КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема kess v2

vittoriopl
усім прывітанне
сення спрабуем абнавіць мой kess ад 3.099 у 4.036 што-то пайшло не так, ці ўсе пратаколы шэрага.
падлучыўшы карціны, мне памылка падлучэння, працэсар не падтрымліваецца.
хто-небудзь ведае, як вырашыць?
вось, хто можа адрамантаваць?
дзякуй усім

запал рухавікоў
Прывітанне, са старым fw 3.xxx павінен быў падключыцца ў карціны? максімум-купіце новы працэсар і перайсці ад тэхнічных і рабіце замены.......

vittoriopl
Добры дзень, я не ведаю, калі перад падключаецца, таму што я не спрабаваў.
А дзякуй і з калядамі

Fabiuz
Прабачце, а як вы перайшлі ад 3.099 * 4.036 без карціны??
Файл для запісу называецца K10033818.бэн
Вы напісалі гэта файл з segger???
Вы зрабілі абнаўленне пратаколаў з 2.08-ДЭ?

eng.majdi86
how i can update kess v2 ?

walter_ie
Здарылася і мне таксама!!! Я тады я кінуў праз kess... А кажуць, што перапісаць SD ўнутры з новымі пратаколамі, якія даюць вам разам з абнаўленнем. Але спачатку formattala у fat і павінны ridarti пратаколы

Fabiuz
Але ў момант запускаў у ksuite 2.08-ДЭ-частка update пратаколы, і вы знаходзіцеся ў канцы з fw 4.036 і пратаколы аўтамабілі, матацыклы etc.. актыўныя. НЕ ў шэры.
Тое, што фарматуе і напісаць SD ок, але іх там заезд ўжо з kess funzionanate і транспартных сродкаў, выбіраемых

амін
Добры вечар, тая ж праблема, у маім выпадку я магу выбраць у раздзеле аўтамабілі, але потым, калі я выбіраю аўтамабіль не прымушае мяне націснуць на кнопку ok. Я спрабаваў сродак для скіду маркераў, і для абнаўлення пратаколаў, усе ідзе добра, але потым я адкрываю праграмнага забеспячэння, і я зноў перад праблемай. У вас есць ідэі?

Fabiuz
Паспрабуйце выкарыстоўваць яго з ksuite 2.06 Full, або 1.89.
Калі вам выбраць аўтамабілі, але затым не прымушае вас націскаць на "ок", вы павінны проста ўставіць SD.
Калі не атрымаецца, вам прыйдзецца мяняць працэсар.

амін
Я памяняў sd і пакласці тыя ж файлы старой,нічога не рабіць.

Fabiuz
Вам не прыйдзецца пакласці тыя ж файлы старой, але паставіць тыя SD 4.036 чыстыя.

амін
Я разумею, што ты ведаеш, дзе я магу знайсці іх?

Fabiuz
З пакета update fw 4.036

амін
Дзякуй, я раблю пошук на форуме і адчуваю.

ilmixmoto
прывітанне ўсім
прашу дапамогі
у гэты вечар я хацеў, каб абнавіць fw на мой kess v2 ад 3.099 у 4.036 з карціны. працэдура мне не вярнуў памылак, але калі я іду, каб прачытаць у ksuite інфармацыя, я бачу, што серыйны нумар быў зменены, але версія fw-гэта заўседы 3.099.
я прашу вас, калі ласка, калі вы можаце мне дапамагчы знайсці поўны пакет абнаўлення для 4.036 так што я не ўпэўнены, што вы ўсталявалі 4.036 але іншы 3.099.

Fabiuz
Вы напісалі fw 4.036. Але працэдура не сканчаецца з яго напісаць fw і стоп.
Неабходна зрабіць абнаўленне пратаколаў ад Ksuite 2.11 DE або цябе не вырасце ніколі належным чынам fw 4.036.