КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема на Ford focus 110 л. с. год 2002

todos
Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема на фокус 110HP 2002 годзе, у словах бедных машыну ў бок, а затым выключаецца я памяняў помпа высокага ціску, 4 фарсункі, датчык частаты кручэння і фазы, але не змянілася нічога, хто-то нам і давялося падобны дэфект?

ugoboss
памылкі ў дыягназе? што эбу збірае?

todos
эбу і Ўбачыў, як памылкі ў мяне з датчык абаротаў, але і быў зменены, і з дыягназам па параметрах працуе..

ciccio84
Добры дзень да мяне і здарылася так, што машына заводзіцца і не паскорыць, і мне заставалася гарыць кантрольная лямпа генератара,замена генератара, і нічога, той жа пытанне, я раблю дыягностыку і кантроль педаль акселератара і г. д. і г. д. усё ок. У таго, каб патэлефанаваць кліенту і спытаць, што інфармацыя аб дэфекце,пасля некалькіх хвілін размовы, мне кажа, што дэфект і прадставіў, калі ў іншы майстэрні год замяніў помпа ўпырску.
быў усталяваны помпа з карты яшчэ горш, чым стары

giuseppe89
Для справа частку, каб на секундочку і адразу ж выключаецца?калі гэта так, гэта код...калі ласка, праверце, калі чырвонае святло над гадзінамі будзе міргаць,у такім выпадку, паспрабуйце, калі ласка, іншы ключ, усё роўна праблема иммобилайзера

carlo abarth
калі код не прама і не паварочвае самакат avvioamento.. адрываецца глушыцель на турбо !!!

tecnoracing
Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема на фокус 110HP 2002 годзе, у словах бедных машыну ў бок, а затым выключаецца я памяняў помпа высокага ціску, 4 фарсункі, датчык частаты кручэння і фазы, але не змянілася нічога, хто-то нам і давялося падобны дэфект?

я мяркую, што фокус, што ты кажаш, гэта 115 л. с. і павінен быць зроблены да чэрвеня 2002 года і павінен прынесці 2 блокі кіравання для кіравання, фарсунак, што ў баку ў абмен на маторным адсеку і іншы-усярэдзіне салона побач у бардачку я магу сказаць, што мне і давялося ж праблема, я замяніў блок кіравання ўнутры салона, і я вырашыў і ў дыягностыцы было выяўлена памылка датчыка абаротаў, абгорнутыя ціску паліва .

todos
прывітанне tecnoracing, я таксама так думаю, што гэта праблема эбу, заўтра пайду шукаць іншы эбу і я імкнуся, і я дам вам ведаць..

todos
ок, хлопцы, вырашыць праблему форд фокус быў эбу, але варта адзначыць, што эбу было добра, гэта файл кіравання, якая была пашкоджана...

tecnoracing
як вы вырашылі ? абнаўленне ?

polini
Вы праверылі каталізатар часам, калі і зламаў керамічны забівае каналізацыю, і гэта можа даць праблемы

todos
Няма я паставіў арыгінальны файл з іншага эбу з такім жа нумарам...

polini
І так што вы вырашылі ?

todos
І так што вы вырашылі ?
калі чытаць пост n:9 і 12 там напісана, што выпраўлена, а таксама як ...

gcmotor
Час таму мне давялося падобны дэфект, калі ўстаўляў у карціну ўсё ў парадку, і таксама лёгка прывесці ў рух. Затым у гарачы рухавік абдумаў изновый пакласці ў рух, але нічога не. Дадайце карціну і прыборы знікалі км і з'явіліся ўсе злучок і не падключаў прама нават не стартар.
Мне прыйшлося замяніць ecu рухавіка непасрэдна, зрабіў клон і ўсе ок.