КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Першая карта выпрабаванне

giuseppe89
Прывітанне, хлопцы, пасля чытання абмеркавання, якія тычацца абмежавальнік ціску ў рампы на 1.3 mjt 70 коней, 1460 бар, я зацікавіўся і хацеў бы паспрабаваць зрабіць "карту", што я менавіта гэты мяжа узняты...я хачу ўдакладніць, што мая першая карта (у канчатковым выніку, безумоўна, у раздзеле анекдоты, хехех) зроблена не было калькулятар у рукі па розных прычынах,па-першае, яшчэ не ведаю, досыць,я не мог зразумець, напрыклад, наколькі адпавядае сапраўды "кропка" або больш, чым змяненне на розных картах, і ў асноўным мяне цікавіла праверыць гэты абмежавальнік 1460 бар...там жа тлумачыцца тое, што "я думаю" што зрабіў, і што я на самой справе зразумеў...па-першае, файл быў marelli MJD 6JF.P3 з HW01B і SW 1064-P348, у якім я зрабіў заказ : immo off з раз,выключэнне egr ўручную, я паставіў абмежавальнік ціску ў рампы, якое знаходзіцца па адрасе 06748E, прывеўшы яго значэнне ў дзесятковы значэнне 775 (у адпаведнасці з формулай пераўтварэнні 775 x 2 = 1550 - 100 = 1450 бар) да 850 (якія павінны адпавядаць 1600 бар),затым я рэдагаваў розныя карты даступныя ў ecm. Я даў яму крокам да rail максімум 100 балаў, якія я, здаецца, зразумеў, на адпаведнасць 100 бар (папраўце мяне, калі я памыляюся), я павялічыла карту пад назвай "абмежавальнік крутоўнага моманту 2" для максімальных 150 месца (я не разумею, але на самай справе, што гэта значыць), а для "абмежавальнік крутоўнага моманту 3", я даў 200 балаў (і тут я не ведаю, што яны супадаюць...).

giuseppe89
Я забыўся,я не закрануў карту "ўпырску parzializzato (1)", таму што, наколькі я зразумеў, гэта карта часу ўпырску і не ведаю, як рухацца.

giuseppe89
Хлопцы, ніхто не, што вы дасце мне ўказанні, як я прасоўваецца? З-за гэтых святаў у мяне не было яшчэ ў распараджэнні Аўтамабіль, на якім пратэставаць...

Exelion1986
прывітанне
гэта з трохі, што не дотык, гэтыя ecu, я павінен rinfrescarmi імгненне памяць
тым часам вам прыкладаю карту, што я і зрабіў некаторы час таму мой сябар, мае тыя ж нумару hw і sw вашай
я зрабіў у пачатку, пры жаданні, можна падправіць яшчэ трохі, але ўжо працуе даволі добра
паспрабуйце studiarti гэта, і калі вы хочаце, вы можаце таксама загрузіць на машыну

andrea80
Я на гэтыя часы ўпырску не.дакранацца ніколі.

Exelion1986
Я на гэтыя часы ўпырску не.дакранацца ніколі.

што ты зменіш, а?

andrea80
Час... Rail...і іншыя карты з драйвер...

giuseppe89
Час... Rail...і іншыя карты з драйвер...

прабачце, але я не разумею,раз іх тычыцца ці не?ці есць яшчэ "час" па-за часу ўпырску?

andrea80
Я казаў дасягненняў....час у гэтыя карты з'яўляюцца тыя, што ecm называецца "ўпырску parzializzato"