Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : меншае ціск турбіны hyb 530d

sportraxxx
Добры вечар,на маім bmw 530d з турбіна плюс,я заяўляю, не мець манометр, усталяваны,на этапе дыягностыкі autocom я мог заўважыць, што ціск турбіны даходзіла максімум да 2020 мм/кафэ, нават калі на карце мы ўвялі значэнне 2500 мм/бар...
як ніколі не можаце разрыў такі высокі???

blackwolf76
вы павінны праверыць, перш за ўсё, розніца паміж намінальнае ціск і фактычнае ціск...

значэнне карты ў свеце адносна...

sportraxxx
вы павінны праверыць, перш за ўсё, розніца паміж намінальнае ціск і фактычнае ціск...

значэнне карты ў свеце адносна...
не думаў, што так шмат розніца....

sportraxxx
я думаў пра гэта, а што можа быць мяжа датчыка bmw, што закон, магчыма, да пэўнага ціску..далей не чытаў...і, магчыма, ціск эфект, але больш высокая...

манро
калі ў вас розніца такая высокага ціску ecu павінен табе даць dtc, звязаныя з адсутнасцю ціску turbo мэты...
зрабі тэст прывада turbo на гэтыя машыны падае вельмі часта...
калі не атрымалася зрабіць прывад або гео турбіны і блока...
давялося мне на мінулым тыдні на 120 163cv прывад заблякаваны аўтамабіль не меў ніякай стральбы пад 3000 абаротаў у хвіліну, як пераадолець гэты парог, ты затрымаўся ў сядзенне ў дыягностыцы мы вашыя, што пасля 3000 абаротаў у хвіліну, турба piccava да 2 бар, каб затым стабілізавацца ў 1,8..але ніжэй за 3000 не тут крыецца практычна ціск...
усталяваў новы прывад і каліброўку ў эбу і ўсе ў норме...

sportraxxx
калі ў вас розніца такая высокага ціску ecu павінен табе даць dtc, звязаныя з адсутнасцю ціску turbo мэты...
зрабі тэст прывада turbo на гэтыя машыны падае вельмі часта...
калі не атрымалася зрабіць прывад або гео турбіны і блока...
давялося мне на мінулым тыдні на 120 163cv прывад заблякаваны аўтамабіль не меў ніякай стральбы пад 3000 абаротаў у хвіліну, як пераадолець гэты парог, ты затрымаўся ў сядзенне ў дыягностыцы мы вашыя, што пасля 3000 абаротаў у хвіліну, турба piccava да 2 бар, каб затым стабілізавацца ў 1,8..але ніжэй за 3000 не тут крыецца практычна ціск...
усталяваў новы прывад і каліброўку ў эбу і ўсе ў норме...
праблема вырашана...практычна мы зрабілі памылку, для пачаткоўцаў...мы паднялі, а ціск турбіны ў 2.5, але не яна падняла абмежавальнік, які мы выпусцілі...што ён стаяў на 1.9....мама мая...вінаваты толькі адзін біт...