Перегляд Повної Версії : Проблема на Ford focus 110 л. с. 2002 рік
Привіт хлопці, у мене проблема на фокус 110HP 2002 році, в словах бідних машину в сторону, а потім вимикається я поміняв насос високого тиску, 4 форсунки, датчик частоти обертання і фази, але не змінилося нічого, хтось нам і довелося подібний дефект?
помилки в діагнозі? що ебу збирає?
ебу і Побачив, як помилки в мене датчик оборотів, але і був змінений, і з діагнозом за параметрами працює..
Доброго дня до мене і сталося так, що машина заводилася і не прискорити, і мені залишалося горить контрольна лампа генератора,заміна генератора, і нічого, той же питання, я роблю діагностику і контроль педаль акселератора і т. д. і т. д. все ок. До того, щоб зателефонувати клієнтові і запитати, що інформація про дефект,після кількох хвилин розмови, мені говорить, що дефект і уявив, коли в іншій майстерні рік замінив насос уприскування.
був встановлений насос з карти ще гірше, ніж старий
Справу частину, щоб на секундочку і відразу ж вимикається?якщо це так, це код...перевірте, якщо червоне світло над годинником буде блимати,в такому випадку спробуйте, будь ласка, інший ключ, все одно проблема іммобілайзера
якщо код не прямо і не повертає самокат avvioamento.. відривається глушник на турбо !!!
Привіт хлопці, у мене проблема на фокус 110HP 2002 році, в словах бідних машину в сторону, а потім вимикається я поміняв насос високого тиску, 4 форсунки, датчик частоти обертання і фази, але не змінилося нічого, хтось нам і довелося подібний дефект?
я вважаю, що фокус, що ти говориш, це 115 л. с. і повинен бути проведений до червня 2002 року і повинен принести 2 блоки управління для управління, форсунок, що в стороні в обмін на моторному відсіку і іншого-всередині салону поруч в бардачку я можу сказати, що мені і довелося ж проблема, я замінив блок управління всередині салону, і я вирішив і в діагностиці було виявлено помилка датчика обертів, обгорнені тиску палива .
привіт tecnoracing, я теж так думаю, що це проблема ебу, завтра піду шукати інший ебу і я намагаюся, і я дам вам знати..
ок, хлопці, вирішити проблему форд фокус був ебу, але слід зазначити, що ебу було добре, це файл управління, яка була пошкоджена...
як ви вирішили ? оновлення ?
Ви перевірили каталізатор іноді, коли і зламав керамічний забиває каналізацію, і це може дати проблеми
Ні я поставив оригінальний файл з іншої ебу з таким же номером...
І так, ви вирішили ?
якщо читати пост n:9 і 12 там написано, що виправлено, а також як ...
Час тому мені довелося подібний дефект, коли вставляв в картину все в порядку, і також легко привести в рух. Потім у гарячий двигун обдумав изновый покласти в рух, але нічого не. Додайте картину і прилади зникали км і з'явилися всі дефіси і не підключав прямо навіть не стартер.
Мені довелося замінити ecu двигуна безпосередньо, зробив клон і все ок.