Перегляд Повної Версії : Проблема panda 1.2 naturalpower запалювання
Здрастуйте, у мене проблема з Fiat Panda 2009 року 1.2 natural power, машина поїде, але двигун працює як ніби на 3 циліндрах,на діагностиці мені завжди дає bobina1 я поміняв котушки, дроти, свічки та свічки всі оригінал,за машину не хоче знати.
Я припускаю, що проблема в ебу двигуна, тому що я вже мав досвід такого роду на пункт 1.2 бензин,проте є одна відмінність, яка на момент з декількох сотень євро купити центів. і закінчувалася там,тепер з цими natural power для того, щоб купити блок управління двигуном просять більше 600,
Я знаю, що хтось відкриває і вдасться виправити, я можу отримати допомогу для ремонту теж?
блок управління sk панда страждає від цього дефекту!!!
блок управління, який буде 59.SK ви можете ремонт повинен бути гарний з паяльником...
блок управління, який буде 59.SK ви можете ремонт повинен бути гарний з паяльником...
якщо у вас є інформація по більш, можуть бути корисні іншим користувачам.
Хлопці, на іншому форумі я бачив докладний опис, навіть з фото ремонту, хто має більше інформації, тому що не пошта небагато рядків, щоб допомогти тим, хто ще не відновлені?
я роблю ремонт від одного, і я бачу, що це займає багато терпіння і я не я!!! види нелл відкрити !!!
Я ні, я ніколи не пробував, хоча я думаю, що це трохи заспокоює те, що ми можемо це зробити.
але не просто знайти з допомогою клону з твоєї орі?
і я був би зацікавлений у процедурі ремонту, я знав, що треба відкрити і змінити що-то, якщо навіть не замінити деякі compomente але я так і не зміг зрозуміти, що.
Але ебу IAW 59F, Mxx ( розташований на корпусі дросельної заслінки) або IAW 4AFxx ( розташований біля акумулятора ) ?
І ебу iaw 59f на корпусі дросельної заслінки.Я дивився на інших форумах, і я бачив, що вони відео керівництво для того, щоб відкрити ремонт блоку управління,ми зможемо отримати деяку інформацію?
здрастуйте, зробили ремонт, тому що вони трохи слабкі відкрити я зробив ремонт і ніжною, щоб відкрити
Процедури є і в інших обговореннях тільки те, що у вас немає прав для перегляду. Запитайте також у адміністратора
У цих ECU горять два транзистора, і іноді навіть регулятор напруги струму, які повинні бути замінені ... Буває, навіть на панда бензин без заводу спг.. саме ЕБУ проблема....якщо дефект є те, що сторони добре, але іноді, здається, починається з трьома циліндрами-це вона!!
Andrea80 ви можете розмістити фото регулятора напруги ?
Тільки у мене є ПК під рукою на місці без проблем.
Спасибі. Сьогодні я перевіряю panda 1,2 з ебу IAW 4AF, що істерики... просто сльози натискань на педаль прискорювача, та турбує навіть бортовий комп'ютер. Я перевірив майже все електрообладнання і мені не вистачає тільки, щоб спробувати ecu.
Ось тут фотографії.... Червоним кольором позначені компоненти, які потрібно змінити
https://mega.nz/#F!BZYSXBKQ!YwtD4gukYliM6ClLpBNbWg
Тільки модератор розблокує файл, що я виклав, можна подивитися...
Прости Андреа але компоненти в правому верхньому куті, що це ? обидва регулятори напруги ? є навіть фото Eprom, і що з того ?
Забудь фотографію, eeprom...ці два транзистора. ..що роблять регулятори проблему..
ок, спасибі. Завтра відкриваю ебу і перевірка транзисторів. я сподіваюся вирішити...
Ви, хлопці, можете побачити фотографії, розміщені я не можу,можливо, тому, що у мене мало повідомлень?