КПК

Перегляд Повної Версії : Вирівнювання блоків управління Fiat Panda 2011!!!!!

ciccio84
Привіт у мене встановлений рульової колонки (електронний місто) на Fiat Panda 2011 року, які не були спочатку.
Я зробив усе підключення і city працює нормально але в кінці установки буде завершено, всі мені блимають, я км на комбінації приладів.
Я намагався зробити вирівнювання мережі з texa і говорить мені, що є справжні cent. поєднайте:електропідсилювач керма,я натискаю "підтвердити", щоб виконати, але я кажу, що вирівнювання було помилкою*****і я можу вирішити?

ugoboss
ви повинні мати інструмент, який вам змінює параметри тіла, і дуже мало, один я знаю, що леонардо ще не знаю їх, очікуємо також інші поради.

egs
Якщо EPS не було серії, спочатку потрібно його включити в боді-комп'ютері, а потім зробити вирівнювання. В іншому випадку нічого не робить. З texa не робить цього, ви повинні використовувати леонардо, як говорив UGOBOSS або ви можете спробувати з brain bee, якщо є функція.

ciccio84
хто-небудь знає, якщо з fvdi abrites?так я хочу купити цей інструмент, щоб зробити км,двигуном ecu etc

ciccio84
Я намагався зробити діагностику по електроніці, рульового управління, гальм, але не робить мене потрапити саме в diag.можливо, навіть для цього?

carlo abarth
або читайте пам'ятаючи abody або перейти, що у леонардо і ви зробите запис в body рульове управління з електроприводом!!!

ciccio84
Щоб прочитати інше memora вашого і, щоб змінити тіло, що я повинен мати?

ciccio84
Хлопці, я купую multiecuscan вони запевнили мене, що він робить правильно?

giuseppe89
Якщо це офіційна версія, а не craccata, то ви..***** unque я перевірив і brainbee st9000 серед спеціальних функцій є пункт "включити/вимкнути вузлів", то повинні зробити це без проблем.

ciccio84
ви є офіційною хто мене знає, як рекомендувати якийсь інший сайт, де придбати за хорошою ціною?

todos
ви є офіційною хто мене знає, як рекомендувати якийсь інший сайт, де придбати за хорошою ціною?
вам потрібно зайти на офіційний сайт multiscan, щоб купити його...

ciccio84
Мені запропонував один сайт, російська, і я читав, що це офіційний дилер miltiscan

polini
з діагнозом ви повинні зробити alliniamento і безконтактними
ви повинні вирішити

ugoboss
з діагнозом ви повинні зробити alliniamento і безконтактними
ви повинні вирішити

вирівнювання безконтактними потрібно лише якщо вузол включений, якщо ні-не робите нічого, ви повинні спочатку увімкнути його, а не всіх diagniosi роблять, офіцер, наприклад, не робить.

ciccio84
вирівнювання безконтактними потрібно лише якщо вузол включений, якщо ні-не робите нічого, ви повинні спочатку увімкнути його, а не всіх diagniosi роблять, офіцер, наприклад, не робить.

Ти права ugoboss вирівнювання безконтактними є те, що включення вузла can, і інше.І кажуть, що з multiscan вдається включити вузол, може,хто робив?

todos
Я підтверджую, multiscan Fiat і інструмент, який працює дуже добре, як вирівнювання і включення компонентів у liea can...

polini
Ви насправді multiecuscan працює, я зробив кілька рядів, і він працював, я б сказав, спробувати

Senna_90
ви спокійно з multiecuscan в розділі "Електроніка Центр".

ciccio84
Ок, ок, то я переконаний, покупки multiecuscan, сподіваюся, добре його експлуатувати!!!!принаймні, для групи Fiat!
Я читав, що це навіть діагноз мульти бренд?

todos
немає, тому тільки групи Fiat, Lancia і Alfa....

gcmotor
Я знаю, що тільки Леонардо ця функція робить

todos
ти пробув тут деякий час тому, є багато інструментів, які працює краще, ніж леонардо.. я хочу, щоб оновити новий не називають леонардо, але і Мікеланджело...

vincenzot
мені теж довелося мені рік налаштований з examiner fiat в 5хвилин

ugoboss
мені теж довелося мені рік налаштований з examiner fiat в 5хвилин

з examiner ви можете тільки зробити вирівнювання безконтактними, якщо протокол вже активно body, але не можуть зробити активацію.

vincenzot
Якщо я правильно пам'ятаю, я активував сайт examiner

ugoboss
я працював у fiat з examiner, до кінця своїх днів, так що з останніми оновленнями, і ніколи не було функції включення вузлів.

gcmotor
Я згадав, що. На додаток до Мікеланджело, які інші інструменти, які можуть виконувати конфігурацію ?

ciccio84
Я купив cantiecar multiecuscan, але я знаю, що він може це зробити, також elm multiecuscan

ciccio84

p.s. не в тому, що коли ви робите вирівнювання проксі-сервер виявляє, лінії can elettroguida і включити автоматично?

todos
ви в коридорі, повинен виявити компонент додано.....

todos
Повинен я робити корекцію на пост 22 leonardo не називається Мікеланджело, але добре Gallileo............

ciccio84
ви в коридорі, повинен виявити компонент додано.....

Тому Все не повинно бути проблем, ти ніколи не зробив?Чому я запитав, де я купив через **** але 2 дні, які я чекаю відповіді!!!

фоско.f
Мене ж сталося так, що пішов в нахил керма із-за короткого замикання в рульовій колонці. Привів її від електрики, і я все змінила в рульовій колонці, але не зміг azzerarmi помилка в body. Повернувся додому collegai в multiecuscan, почавши вирівнювання прилади та інструменти. Проблема вирішена так

ciccio84
Мене ж сталося так, що пішов в нахил керма із-за короткого замикання в рульовій колонці. Привів її від електрики, і я все змінила в рульовій колонці, але не зміг azzerarmi помилка в body. Повернувся додому collegai в multiecuscan, почавши вирівнювання прилади та інструменти. Проблема вирішена так

Fosco ви спалахнули км?

фоско.f
Ви симптоми були ті ж, що ви описали. I км підсумків спалахнули, однак segnavano те ж саме. Повинно бути повідомлення про помилку зв'язку між різними блоками управління CAN (abs, body, engine). З вирівнюванням, ви повинні вирішити, якщо проблема стосується тільки те,

ciccio84
Автомобіль як і раніше не входить, щоб зробити програмування як раз входить я оновлюю!!!
Похмура, однак, в цьому випадку я додав блок управління (city), який спочатку не був встановлений на автомобіль, то ви повинні включити вузол can body

фоско.f
Ви, я не повинен був це зробити, але, проте, є варіант, що має покрити додаткові інструменти. Включити то блок управління, а потім натисніть вирівнювання. Дайте нам знати!