бо я думаю, що будуть дуже важкі, як раз у мене є час, я намагаюся.
амінь, ви вирішили проблему інжектора?
Ще ні, тому що у мене не було часу тримати автомобіль зупиняється. Але якщо витерти серветкою, машина ідеально підходить. Тільки, що я не розумію, як форсунки брудняться їх в електричній частині.
Здрастуйте, Амінь я, я не маю на увазі, як готовий проводки на цей автомобіль (робота на вантажівках), але я можу вам сказати, дивитися проводку в цілому, якщо якийсь датчик має справу з частинами масла і його проведення-це частина загального з тим, інжектора також може прийти звідти, мене це сталося з датчиком температури води, який через дроти приносив крапельки води на гребінь блоку управління, і ще, що проводка форсунок, що дає масло завжди на гребінь, блок управління (але в останньому випадку джгут проводів форсунок входив до кришки штовхачів і коромисел)
Це я часто на defender, але на моїй я вважаю, що все абсолютно сухий, в тому числі і роз'єм, в той час як електрична частина мокра. Я зроблю так, щоб поміняти місцями дві форсунки.
Ось, для оновлення. Я збирався зняти флейта і форсунки, коли я зрозумів, що електрична частина омивається на всі форсунки! Гірше той, який змушує мене вийти l помилка в діагностиці, а також інші не жарт. Це робить мене сходити з розуму, тепер, коли витираю всього пара d годин і знову всі мокрі, і, слідуючи проводки, мені здається, все сухо. Де, чорт візьми, брудняться?
потрібно перевірити всі роз'єми, досить також той, який на датчик або привід, який робіт на нафту типу датчика тиску або виконавчі механізми зміни ділянки або іншого, що trafili масла і, що він біжить усередині проводів джгута, і для тебе він буде на весь завод, а все погане, що потім не очистити, а вам потрібно замінити електропроводку, але спочатку потрібно знайти його, а потім від'єднати всі штекери на двигун і перевірте добре, тільки не створюйте олії, отже, втрати є.
Оновлення. Я помітив, що не вистачає трохи d масла в бачку гідропідсилювача, так і труби, спітнілі d масло. C-це просто точка, де ці труби проходять над проводами, що йдуть до форсунок, але дуже низько і там все сухо. Масло не зможе пройти всередину дроти. без забруднення l утеплювач зовні?
Cioa Амінь, я перечитав знову пост, і я, здається, зрозумів, що брудне масло pin підключені до форсунок і що, коли намокають вам створюють помилки в діагнозі, я хотів би запитати вас:
1 ви думаєте, що це масло? чи це вода, тому що це правда, що там повинна бути сухою, однак, якщо це масло не повинно бути проблем, (багато форсунок встановлені в кришках з їх посилання)
2 якщо залишити від'єднати роз'єм і не запустите двигун, після 2-3 годин раніше все сухо? або ви купатися де-то ще? і якщо він намок, з якого боку омиває
3, щоб зрозуміти, якщо він приходить з боку проводів або з боку інжектора, я б (на інжекторі, що він омиває більше) 2 висновками з'єднані з faston вільні, але добре кварталах, які з'єднують інжектор до гнізда, fermerei всі хомути на липучці і після ви повинні побачити, якщо нафта або вода надходить від інжектора або від проводки
4 ви можете зробити фото, що там роблять краще бачити проблеми і положення, проводка цікавить, або ті, які можуть вплинути на проблему?
1)здається, що масло, навіть від запаху, але і не вкладу руки моєї в вогні.
2)я зроблю тест, від'єднати роз'єм і чекати
3)я також буду робити цей тест
4) завтра provvedo з фото
дивлячись на фотографії, мені здається, практично неможливо, що рідина, яка видна може отримати від проводки, а я думаю, що втрати з боку гідравлічного інжектора, у бік чайник, що то з теплом не загусне і, здається, масло, але також очікує, хто більш досвідчений, ніж форсунки, що скажіть, якщо це може бути можливим
Амінь починаючи з третьої фотографії, в 16-му пості ви помітили хороша сочиться масло навколо впускного колектора,перевірили всередині, якщо є висока відвідуваність парів масла?я знаю, що це дивно, що від колектора сходить всередині форсунки, хоча хто знає.Подивіться, як виглядає від дроселя,я побачив, що перед трубка поміщена рекуперації парів масла, можливо, ви могли б також перемістити його зовні, щоб спробувати.
Я відключив трубку, рекуперація парів, вона сповнена масла, як підключити це з форсунок?
Як я сказав раніше, можливо, колектор будучи повним парів масла ці можуть (не знаю за якою логікою, але хто знає) пройти всередині форсунки,так як для переміщення шланга повернення парів зовні двигуна і заткнути кінець боку колектора нічого не варта я проба подібне справа... це справа дуже дивним, і тому не йдуть на ps нічого
Постараюся до підключити той кінець, давайте подивимося, якщо вона покращує
Важливе оновлення. Я знайшов провід зі знятою ізоляцією, саме позитивне, що йде до інжектору, що від помилки. Він, здається, зруйнований, тільки оболонка, що я повернутий з допомогою ізоляційної стрічки. Зараз проблема в тому, розмахуючи, але і не зникли зовсім. Для перевірки безперервності позитивний, скажіть, що я роблю, добре, якщо я йду шукати пін-код, що той наказує від ебу, а потім рухаюся проводу, намагаючись перерви? Якщо немає, я знайшов в інтернеті новий роз'єм з 15см дроти, я міг би giuntarlo.
Я замінив проводку і помилка залишається, на даний момент мені залишається форсунки і блок управління. Тепер масло не присутня, але машина йде на трьох дуже часто. У мене питання, якщо обмін інжектор, то будуть перекодированы з діагнозом? Тому що якщо це так, чи я повинен відновити пін-код.
Форсунки з бензину не мають кодування, invertilo і подивитися, якщо помилка переходить на той циліндр...якщо б це було так, або спробуйте з чищення або замінити