Прагляд Поўнай Версіі : Mjd 8f2.g1 і v54
Добры вечар, я павінен паспрабаваць чытаць у virtual гэтую ecu вялікі пункту 75cv euro5 s&s, я чытаў вакол, што c-гэта той, хто закон менавіта з пеўня, але ў пратаколах я не лічу гэта экю, які я павінен выбраць?
Няма, гэта неабходна разглядаць J-Tag. Калі ў вас Пеўнік v54 вы можаце зрабіць. Вось табе працэдура.
закон у virtual,за чытанне фарсунак, перш чым пісаць
закон у virtual,за чытанне фарсунак, перш чым пісаць
Было б міла, што вы indicassi з якой пратакол павінен выканаць чытанне віртуальнай вышэй... Я personalemente я ніколі не рызыкаваў на гэтай...толькі J-Tag!
чытанне virtual было б, калі ў data base gel пеўня або любы іншы інструмент cela sudetta ecu!!!
як кажа карла "." abarth для fgare чытання віртуальнага певень павінен мець файл у сваей памяці, у адваротным выпадку nisba, або адкрыць "вельмі акуратна" і чытаць у jtag, апошні савет, вы атрымаеце пацалунак клон з апошніх абнаўленняў, якія можна знайсці ў сеткі і чытайце і пішыце без праблем на самай справе прыкладна 5-6 хвілін.
чытанне virtual было б, калі ў data base gel пеўня або любы іншы інструмент cela sudetta ecu!!!
Дакладна...але пытанне быў змешчаны на кані, v54, таму нічога не virtual read! Залішне заблытаць яшчэ больш ідэй. Пеўнік v54 гэтыя робіць толькі J-Tag.
Дакладна...але пытанне быў змешчаны на кані, v54, таму нічога не virtual read! Залішне заблытаць яшчэ больш ідэй. Пеўнік v54 гэтыя робіць толькі J-Tag.
гэта не змешваць ідэі, з v54 чытання віртуальнага вы можаце зрабіць, але вы павінны мець файл у базе дадзеных, я прачытаныя некалькі віртуальны, але і многіх іншых не было ніякіх, ен можа паспрабаваць да мяжы не захоўвае нічога, у рэшце рэшт губляе мала часу.
але дзе прабачце??
у v54 мае пратаколы для таго каб зрабіць паслядоўны у mj8,яго выбар і калі ен не робіць, таму што не мае на файл у базе дадзеных і вы вымушаныя гэта зрабіць у jtag або знайсці арыгінальны файл з такім жа колькасць hw і sw, каб пісаць у паслядоўны,зрабіў некалькі разоў...
я не разумею, у чым ваша праблема...
Я не бачу іншых рашэнняў, якія аднавіць файл онлайн
Калі аднавіць файл ori пазбягаючы яе, і зрабіць чытання віртуальнага...вы зменіце і напішыце ў бд ..так певень цябе прымушае пісаць спакойна
вочы да файлаў ложак у bdm, без кантрольнай сумы
хлопцы, вы робіце нейкае казіно, гэта не законы ў bdm, але ў jtag, і fabiuz растлумачце мне, што значыць "без кантрольнай сумы"
На самай справе... У jtag...без кантрольнай сумы з'яўляецца правільным...xch, калі не мае кантрольнай сумы, дакладнае блокаў ECU..
што чытаць па jtag-у вас файлаў, без кантрольнай сумы.
Я няправільна пісаць. І Mjd6f, што ў BDM
чаму вы кажаце, што ў вас есць для чытання без cks, калі чытаць яго карту залатых cks есць і на месцы, - як я прачытаныя розныя і змяняюцца і запісваюцца без праблем.
Калі вы чытаеце яго карту ori
Але калі здымалі...
калі вы загружаеце cks вас разлічвае інструмент, як, што напісаць у jtag, так і ў серыйных.
добра было б ведаць. Я яшчэ не адбылося, запіс у jtag
Хлопцы, не і ECU варожа не EDC17..
першыя яблыкі я чытала ў jtag.. То Проста!!! толькі ў паслядоўны, ніколі не аўто праблем Певень V53 & V54
Затым на гэтыя ў выпадку блакавання ў рэзюмэ, аднак, да школы,
я скаваны адной маей пагрузчык 3 разы за капрызе 1-га, пазбавіўшы электрычнасці ад шчытка, 2-й, Пацягнуўшы за раз'ем OBD, 3-й, выдаткаваўшы ПК...
Маючы файл, Ori, Вядома...
Прабачце, я пяць turbo. .. ***** і аднавіць з пеўня ? У мяне есць і я чытаў гэтыя дакументы. У вас есць фота? Можа служыць мне ў будучыні. ...дзякуй
Прабачце, я пяць turbo. .. ***** і аднавіць з пеўня ? У мяне есць і я чытаў гэтыя дакументы. У вас есць фота? Можа служыць мне ў будучыні. ...дзякуй
Прабачце, што фота вам трэба?
Вы я бяру з Певень
аднак, як правіла, у серыйны гэта робяць без праблем