КПК

Перегляд Повної Версії : Dsg golf 5 регенерації!!!!

ciccio84
Привіт друзі у мене проблема з golf 5 1.9 tdi dpf код двигуна bls,машина мене горить двигун,фільтр твердих частинок, і свічки, костюми, миготливі.
Я зробив діагностику за допомогою мого texa в управління двигуном, і я від помилок засмічення фільтра частинок,йду в налаштування і йду виберіть пункт регенерації фільтра з автомобіля в русі(бо мені тільки так)вибираю і запуск процедури,я поясню, як налаштувати автомобіль, щоб зробити регенерацію:фари,a/c,сидіння і кермо riscaltati-загалом, все навантаження можливих.
Каже мені, щоб привести автомобіль в 4 або 5 передачу, приблизно 200giri,таке повідомлення показує мені, що він за допомогою регенерації і натисніть клавішу підтвердження індикатор не згасне.Я зробив 50 км, але лампа не я, він ніколи не вимкнений, і регенерація не відбулася тому, що автомобіль залишався depotenziata і не йде, як треба.
У свідченнях він каже мені, що якщо фільтр перевищує максимальне значення, обструкції процедура не виконується.
Цікаво, якщо ви коли-небудь, і якщо, як я сказав, ви ніколи не пробували чистити вручну з добавками фільтр твердих частинок і продукту usateperché я чув, що поруч хтось робить.дякую

манро
хтось робить вірно, але перше, щоб зняти фап і зібрати його потрібно smadonare багато, і навіть якщо вдається очистити його,ніколи не зможеш досконало,вам через деякий час ті ж проблеми..
за даними на той код двигуна засмічення фільтра і, як наслідок, часті регенерації розчиняють до такої міри, масло в двигуні від цього sbiellare..
третій хочеш пораду одного? коли витягнув травень від машини fap, щоб очистити його svuotalo і видалити всі від ecu...стільки vag не враховують викиди від золота, не кажучи вже про те, якщо ви повинні змусити несумлінних видалити пристрій, який створює тільки потраплю.

blackwolf76
Ці автомобілі, я не втрачаю ні за одну хвилину smadonnare далі fap...

Як сказав трохи вище fap створює проблеми в моторне масло, що таким чином підкреслюється і тому зламати турбіна і, відповідно, кидає масло у впускний і sbiellano або в деяких випадках-виправлена помилка двигуна з відносною згинання з металу ж.

Тільки розібрати і зібрати нас хоче na дня, якщо просто... то я можу видалити піввісь і з flex відкриваю sportellina під фап, а потім отвір за допомогою дриля, а потім richiudo з безперервної нитки. Час ручної праці, а потім переписати ебу, і протягом півдня riconsegno машина працює відмінно.

ciccio84
Тому я роблю спочатку видалити його!!!!хлопці, вас, які використовують, щоб переписати ебу двигуна в цьому випадку?Я досі не купив інструмент для таких речей, у я б не хотів витрачати так багато грошей, тому що я новачок на ці речі.Цікаво, якоїсь інформації навколо, я рекомендував fvdi abrites тому що я хотів би купити інструмент, який може робити майже все, через obd, тому що я не стільки спеціалізується зварних eprom і все інше!

манро
у abrites і тільки для діагностики і якщо отримаєте офіційний і всіх протоколів, варто вам тут типу 10 000 євро або травень там...
для читання і запису, вам потрібен інтерфейс типу v54 братів galetto або mpps v16 або x17 magicmotorsport etc,etc....пошук на форумі, або відкрити tread ви побачите, що буде радий порадити вам, як краще....

frenk85
я проти цих пристроїв,нічого не робити, збільшити pm,зокрема, pm1, шкідливі для НАШОГО ЗДОРОВ'Я!!!!!!!!!!

ciccio84
у abrites і тільки для діагностики і якщо отримаєте офіційний і всіх протоколів, варто вам тут типу 10 000 євро або травень там...
для читання і запису, вам потрібен інтерфейс типу v54 братів galetto або mpps v16 або x17 magicmotorsport etc,etc....пошук на форумі, або відкрити tread ви побачите, що буде радий порадити вам, як краще....

З яких це обладнання, ми можемо піти і змінити параметри безпосередньо в бд?
Я хотів би купити інструмент в змозі навіть мови км!!

gick
привіт ciccio 84, я можу вам дати дві поради про те, якщо ви хочете один з інструментів, щоб почати щось серйозне, то покладіться на форум і запитайте данило, один kessv2, чохол дуже парку обладнання і є одним з інструментів afidabili у зверненні, з трохи знайомі ви спокійно і навіть багато з tricore.
інші альтернативи 2, mpps або півник, але не завжди виправляють в chks у письмовій формі і vanna в капусту їх, mpps на те ебу йде сильно, то я зробив минулого тижня, і закон протягом 7 хвилин і пише 70 секунд без проблем, блоки, але я використовую його тільки із-за своєї універсальності в edc15 і edc16 vag ще поки не пробував.
що стосується dpf кажу тобі, що демонтувати повернення, принаймні, в 4 або 5 годин, якщо ви не фахівець тебе забирає тихо, щоб не сказати 6. Потім ви повинні почути від клієнта, що дорога хоче взяти тому, що з винятками, зроблені добре, більше не думаєте про це, і з картою підвищення зроблено добре бере 30 л. с. спокійно, і 700-750 км, з повною також надходять 1100 1200 з ніг, ніжний.