Прагляд Поўнай Версіі : Праблема panda 1.2 naturalpower запальвання
Добры дзень, у мяне праблема з Fiat Panda 2009 года 1.2 natural power, машына паедзе, але рухавік працуе як быццам на 3 цыліндрах,на дыягностыцы мне заўсёды дае bobina1 я памяняў шпулькі, правады, свечкі і свечкі ўсе арыгінал,за машыну не хоча ведаць.
Я мяркую, што праблема ў эбу рухавіка, таму што я ўжо меў вопыт такога роду на пункт 1.2 бензін,аднак ёсць адно адрозненне, якое на момант з некалькіх сотняў еўра купіць цэнтаў. і сканчалася там,цяпер з гэтымі natural power для таго, каб купіць блок кіравання рухавіком просяць больш за 600,
Я ведаю, што хто-то адкрывае і ўдасца выправіць, я магу атрымаць дапамогу для рамонту таксама?
блок кіравання sk панда пакутуе ад гэтага дэфекту!!!
блок кіравання, які будзе 59.SK вы можаце рамонт павінен быць добры з паяльнікам...
блок кіравання, які будзе 59.SK вы можаце рамонт павінен быць добры з паяльнікам...
калі ў вас ёсць інфармацыя па больш, могуць быць карысныя іншым карыстальнікам.
Хлопцы, на адным форуме я бачыў падрабязнае апісанне, нават з фота рамонту, хто мае больш інфармацыі, таму што не пошта трохі радкоў, каб дапамагчы тым, хто яшчэ не адноўлены?
я раблю рамонт ад аднаго, і я бачу, што гэта займае шмат цярпення і я не я!!! віды нэлі адкрыць !!!
Я не, я ніколі не спрабаваў, хоць я думаю, што з трохі супакойвае тое, мы можам гэта зрабіць.
але не проста знайсці з дапамогай клона з тваёй врі?
і я быў бы зацікаўлены ў працэдуры рамонту, я ведаў, што трэба адкрыць і змяніць што-то, нават калі не замяніць некаторыя compomente але я так і не змог зразумець, што.
Але эбу IAW 59F, Mxx ( размешчаны на корпусе дросельнай засланкі) або IAW 4AFxx ( размешчаны каля акумулятара ) ?
І эбу iaw 59f на корпусе дросельнай засланкі.Я глядзеў на іншых форумах, і я бачыў, што яны відэа кіраўніцтва для таго, каб адкрыць рамонт блока кіравання,мы зможам атрымаць некаторую інфармацыю?
добры дзень, зрабілі рамонт, таму што яны трохі слабыя ў адкрыць я зрабіў рамонт і пяшчотнай, каб адкрыць
Працэдуры ёсць і ў іншых абмеркаваннях толькі тое, што ў вас няма правоў для прагляду. Спытаеце таксама ў адміністратара
У гэтых ECU гараць два транзістара, і часам нават рэгулятар напружання току, якія павінны быць замененыя ... Бывае, нават на панда бензін без завода спг.. менавіта ЭБУ праблема....калі дэфект з'яўляецца тое, што бакі добра, але часам, здаецца, пачынаецца з трыма цыліндрамі-гэта яна!!
Andrea80 вы можаце размясціць фота рэгулятара напругі ?
Толькі ў мяне ёсць кампутар пад рукой на месцы без праблем.
Дзякуй. Сёння я правяраю panda 1,2 з эбу IAW 4AF, што істэрыкі... проста слёзы націскаў на педаль паскаральніка, і турбуе нават бартавы кампутар. Я праверыў амаль усе электраабсталяванне і мне не хапае толькі, каб паспрабаваць ecu.
Вось тут фотаздымкі.... Чырвоным колерам адзначаныя кампаненты, які трэба змяніць
https://mega.nz/#F!BZYSXBKQ!YwtD4gukYliM6ClLpBNbWg
Толькі мадэратар разблакуе файл, што я выклаў, можна паглядзець...
Даруй Андрэа але кампаненты ў правым верхнім куце, што гэта ? абодва рэгулятары напружання ? ёсць нават фота Eprom, і што з таго ?
Забудзь фатаграфію, eeprom...гэтыя два транзістара. ..што робяць рэгулятары праблему..
ок, дзякуй. Заўтра адкрываю эбу і праверка транзістараў. я спадзяюся вырашыць...
Вы, хлопцы, можаце ўбачыць фатаграфіі, размешчаныя я не магу,магчыма, таму, што ў мяне мала паведамленняў?