КПК

Перегляд Повної Версії : Думку карта seat leon 1,9 TDI 110 к. насосу

mjet10
привіт, цікаво думка, у мене є seat leon роторний насос 110 л. с. провела так маніакально масло завжди міняв кожні 7000 км, хоча у мене недавно був мій двоюрідний брат, і тепер автомобілі до 120000 км оригінальні,але я замінив турбіну встановити garrett 1544 у мене встановлений go 1749 йде той, який збирає TDI 130 я поклав водостічна труба і злив чехії і навіть поставити спортивний фільтр tecnifilter. Один мій друг зробив мені карту сказала, що буде на 160 л. с. і більше. Автомобіль вже був зіставлений з картою soft, не знаю, хто це зробив, і йшов сильний, до 2500 оборотів, потім падіння за низькою тяги в порядку. З мапу що у мене зараз замість цього я втратив все низької до 2000 оборотів погано на 1800 оборотах і повному навантаженні машини, здається, зробити звук трохи приглушений, і це pigrissima то з 2000 починає штовхати до 3500, а потім нічого, тобто навіть якщо автомобіль падає обертів не пара. Я хотів би думку від більш досвідчених місце на карті. Може бути, що вона відклала занадто насос, і для того, щоб цей автомобіль не йде?Потім я попросив видалити maf, але він сказав мені, що на цей вид кількість програмного забезпечення ебу не може зробити, і він тільки поліпшив карту читання maf, ви не можете зробити на всіх edc15?

mjet10
Забув написати, що в машині не курять взагалі мало до 2200 оборотів в хвилину, але дим і сірий колір тип масла незгорілого

frenk85
ви можете розмістити навіть в орі?

mjet10
я розмістив у базі даних

frenk85
Він вже тобі зробив,прости!

mjet10
Я бачив також, що в карту, намагаючись надати 80, але діагноз мені завжди уприскування, як ніколи? Ніхто не, що дайте мені глянути, щоб зрозуміти, якщо проблема в карті

манро

ваша проблема, на мою думку, обмежувачі диму, зроблені задирака..
подивіться на керівництво може бути корисно...

mjet10
Як тільки приїду додому, відразу перевірю для інших, як вам здається? Ви можете видалити маф?

манро
maf of ви могли б зробити це трохи складно, на цій ecu з-за "3 розділів" файл...
зате launch ви можете легко активувати...
карта і набагато краще...читайте керівництво, ти, безумовно, краще...

eobdexpression
Забув написати, що в машині не курять взагалі мало до 2200 оборотів в хвилину, але дим і сірий колір тип масла незгорілого

Ви можете розмістити hw і sw вашого ебу таким чином, що якщо у мене є ідентичний файл орі, може бути, я зроблю тобі mappicina допомогу, щоб побачити, якщо на відміну від тебе, знайдеш краще? А датчик витрати повітря можна видаляти спокійно на цих ecu на додаток до rev limiter і launch control ;-)

mjet10
Привіт eobdexpression файл орі я вже відповідав у базі даних, але якщо ви хочете це місце, теж тут, а як щодо того, щоб зробити mappicina, як ти кажеш, вчитися разом?

mjet10
Вибачте за відсутність у мене було трохи проблеми в будь-якому випадку поради по цій карті? Повторюю, нижче 2000 оборотів йде гірше, dell, оригінальної я втомився від повороту, а також після 3500 оборотів nn і дуже може бути винен dell карта n 75, що може створити занадто великий тиск ? Якщо я можу вирішити я повертаюся до турбо