Прагляд Поўнай Версіі : Праблема на Ford focus 110 л. с. год 2002
Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема на фокус 110HP 2002 годзе, у словах бедных машыну ў бок, а затым выключаецца я памяняў помпа высокага ціску, 4 фарсункі, датчык частаты кручэння і фазы, але не змянілася нічога, хто-то нам і давялося падобны дэфект?
памылкі ў дыягназе? што эбу збірае?
эбу і Ўбачыў, як памылкі ў мяне з датчык абаротаў, але і быў зменены, і з дыягназам па параметрах працуе..
Добры дзень да мяне і здарылася так, што машына заводзіцца і не паскорыць, і мне заставалася гарыць кантрольная лямпа генератара,замена генератара, і нічога, той жа пытанне, я раблю дыягностыку і кантроль педаль акселератара і г. д. і г. д. усё ок. У таго, каб патэлефанаваць кліенту і спытаць, што інфармацыя аб дэфекце,пасля некалькіх хвілін размовы, мне кажа, што дэфект і прадставіў, калі ў іншы майстэрні год замяніў помпа ўпырску.
быў усталяваны помпа з карты яшчэ горш, чым стары
Для справа частку, каб на секундочку і адразу ж выключаецца?калі гэта так, гэта код...калі ласка, праверце, калі чырвонае святло над гадзінамі будзе міргаць,у такім выпадку, паспрабуйце, калі ласка, іншы ключ, усё роўна праблема иммобилайзера
калі код не прама і не паварочвае самакат avvioamento.. адрываецца глушыцель на турбо !!!
Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема на фокус 110HP 2002 годзе, у словах бедных машыну ў бок, а затым выключаецца я памяняў помпа высокага ціску, 4 фарсункі, датчык частаты кручэння і фазы, але не змянілася нічога, хто-то нам і давялося падобны дэфект?
я мяркую, што фокус, што ты кажаш, гэта 115 л. с. і павінен быць зроблены да чэрвеня 2002 года і павінен прынесці 2 блокі кіравання для кіравання, фарсунак, што ў баку ў абмен на маторным адсеку і іншы-усярэдзіне салона побач у бардачку я магу сказаць, што мне і давялося ж праблема, я замяніў блок кіравання ўнутры салона, і я вырашыў і ў дыягностыцы было выяўлена памылка датчыка абаротаў, абгорнутыя ціску паліва .
прывітанне tecnoracing, я таксама так думаю, што гэта праблема эбу, заўтра пайду шукаць іншы эбу і я імкнуся, і я дам вам ведаць..
ок, хлопцы, вырашыць праблему форд фокус быў эбу, але варта адзначыць, што эбу было добра, гэта файл кіравання, якая была пашкоджана...
як вы вырашылі ? абнаўленне ?
Вы праверылі каталізатар часам, калі і зламаў керамічны забівае каналізацыю, і гэта можа даць праблемы
Няма я паставіў арыгінальны файл з іншага эбу з такім жа нумарам...
І так што вы вырашылі ?
калі чытаць пост n:9 і 12 там напісана, што выпраўлена, а таксама як ...
Час таму мне давялося падобны дэфект, калі ўстаўляў у карціну ўсё ў парадку, і таксама лёгка прывесці ў рух. Затым у гарачы рухавік абдумаў изновый пакласці ў рух, але нічога не. Дадайце карціну і прыборы знікалі км і з'явіліся ўсе злучок і не падключаў прама нават не стартар.
Мне прыйшлося замяніць ecu рухавіка непасрэдна, зрабіў клон і ўсе ок.