КПК

Перегляд Повної Версії : менший тиск турбіни hyb 530d

sportraxxx
Добрий вечір,на моєму bmw 530d з турбіна плюс,я заявляю, не мати манометр, установлений,на етапі діагностики autocom я міг помітити, що тиск турбіни доходила максимум до 2020 мм/кафе, навіть якщо на карті ми ввели значення 2500 мм/бар...
як ніколи не можете розрив такий високий???

blackwolf76
ви повинні перевірити, перш за все, різниця між тиск номінальний і фактичний тиск...

значення карти у світі відносно...

sportraxxx
ви повинні перевірити, перш за все, різниця між тиск номінальний і фактичний тиск...

значення карти у світі відносно...
не думав, що так багато різниця....

sportraxxx
я думав про це, а що може бути межа датчика bmw, що закон, можливо, до певного тиску..далі не читав...і, можливо, тиск ефект, але більш висока...

манро
якщо у вас різниця така високого тиску ecu повинен тобі дати dtc, пов'язані з відсутністю тиску turbo мети...
зроби тест приводу turbo на ці машини падає дуже часто...
якщо не вийшло зробити привід або гео турбіни і блоку...
довелося мені минулого тижня на 120 163cv привід заблокований автомобіль не мав ніякої стрілянини під 3000 оборотів в хвилину, як подолати цей поріг, ти застряг в сидіння в діагностиці ми ваші, що після 3000 оборотів в хвилину, турбо piccava до 2 бар, щоб потім стабілізуватися в 1,8..але нижче 3000 не тут криється практично тиск...
встановив новий привід і калібрування в ебу і все в нормі...

sportraxxx
якщо у вас різниця така високого тиску ecu повинен тобі дати dtc, пов'язані з відсутністю тиску turbo мети...
зроби тест приводу turbo на ці машини падає дуже часто...
якщо не вийшло зробити привід або гео турбіни і блоку...
довелося мені минулого тижня на 120 163cv привід заблокований автомобіль не мав ніякої стрілянини під 3000 оборотів в хвилину, як подолати цей поріг, ти застряг в сидіння в діагностиці ми ваші, що після 3000 оборотів в хвилину, турбо piccava до 2 бар, щоб потім стабілізуватися в 1,8..але нижче 3000 не тут криється практично тиск...
встановив новий привід і калібрування в ебу і все в нормі...
проблема вирішена...практично ми зробили помилку, для початківців...ми підняли, а тиск турбіни 2.5, але не вона підняла обмежувач, який ми втратили...що він стояв на 1.9....мама моя...винен тільки один біт...