Прагляд Поўнай Версіі : Выраўноўванне блокаў кіравання Fiat Panda 2011!!!!!
Прывітанне у мяне усталяваны рулявы калонкі (электронны горад) на Fiat Panda 2011 года, якія не былі першапачаткова.
Я зрабіў усе падлучэння і city працуе нармальна але ў канцы устаноўкі будзе завершаны, усе мне міргаюць, я км на камбінацыі прыбораў.
Я спрабаваў зрабіць выраўноўванне сеткі з texa і кажа мне, што есць сапраўдныя cent. сумесціце:электраўзмацняльнік руля,я націскаю "пацвердзіць", каб выканаць, але я кажу, што выраўноўванне было памылкай*****і я магу вырашыць?
вы павінны мець інструмент, які вам змяняе параметры цела, і вельмі мала, адзін я ведаю, што леанарда яшчэ не ведаю іх, чакаем таксама іншыя саветы.
Калі EPS не было серыі, спачатку трэба яго ўключыць у боды-кампутары, а затым зрабіць выраўноўванне. У адваротным выпадку нічога не робіць. З texa не робіць гэтага, вы павінны выкарыстоўваць леанарда, як казаў UGOBOSS ці вы можаце паспрабаваць з brain bee, калі есць функцыя.
хто-небудзь ведае, калі з fvdi abrites?так я хачу купіць гэты інструмент, каб зрабіць км,рухавіком ecu etc
Я спрабаваў зрабіць таксама дыягностыку па электроніцы, рулявога кіравання, тармазоў, але не робіць мяне патрапіць менавіта ў diag.магчыма, нават для гэтага?
або чытайце памятаючы abody або перайсці, што ў леанарда і вы зробіце запіс у body рулявое кіраванне з электрапрывадам!!!
Каб прачытаць іншае memora вашага і, каб змяніць цела, што я павінен мець?
Хлопцы, я купляю multiecuscan яны запэўнілі мяне, што ен робіць правільна?
Калі гэта афіцыйная версія, а не craccata, то вы..***** unque я праверыў і brainbee st9000 сярод спецыяльных функцый есць пункт "ўключыць/адключыць вузлоў", то павінны зрабіць гэта без праблем.
вы з'яўляецца афіцыйнай хто-то мяне ведае, як рэкамендаваць якой-то іншы сайт, дзе купіць па добрай цане?
вы з'яўляецца афіцыйнай хто-то мяне ведае, як рэкамендаваць якой-то іншы сайт, дзе купіць па добрай цане?
вам трэба зайсці на афіцыйны сайт multiscan, каб купіць яго...
Мне прапанаваў адзін сайт, руская, і я чытаў, што гэта афіцыйны дылер miltiscan
з дыягназам вы павінны зрабіць alliniamento бескантактавымі і
вы павінны вырашыць
з дыягназам вы павінны зрабіць alliniamento бескантактавымі і
вы павінны вырашыць
выраўноўванне бескантактавымі трэба толькі калі вузел уключаны, калі няма-не робіце нічога, вы павінны спачатку ўключыць яго, а не ўсіх diagniosi робяць, афіцэр, напрыклад, не робіць.
выраўноўванне бескантактавымі трэба толькі калі вузел уключаны, калі няма-не робіце нічога, вы павінны спачатку ўключыць яго, а не ўсіх diagniosi робяць, афіцэр, напрыклад, не робіць.
Ты правы ugoboss выраўноўванне бескантактавымі з'яўляецца тое, што ўключэнне вузла can, і іншае.І кажуць, што з multiscan ўдаецца ўключыць вузел, можа,хто рабіў?
Я пацвярджаю, multiscan Fiat і інструмент, які працуе вельмі добра, як выраўноўванне і ўключэнне кампанентаў у liea can...
Вы на самой справе multiecuscan працуе, я зрабіў некалькі шэрагаў, і ен працаваў, я б сказаў, паспрабаваць
вы спакойна з multiecuscan ў раздзеле "Электроніка Цэнтр".
Ок, ок, то я перакананы, куплі multiecuscan, спадзяюся, добра яго эксплуатаваць!!!!па крайняй меры, для групы Fiat!
Я чытаў, што гэта нават дыягназ мульты брэнд?
няма, таму толькі групу Fiat, Lancia і Alfa....
Я ведаю, што толькі Леанарда робіць гэтая функцыя
ты прабыў тут некаторы час назад, есць шмат інструментаў, якія працуе лепш, чым леанарда.. я хачу, каб абнавіць новы не называюць леанарда, але і Мікеланджэла...
мне таксама давялося мне год настроены з examiner fiat ў 5минут
мне таксама давялося мне год настроены з examiner fiat ў 5минут
з examiner вы можаце толькі зрабіць выраўноўванне бескантактавымі, калі пратакол ужо актыўна ў body, але не могуць зрабіць актывацыю.
Калі я правільна памятаю, я актываваў вузел з examiner
я працаваў у fiat з examiner, да канца сваіх дзен, так што з апошнімі абнаўленнямі, і ніколі не было функцыі ўключэння вузлоў.
Я ўспомніў, што. У дадатак да Мікеланджэла, якія іншыя інструменты, якія могуць выконваць канфігурацыю ?
Я купіў cantiecar multiecuscan, але я ведаю, што ен можа гэта зрабіць, таксама elm multiecuscan
p.s. не ў тым, што калі вы робіце выраўноўванне проксі-сервер выяўляе, лініі can elettroguida і ўключыць аўтаматычна?
вы ў калідоры, павінен выявіць кампанент дададзеная.....
У ці павінен я рабіць карэкцыю на пасаду 22 leonardo не называецца Мікеланджэла, але добра Gallileo............
вы ў калідоры, павінен выявіць кампанент дададзеная.....
Таму не павінна быць праблем, ты ніколі не зрабіў?Чаму я спытаў, дзе я купіў праз **** але 2 дні, якія я чакаю адказу!!!
Мяне ж здарылася так, што пайшоў у нахіл руля з-за кароткага замыкання ў рулявой калонцы. Прывеў яе ад электрыкі, і я ўсе змяніла ў рулявой калонцы, але не змог azzerarmi памылка ў body. Вярнуўся дадому collegai ў multiecuscan, пачаўшы выраўноўванне прыборы і інструменты. Праблема вырашана так
Мяне ж здарылася так, што пайшоў у нахіл руля з-за кароткага замыкання ў рулявой калонцы. Прывеў яе ад электрыкі, і я ўсе змяніла ў рулявой калонцы, але не змог azzerarmi памылка ў body. Вярнуўся дадому collegai ў multiecuscan, пачаўшы выраўноўванне прыборы і інструменты. Праблема вырашана так
Fosco вы ўспыхнулі км?
Вы сімптомы былі тыя ж, што вы апісалі. I < вынікаў ўспыхнулі, аднак segnavano тое ж самае. Павінна быць паведамленне пра памылку сувязі паміж рознымі блокамі кіравання CAN (abs, body, engine). З выраўноўваннем, вы павінны вырашыць, калі праблема тычыцца толькі тое,
Аўтамабіль па-ранейшаму не ўваходзіць, каб зрабіць праграмаванне як раз уваходзіць я абнаўляю!!!
Змрочная, аднак, у гэтым выпадку я дадаў блок кіравання (city), які першапачаткова не быў усталяваны на аўтамабіль, то вы павінны ўключыць вузел can body
Вы то, я не павінен быў гэта зрабіць, але, аднак, есць варыянт, што павінна пакрыць дадатковыя інструменты. Ўключыць то блок кіравання, а затым націсніце выраўноўванне. Дайце нам ведаць!