Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта seat leon 1,9 TDI 110 л помпы

mjet10
добры дзень, цікава меркаванне, у мяне ёсць seat leon ротарны помпа 110 л. с. правяла так маніякальна алей заўсёды мяняў кожныя 7000 км, хоць у мяне нядаўна быў мой стрыечны брат, і цяпер аўтамабілі да 120000 км арыгінальныя,але я замяніў усталяваць турбіну garrett 1544 у мяне усталяваны go 1749 ідзе той, які збірае TDI 130 я паклаў вадасьцекавая труба і сліў чэхіі і нават паставіць спартыўны фільтр tecnifilter. Адзін мой сябар зрабіў мне карту сказала, што будзе на 160 л. с. і больш. Аўтамабіль ўжо быў адлюстроўваецца з картай soft, не ведаю, хто гэта зрабіў, і ішоў моцны, да 2500 абаротаў, потым падзенне за нізкай цягі ў парадку. З карту што ў мяне зараз замест гэтага я страціў усё ў нізкай да 2000 абаротаў дрэнна на 1800 абарачэннях і поўнай нагрузцы машыны, здаецца, зрабіць гук трохі прыглушаны, і гэта pigrissima то з 2000 пачынае штурхаць да 3500, а потым нічога, г. зн. нават калі аўтамабіль падае абаротаў не пара. Я хацеў бы меркаванне ад больш вопытных месца на карце. Можа быць, што яна адклала занадта помпа, і для таго, каб гэты аўтамабіль не ідзе?Потым я папрасіў выдаліць maf, але ён сказаў мне, што на гэты від колькасць праграмнага забеспячэння эбу не можа зрабіць, і ён толькі палепшыў карту чытанне maf, вы не можаце зрабіць на ўсіх edc15?

mjet10
Забыўся напісаць, што ў машыне не паляць наогул мала да 2200 абаротаў у хвіліну, але дым і шэры колер тып алею несгоревшего

frenk85
вы можаце размясціць нават у врі?

mjet10
я размясціў у базе дадзеных

frenk85
Ён ужо цябе зрабіў,даруй!

mjet10
Я бачыў таксама, што ў карту, спрабуючы надаць 80, але ў дыягназ мне заўсёды ўпырску, як ніколі? Ніхто не, што дайце мне зірнуць, каб зразумець, калі праблема ў карце

манро

ваша праблема, на маю думку, абмежавальнікі дыму, зробленыя задзіра..
паглядзіце на кіраўніцтва можа быць карысна...

mjet10
Як толькі прыеду дадому, адразу праверу для астатніх, як вам здаецца? Вы можаце выдаліць маф?

манро
maf of вы маглі б зрабіць гэта крыху больш складана, на гэтай ecu з-за "3 раздзелаў" файл...
затое launch вы можаце лёгка актываваць...
карта і значна лепш...чытайце кіраўніцтва, ты, безумоўна, лепш...

eobdexpression
Забыўся напісаць, што ў машыне не паляць наогул мала да 2200 абаротаў у хвіліну, але дым і шэры колер тып алею несгоревшего

Вы можаце размясціць hw і sw вашага эбу такім чынам, што калі ў мяне ёсць ідэнтычны файл крычы, можа быць, я зраблю цябе mappicina дапамогу, каб убачыць, калі ў адрозненне ад цябе, знойдзеш лепш? А датчык выдатку паветра можна выдаляць спакойна на гэтых ecu, у дадатак да rev limiter і launch control ;-)

mjet10
Прывітанне eobdexpression файл крычы я ўжо адказваў у базе дадзеных, але калі вы хочаце гэта месца, таксама тут, а як наконт таго, каб зрабіць mappicina, як ты кажаш, вучыцца разам?

mjet10
Прабачце за адсутнасць у мяне было трохі праблемы, працы ў любым выпадку саветы па гэтай карце? Паўтараю, ніжэй 2000 абаротаў ідзе горш, dell, арыгінальнай я стаміўся ад павароту, а таксама пасля 3500 абаротаў nn і вельмі можа быць вінаваты dell карта n 75, што можа стварыць занадта вялікі ціск ? Калі я магу вырашыць я вяртаюся да турба