КПК

Прагляд Поўнай Версіі : ford fiesta 1.4 16v siemens 210

patrickms
прывітанне ўсім, у мяне для рук fiesta 1.4 16v lpg 2010 года, паколькі аўтамабіль мае праблемы водоразбора, асабліва ў parzializzati,strattonamenti і seghettamenti,я заўважыў, што, аказваецца, мяне вельмі худы, я думаю, безумоўна, для дазволу еўра-5 ,газ яшчэ горш, блок кіравання brc, усталяваная на мадэлі нестандартны, таму я не магу ўвайсці ў сістэму і змяніць што-небудзь,толькі з абнаўленняў у ford, аўтамабіль на працягу некалькіх дзен варта наладзіць,то я думаю, для autoadattamento вяртаецца ў сваю чаргу стехиометрической усявышняга,,,я думаў, затым краніце час ўпырску можна было зрабіць на маім шляху,вы ведаеце, мне, у ecm, выпраўлення што я павінен зрабіць, для праверкі лямбда?тады ў працы на газе вы думаеце, дасць мне праблемы?у дні спампаваць файл у паслядоўны gall v54 клон, калі хто-то мае вопыт, я давяраю, то гэта ў паслядоўны без bdm?

ducati83
добры дзень, я мне выгляд гэтых аўтамабіляў, і я магу гарантаваць, што што-то можна зрабіць...гуляць з лямбда ўжо вырашае праблему...затым, калі вы можаце кіраваць добра benza, адпаведна, дапрацаваны трохі дазавання на снд, а затым выдаліце гэтыя надакучлівыя strattoni, што на 2000 абаротаў і нават больш, у падняўся пад моцнай нагрузкай....
шкада, я па-ранейшаму не ўключаны ў загрузку, у адваротным выпадку postavi файл і studiavamo добра разам....што-то мне ўдалося знайсці...

patrickms
Дзякуючы ducati 83 ,мне пацвердзіце мае ідэі,я табе вельмі ўдзячны,шкада, што не магу паказаць у сябе на руцэ, я была б вялікая дапамога,проста не магу запхнуць згодны з кліента там гуляе вакол, і вы падкажыце, як ідзе,можа быць, можа быць карыснай для іншых,так я іду, каб адкарміць на parzialito і паглядзім, што выходзіць,,дзякуй

ducati83
я не вельмі ўпэўнены, таму што трэба ecu lpg мае сваю карту, і я не думаю, што змяніўшы бензін вырашае пытанне аб стехиометрической снд