Прагляд Поўнай Версіі : Alfa 147 937 EDC16C39 882_722
Усім прывітанне
мне трэба ваша меркаванне аб зменах у маім ecu.
Я зрабіў супастаўленне, згодна з маей палітыцы (і шмат саветаў ад многіх карыстальнікаў), што, падчас загрузкі, даў свае вынікі donandomi значна больш ад язды, што я не думаў бы столькі, нават калі што-то яшчэ не хапае (не ведаю колькі коней, якія прыбылі гадзіну 120cv ВРІ).
У гэты момант мне прыйшлося зрабіць яшчэ 2 новыя змены, такія, як:
rev limiter (папкорн на 4500rpm)
launch control (абмежавальнік на 1-й перадач у 4750rpm)
Я хацеў бы ведаць, калі я правільна выканаць гэтыя змены, і нейкі намек на адлюстраванне, што робіць яго вельмі дасягаючы хуткасці непрыкметна добра і лінейнай без strattonate (я паставіў пару вельмі нізкі, і я гарантую, што так выдатна, каб мой стыль кіраўніцтва).
Вялікі дзякуй за любыя парады і supervisioni.
Прыкладаю файл врі і mod
карту спрэчна..
launch не бачу, дзе, што aversti зрабіў?
для pop corn метад, які вы выкарыстоўвалі, ужо прайшоў, па крайняй меры, вы не ведаеце, дзе знаходзіцца абмежавальнік абаротаў, то ен можа пайсці....
і ў любым выпадку 4500 абаротаў, я, здаецца, pochini, каб scoppietare аўтамабіля..
аднак, відавочна, гэты аўтамабіль па-ранейшаму ўсе крычы...
карту су...і есць рэчы, якія мне не падабаюцца тыпу карты педаль у прэс-turbo і прэс-rail, але калі вам падабаецца...
Прывітанне манро,
у першую чаргу дзякуй за адказ, а то я адкрыты для саветаў аб карце.. гэта першае, што я раблю, і я не вельмі дасведчаны і, безумоўна, які-то разлік быў зроблены на дрэнна і горш..
Калі ў вас есць парады, як і што змяніць, я адкрыты для саветаў.
Аб launch control я не настроены яшчэ, я хацеў бы спачатку праверыць яго на іншай машыне з дэмантажу, адносна rev limiter той народ плз скажыце колькі на 5000rpm, што лепш нават, каб аб стабільнасці, у перспектыве, відаць, што калі абмежавальнік пад 200 км/ч гэта не вельмі зручна.
у першую чаргу, як дызель вы хочаце надаць? у некаторых картах педаль патрабаваць 100mm3 усяго ў 1500 griri на 100% педаль, то перайдзіце на змяншэнне з просьбай...я, на edc16 прымала змены ў спалучэнні то есць разблакаваць усе фільтры, як я хачу, каб упырснуць і калі машыны добра, ок, у адваротным выпадку я даю яму трохі часу ўпырску.
карты turbo і rail потым пачынаюцца вельмі нізкіх абарачэннях, і нават з невялікім iq не трэба, іх так, калі не падкрэсліваючы счаплення і турбо.., то ў любым выпадку я павінен глядзець на яе, лепш...але ў любым выпадку тое нямногае, што я бачыў, мне не падабаецца, што шмат..
ясна і я прымаю "мне не падабаецца", улічваючы, што яны newbe, і я, магчыма, зрабіў na ca*ata велізарная!
Пачатку, таму з павышэнне базавай turbo і рэйку, але так не хацелася б прапусціць стрэл пачатковай (вы ўбачыце, загрузіўшы яго трэба).
Тое, як дызель я б ўводзіць.. я адказваю "залежыць!".
Я хацеў бы трымаць нізкія выкіды і паспрабаваць атрымаць суадносіны імпульс/выкід у станоўчую.
Сення ўжо я сапраўды цыліндраў так, як есць, і не скажу, што ідэальна, але цягне ў нерухомым стане дастаткова добра, без strattonare і пастаянна ў гару, абароты матора.
Не, безумоўна, што-то і адчувае, што набірае мала. мы лічым, што ў пэўных умовах.. але не занадта шмат, так.
А парады іншых, каб зрабіць яго эфектыўным?
Дзякуй адзін
табе сказалі разблакаваць розныя абмежавальнікі вакол файл падыходзіць і карта, лямбда патрэбам паменшыць, калі не пакладзеце залатых карт rail і турба на нізкіх абарачэннях і iq...з часоў, што вы далі яму магчымасць загадзя пасля 3000 абаротаў, і з iq вялікім, з іншага боку, то можна даць...гэта ў прынцыпе...для launch, я магу прытрымлівацца, калі вы хочаце ўключыць для адпачынку, калі вы хочаце, каб я тут, папраўляе карту, і паглядзім, ці зможам мы зрабіць яго лепш разам...
Дзякуй за інфармацыю..
месца вынік толькі што скончыў.
Дзякуй
манро я зрабіў змены, як вы параілі, але ў мяне сумневы..
Колькі АБАРОТАЎ у хвіліну рэкамендуецца ўсталяваць launch control, захоўваючы пры гэтым некаторую агрэсіўнасць не празмерна абаротаў ?
я замест 2800 consigliatomi ад манро.
агрэсіўнасць, аднак, не выходзіць наогул,адзін раз пакінуў счаплення усе вяртаецца ў норму.
Усім прывітанне
прабачце, марудлівасць у абнаўленні ў гэтай тэме, але сярод святаў і працы час параўнальна мала.
Я прыкладаю файл, як consigliatomi ад мунро з усе фільтры адключаныя (месі максімальна дапушчальнае значэнне), і я ўсталяваў launch a 3500rpm, каб атрымаць пачатковы імпульс дастаткова зарада, не выходзячы занадта шмат абаротаў.
Я зрабіў змены на турбіны дантэ 150p разгорнутыя на максімальны рэжым паміж 2500 і 3500 абаротаў да канца шкалы.
Я змяніў карту інтэркулер і трохі зменены крокам на inj.
Можна акуратна паглядзець, калі я зрабіў нейкі "памылкі" ці рэкамендаваныя affettuare яшчэ?
Іншае пытанне, на картах пары я Прасаваная і SportB, як працуюць гэтыя 2 ?
Той жа пытанне, на картах Inj галоўная ад 1 да 5, як апрацоўваюцца?
Растлумачу.. на якім этапе кіраўніцтва гэтыя карты ідуць у дыферэнцыяцыі на іншых картах? зарадка змаўчанні як базавы першы і другі з'яўляюцца павелічэнне або праходзіць карту на карту з некаторым крытэрам, што я не правільна зразумеў?
Дзякуй
ах, я забыўся сказаць, што я таксама змяніў значэнне крутоўнага моманту, які быў занадта нізкім (1250rpm ўжо сыходзіў), а цяпер я настроены на 1500/2000rpm што, як мне здаецца, будзе лепш, калі я выставіцца добра, і стрэс менш счапленне.
Прымаю любыя парады/крытыку..
Дзякуй, хлопцы
прабач мяне, калі я не зразумеў, але запуск не абмяжоўвае толькі першая перадача кручэння ўстаноўлены?
вядома, так і іншых перадач і натоўпу не пераносіць нічога..
я памыляюся?
Прывітанне,
гэта апошняе змяненне, да якога я загрузіў ціск турбо рэжым 200punti (бачыў, што надыходзіць пік да 2600 мне здаецца досыць стабільнай), і я паставіў rev limiter на 5000rpm і запуску 3500rpm.
Вы можаце ласкава даць мне парады аб зменах?
Дзякуй
Бачыў, што тут я не дзярмо ніхто не сказаў бы, што я магу нават не uppare-небудзь модов..
Дзякуй а дапамогу мне да гэтага часу вельмі карысна..
вы не дзярмо, няма!! мммммм!!можа быць, там былі святы, і людзі былі attimino займаюцца?!?!? што вы кажаце?!?!
карта ў вас апускаецца, ціск турбо і абмежавальнік ціску,абмежавальнік крутоўнага моманту, можна было таксама знайсці абмежавальнік абаротаў і impostavi да 5000 абаротаў.l.c я не бачу актыўных...................я іх вызначылі, але я не ўпэўнены, што яны, перш чым прыступіць чакаць пацверджання іншых карыстальнікаў, значна больш вопытнага, чым мне.прывітанне!
frenk быў у саркастычны тон, магчыма, для таго, каб вывесці каго-то з абалонкі (а бо працаваў).
ціск турбо-гэта плюс 200 ачкоў, як вы кажаце, што я адмовіліся?
Для абмежавальнік абаротаў і крутоўны момант, я спрабую ўбачыць, калі я карту правільна.
Дзякуй за дадатковыя info
адрасы:1ce5f6 наладзьце яго, як вам будзе заўгодна, 2800-3000-3500......
:1e7d4 з'яўляецца l.c. г. зн. у залежнасці ад хуткасці
:1e7d42 абмежавальнік абаротаў
Дзякуй
Provvedo змяніць і зрабіць погляд больш amplio за межамі драйвер, які, магчыма, знайсці што-то.
Дзякуй сябар
я зразумеў!не павінен бы падзякаваць мяне,(я нават не ўпэўнены, што яны правільныя), але іншыя карыстальнікі(адзін), якія мне дапамагалі, і я дапамагаю іншым,ланцуга!!!!!!хутка!
Прывітанне, хлопцы, я перарабіў новую карту, не дакранаючыся іх з драйвера, каб не рабіць змены без сэнсу..
Я прыкладаю да Крычы, мод з rev limit, што я ў дадзены момант загружаны, але аўтамабіль трохі spompata і мод выдаленне rev limit і падняўшы трохі значэння крутоўнага моманту і змянілася турбіны.. абмежавальнікі я яшчэ выправіць, але мне патрэбен савет-на картах, у цяперашні час зменены.
Дзякуй, хлопцы
вашы карты педаль больш нізкімі столькі, колькі хочаце "дазвол" у лім на пару з dw, што з tl частцы змяніць, вельмі хутка, не добра так..даруй врі працэнт адкрыцця клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог нічога не зменіць, як брэх зроблена так, як карта крутоўны момант стартара, вярніце яго на врі.вашы абмежавальнікі лямбда-ідуць зніжаны, каб даць больш дызель, калі есць, лямбда-1 вы 14,7 частак паветра і 1 частка паліва, лямбда-1,3 вы яшчэ менш паліва "вышмараваць" вы павінны знізіць лямбда, нават калі гэта лямбда вылічаецца праз maf...карту нм>iq крокам недарэчна, вы не вельмі добра ў розуме, колькі вы хочаце надаць мне здаецца.
час ўпырску можа ісці нават тут, у частцы змены 10mm3 і 600bar практычна ледзь вышэй абароты халастога ходу, так stressi толькі счапленне..ціск турбо усе павялічваецца, служыць толькі, каб падкрэсліць турбіна і счапленне, дзе не трэба ціск(на нізкіх абарачэннях), пры гэтым заставацца больш закрытым vgt і збіраюся зрабіць яшчэ і адваротнае...
rail ўсе можа ісці добра, але крокам заўседы фіксаваная на 5% ва ўсім свеце часткі больш паступова, каб атрымаць ціск, што вы хочаце....вашы абмежавальнікі, то яны практычна на адным узроўні з прэс-rail, калі выбрыкі на высокай хуткасці вядома, вы recovery...у прынцыпе карту варта абнавіць цалкам
абмежавальнікі я пакінуў іх, заснаваныя на папярэдняй карце, што я змяніў, і затым я павінен паўтарыць усе, што ад **** яшчэ, мне неабходна ведаць, карты буйныя, як былі ў выглядам эксперта.
па EGR я кранутая часы, але тым не падлучаны, таму я не думаю, што жыццева важна вярнуць яго ў врі няма?
Для астатніх я прымаю парады і змяніць значэння, як вы апісалі, улічваючы, што я чытаў, што вы вялікі.
Калі вы не пярэчыце, я пастаўлю проста не магу мод для review
Дзякуй за парады манро
не ведаю, чаму мяне з'яўляюцца **** пішу "г" .. фарматаванне таямнічы сайт!
Тут я тут, я зразумеў сваю памылку статычны на карту..
я не зразумела, капуста і запусціўшы крокам толькі выпіска 3D, я цалкам страціў зрок з восяў, каб зрабіць правільны прырашчэнне сінхронна з розных карт.
Я магу папрасіць step by step дапамогу, каб даведацца змены ў 2D ?
Я бачыў, што, зрабіўшы пераўтварэнні ідуць таксама ўключаны такія фактары, як :
атмасферны ціск, якое ідзе sotratta ад lavore намінальны каэфіцыент z (x і y мы кажам, з'яўляюцца восі ў 2d)
кожная крывая bp ў пачатку крывой, якая вызначае макс значэння якога будзе залежаць працэнт павелічэння (папраўце мяне, калі я памыляюся)
Крывыя статычна заўседы аднолькавыя і маюць класіфікацыю тыпу:
кошт 6000 = IQ дызель
значэнне 2000 = p.turbo
значэнне 1000 = % педаль
9000/10000/10500 = mg паветра
Акрамя гэтага існуюць адрозненні ў візуальную зваротную сувязь, як:
Карту ў зубы-пілы = карта дыму
карту ў памяншэнне колькасці дадатковых абаротаў = павінна быць час inj.
Я farneticando і я наблытаў ці я іду ў правільным кірунку?
Як відаць, я на самых ранніх відаў зброі, і я спрабую вывучыць і класіфікаваць большасць інфармацыі, каб быць самастойна, фармат і працягнуць даследаванні. На жаль, не будучы карабля ў мяне абмежавання, і прашу вас, спадабалася delucidarmi, і мне лепш за ўсе ў дарозе.
Дзякуй
фактары пераўтварэння я не выразна на розных картах..
я спадзяюся, у якой-то гуру, які мае цярпення і часу, каб прысвяціць сябе
дзякуй
на форуме поўна інфармацыі, проста шукаць іх....
на рэчы, якія вам не ясныя, вы можаце папрасіць дапамогі
я, клапоцячыся атрымаць інфармацыю вам трэба праз "пошук", але пытанне, трэба, каб яна:
Таму што загружаць карты на маей edc16c39 займае амаль 10volte больш часу, чым іншыя з mpps?
Edc15c7 і edc16c39 GT робіць у 2 хвілін мала. Маей 10.. Абсурд..
Есць сее-што для сціску або не ведаю, што запавольвае ці гэта так проста?
дзіўна, як правіла, напісаць іх нам, на што вы марнуеце 2 хвіліны....калі ласка, праверце напружанне батарэі павінна быць багата, далей да 12v..л
Там стаіць вышэй, як і павінна..
На самай справе толькі гэты ECU (мая выпадкова) мы паклалі fottio часу.. Маючы змянілася ўжо ў ECU я не думаю, што яна або батарэі.
Будзе версія hw, які мае парты лінзы.. я Не разумею..
На самай справе я проста праверыць фізічна усе карты з-за часу push госпада..
Vabbé не дрэнна.. Нагрузка толькі пэўнай працы.
Дзякуй манро
У edc16c39 працэнты пазначаны ад сілы 2 (паглядзець трохі назад як 2 да 13ima) і глядзець на bp карты педаль, што есць.
Піва аплачваецца для ўсіх, і два.
Міфічныя
Хлопцы, у мяне есць пытанне, на які я не змог знайсці адказ..
Адрас 1fced8 я ў хаосе крывых, па-відаць, без сэнсу (з драйвера), да якіх я не магу даць вызначэнне.
Вы можаце прасьвятліць мяне?
У цяперашні час з дапамогай парадаў і прыкладаў ложка ў форуме я прыдумаў мод, на якім я шмат здзіўлення і таму, што многія змены з драйвераў, што, у дадатак да змены BP ў 100mm3 дызельнага паліва, і многае іншае, я не магу вызначыць іх рэальныя функцыі.
Вы, як я ўстаўляю фрагмент карты з маразм на нявызначаны PNG-файла, карту, мод, я спадзяюся, зроблена прыстойна, што цяпер мод загружаецца і пры мінімальных абарачэннях халастога ходу, і ўстань, і аўтамабіль ідзе, як 'na chiavica.
Я застаюся, у чаканні якіх-небудзь саветаў перад загрузкай ўбачыў, што паставіў за 20 хвілін з mpps (для ноута).
дзякуй сябры
На PNG ставяцца ў параўнанне з іншай версіяй праграмнага забеспячэння аднолькавай edc16 з тым жа hw 882..
Я, параўноўваючы, калі гэта тое, што індэкс драйвера, якія я мяркую, як, але не маю ўпэўненасці.
Дзякуй
ах, я забыўся.. я не закрануў 3 карты відаць, што я не разумею іх пункт load у залежнасці ад іншых карт, пара.
ад 1c1674 у 1c1874 пара для функцыі спорту
ад 1c18b8 у 1c1ab8 пара для функцыі B спорт
і ў гэты, пэўны момант падчас паскарэння
ад 1c1afc у 1c1cfa
Дайце мне інфа, што ўвесь час, у адваротным выпадку я затрымаўся, не злосна яшчэ для яго..
Дзякуй
той, гасціны карту на экране, што вас у курсе, - гэта зона адноснай кантрольнай суме, не турбуйцеся.
кожны раз, калі вы ўносіце ў файл mod sw рэдагавання пералічыць cks для таго, каб пачаць аўтамабіль...сказаў вельмі gossolonamente.
для мод, як толькі я якое-то час мы пазіраю.
той, гасціны карту на экране, што вас у курсе, - гэта зона адноснай кантрольнай суме, не турбуйцеся.
кожны раз, калі вы ўносіце ў файл mod sw рэдагавання пералічыць cks для таго, каб пачаць аўтамабіль...сказаў вельмі gossolonamente.
для мод, як толькі я якое-то час мы пазіраю.
ах дасканалым, па крайняй меры, я ведаю, дзе гэта знаходзіцца cks ў файле. info прыбытак..
я не хваляваўся, для пераліку бачылі, што я выратаваў з драйверам, затым пералічылі і трэба mpps робіць пералічыць.. па крайняй меры пакуль, не ўдалося.
Дзякуй і добрая праца, сябар
Тое Tranky скажу адразу так, я здымаю думкі: карта не ідзі добра.
ты прапусціў шмат карт педаль або ўзбагачэння пры паскарэнні іх, то вам прыйдзецца рабіць усе, пачынаючы ад 1250-1500
аб / мін і з 50% - педаль да прыбыцця на iq, якія вы хочаце надаць мне здаецца, што вы хочаце надаць 100mm3
прапаную разблакоўкі ecu для iq, прадугледжаныя ў карце, тэрміны,авансы,і г. д. для час, у 70-80mm3.
відаць, што не ведаеце, што вы робіце, вы вопыт так, то падымаецца gradualemte ў iq
100mm3 на рухавік цалкам сцек шмат, калі не ведаеце, як распаўсюджваць іх вы можаце зламаць што-то.
таму нагадаем, што i dw вы можаце зрабіць, якія патрабуюць 500nm (100mm3,каб убачыць карэляцыю нм,<iq існуе
у спецыяльную карту, што ў гэтым апошнім файле вы таксама зменены.
зроблена гэта разблакуе розныя абмежавальнікі, якія вы закранулі, каб вы надаць 70-80mm3 не ісці далей.
карта лямбда я ведаю, што вы разумееце, добра рэдагаванні маючы добра на ўвазе, што надаць, і разлічваецца
iq у залежнасці ад всасываемого паветра, якія з'яўляюцца восямі, што ў вас таксама зменены.вы можаце пачаць рэдагаваць адразу пасля
схемы мінімум у гэтыя карты, бо яны тыя, якія даюць вам некаторы колькасць агрэсія ўніз разам з іншымі
змены.
карты перадаплаты з'яўляюцца перабольшанымі я бачыў з крокам больш за 4 градусаў у вас на нізкіх абарачэннях, а ваш аўтамабіль "picchiera"
як прэса ліцце.
даруй врі трохі карты з драйвераў, калі вы не ведаеце, што для прэс-rail вы вельмі высокі, а так, як для сваіх
абмежавальнікі даруй врі карты vgt і даруй ori кіравання pid
даруй врі трохі восяў карт і драйвераў з драйвераў не трэба, як вы зрабілі іх.
тады ж, калі ласка, праверце свой паштовую скрыню ідзе...я паслаў невялікае кіраўніцтва для edc16.
Вы inj я зрабіў для 100mm3, у надзеі атрымаць больш.
Я, як вы сказалі, і месца, у выніку пасля чытання DOC.
Дзякуй манро
прывітанне ўсім, дайце мне меркаванне на гэтую карту?
дзякуй
я баюся, што няправільна-то адносіны, так як я змяніў за апошні турбіны і sicuremante павінен адрознівацца iq.
Чакаю саветаў і evenuali info на колькі л. з гэты мод.
Дзякуй
прывітанне ўсім, дайце мне меркаванне на гэтую карту?
дзякуй
я баюся, што няправільна-то адносіны, так як я змяніў за апошні турбіны і sicuremante павінен адрознівацца iq.
Чакаю саветаў і evenuali info на колькі л. з гэты мод.
Дзякуй
я згодны толькі.. адстой той мод.
Хлопцы, есць інфа.. я пералічваючы карту для 100mm3 але я dubi на авансы.
бачыў, што на карту на врі з 70mm3 ен у 22-м і calcolandoli ўзнікаюць 26,32 з prx 1600.
Звязваючы з ціску ў рампы да 1700 выбрацца вельмі ідзе да 31,86 м ...
Як я ведаю мяжа і як вызначыць, павелічэнне IQ у гэтых картах, не пераходзячы вмт 5,5° розніца?
Мне параілі павялічыць максімальны iq не больш за 3° пра, але я магу даць 100mm3, але хоча, каб я думаў, што я мог бы падняцца ціск у 1750 годзе, каб паменшыць градусаў за вмт, але я не ведаю, калі завод 147 937 трымае такія ціску.
Вы можаце даць мне савет ласкава?
Дзякуй
Вы зрабілі правільна? Калі з 1600 бар вам трэба 26,32 ° , з 1700 спатрэбіцца менш, не больш. Калі не памыляюся, з больш ціску для таго ж iq трэба менш часу, такім чынам, менш градусаў, каб увесці ўсю.
Вы зрабілі правільна? Калі з 1600 бар вам трэба 26,32 ° , з 1700 спатрэбіцца менш, не больш. Калі не памыляюся, з больш ціску для таго ж iq трэба менш часу, такім чынам, менш градусаў, каб увесці ўсю.
крычы ен у 70mm3 з prex 1600 з разлікам градусаў 26,32 але ў карце крычы факусоўкі 22, з крокам у 100mm3 (як у табліцы, што я табе паслаў) я да + 31°..
я хацеў меркавання больш, хто ведае пра мод, і я думаю, што павялічваць ціск на той жа iq відавочна, што падае час, але пераадольваючы 70mm3 разоў больш.
Я бачыў карту tidus, які размясціў на яго тэму з адной маей машыне, і ecu (акрамя sw, што ен мае 005 і я 772, але змяняецца вельмі мала і нічога), і ен раз у 100mm3 24 як максімальная і вагалася градусаў крычы на 70mm3.. я не разумею логіку выкарыстоўваць..