Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Dsg golf 5 рэгенерацыі!!!!

ciccio84
Прывітанне сябры, у мяне праблема з golf 5 1.9 tdi dpf код рухавіка bls,машына мяне гарыць рухавік,фільтр цвердых часціц, і свечкі, касцюмы, мігцяць.
Я зрабіў дыягностыку з дапамогай майго texa ў кіраванне рухавіком, і я ад памылак засмечвання фільтра часціц,іду ў налады і іду абярыце пункт рэгенерацыі фільтра з аўтамабіля ў руху(таму што мне толькі так)выбіраю і запуск працэдуры,я растлумачу, як наладзіць аўтамабіль, каб зрабіць рэгенерацыю:фары,a/c,сядзенні і руль riscaltati-увогуле, усе нагрузкі магчымых.
Кажа мне, каб прывесці аўтамабіль у 4 ці 5 перадачу, прыкладна 200giri,наступнае паведамленне паказвае мне, што ен з дапамогай рэгенерацыі і націсніце клавішу пацверджання індыкатар не патухне.Я зрабіў 50 км, але лямпа не я, ен ніколі не выключаны, і рэгенерацыя не адбылася таму, што аўтамабіль заставаўся depotenziata і не ідзе, як трэба.
У паказаннях ен кажа мне, што калі фільтр перавышае максімальнае значэнне, абструкцыі працэдура не выконваецца.
Цікава, калі вы калі-небудзь, і калі, як я сказаў, вы ніколі не спрабавалі чысціць ўручную з дадаткамі фільтр цвердых часціц і прадукту usateperché я чуў, што побач хто-то робіць.дзякуй

манро
хто-то робіць дакладна, але першае, каб зняць фап і сабраць яго трэба smadonare шмат, і нават калі ўдаецца ачысціць яго,ніколі не зможаш у дасканаласці,вам праз некаторы час тыя ж праблемы..
па дадзеных на той код рухавіка засмечвання фільтра і, як следства, частыя рэгенерацыі раствараюць да такой ступені, алей у рухавіку ад гэтага sbiellare..
трэці хочаш савет аднаго? калі выцягнуў май ад машыны fap, каб ачысціць яго svuotalo і выдаліць усе, што ад ecu...столькі vag не ўлічваюць выкіды ад золата, не кажучы ўжо пра тое, калі вы павінны прымусіць нядобрасумленных выдаліць прылада, якое стварае толькі патраплю.

blackwolf76
Гэтыя аўтамабілі, я не губляю ні за адну хвіліну smadonnare далей fap...

Як сказаў крыху вышэй fap стварае праблемы ў маторнае масла, што такім чынам падкрэсліваецца і таму зламаць турбіна і, адпаведна, кідае масла ва впускной і sbiellano або ў некаторых выпадках-выпраўленая памылка рухавіка з адноснай гнуткія з металу жа.

Толькі разабраць і сабраць нас хоча na дня, калі проста... тое, што я магу выдаліць паўвось і з flex адкрываю sportellina пад фап, а затым адтуліну з дапамогай дрылі, а затым richiudo з бесперапыннай ніткі. Час гадзіну ручной працы, а затым перапісаць эбу, і на працягу паўдня riconsegno машына працуе выдатна.

ciccio84
Таму я раблю спачатку выдаліць яго!!!!хлопцы, вас, якія выкарыстоўваюць, каб перапісаць эбу рухавіка ў гэтым выпадку?Я да гэтага часу не купіў інструмент для такіх рэчаў, па я б не хацеў марнаваць так шмат грошай, таму што я пачатковец на гэтыя рэчы.Цікава, якой-небудзь інфармацыі вакол, я рэкамендаваў fvdi abrites таму што я хацеў бы купіць інструмент, які можа рабіць амаль усе, праз obd, таму што я не столькі спецыялізуецца зварных eprom і ўсе астатняе!

манро
у abrites і толькі для дыягностыкі і калі атрымаеце афіцыйны і ўсіх пратаколаў, варта вам тут тыпу 10 000 еўра ці май там...
для чытання і запісы, вам патрэбен інтэрфейс тыпу v54 братоў galetto або mpps v16 або x17 magicmotorsport etc,etc....пошук у форуме, альбо адкрыць tread вы ўбачыце, што будзе рады параіць вам, як лепш....

frenk85
я супраць гэтых прылад,нічога не рабіць, павялічыць pm,у прыватнасці, pm1, шкодныя для НАШАГА ЗДАРОЎЯ!!!!!!!!!!

ciccio84
у abrites і толькі для дыягностыкі і калі атрымаеце афіцыйны і ўсіх пратаколаў, варта вам тут тыпу 10 000 еўра ці май там...
для чытання і запісы, вам патрэбен інтэрфейс тыпу v54 братоў galetto або mpps v16 або x17 magicmotorsport etc,etc....пошук у форуме, альбо адкрыць tread вы ўбачыце, што будзе рады параіць вам, як лепш....

З якіх гэта абсталяванне, мы можам пайсці і змяніць параметры непасрэдна ў бд?
Я хацеў бы купіць інструмент у стане нават гаворкі км!!

gick
прывітанне ciccio 84, я магу даць вам два рады аб тым, калі вы хочаце адзін з інструментаў, каб пачаць што-нешта сур'езнае, то пакладзецеся на форум і спытаеце данііл, адзін kessv2, чахол вельмі парку абсталявання і з'яўляецца адным з інструментаў afidabili ў звароце, з трохі знаемыя вы спакойна і нават многія з tricore.
іншыя альтэрнатывы 2, mpps або пеўнік, але не заўседы выпраўляюць у chks ў пісьмовай форме і vanna у капусту іх, у mpps на тое эбу ідзе моцна, то я зрабіў на мінулым тыдні, і закон на працягу 7 хвілін і піша 70 секунд без праблем, блокі, але я выкарыстоўваю яго толькі з-за сваей універсальнасці ў edc15 і vag edc16 яшчэ пакуль не спрабаваў.
што тычыцца dpf кажу табе, што дэмантаваць вяртанне, па крайняй меры, у 4 ці 5 гадзін, калі вы не спецыяліст цябе забірае ціха, каб не сказаць 6. Затым вы павінны пачуць ад кліента, што дарога хоча ўзяць таму, што з выключэннямі, зроблены добра, больш не думаеце пра гэта, і з картай павышэння зроблена добра бярэ 30 л. с спакойна, і 700-750 км, з поўнай таксама паступаюць 1100 1200 з ног, далікатны.