Перегляд Повної Версії : блок управління альфа 2.4 jtd 20v sprogrammata
хлопці, я прошу вас, більш досвідчених і цілком можливо, що sfiammando пін-код екю sprogrammi??
то-pin sfiammato з цього моменту не запускається, при включенні рамках контрольна лампа mil блимає, голосно клацнувши на реле' свічок і багато іншого.
я кажу sprogrammata, що, якщо я намагаюся підключити інший ебу, дефект не отримує,а якщо пишу, bachup тому той же дефект, але і com, і чи можна щось подібне??
Уффф!!! проблеми попереду... відкрийте її з обох сторін і уважно, звичайно, і пропустити трек або якийсь компонент...
а cinqueturbo...
на жаль, я знаю, що якщо б не sprogrammata, як ви говорите, я знаю, що ви дійсно спалили....
відкрийте її, як ви сказали cinqueturbo і перевірте, щоб добре..
привіт, хлопці, то:відкрита і лижах спалюється навіть не тінь,я починаю шукати, і я вважаю, ecu використовується той же номер ідеально відкриваю я bachup але не добре, ви ж дефект.очі на це, що якщо підключити ебу без scodificarla недолік не робить, але, очевидно, не частина. повторюю, дефект: трохи обертів рамки, починає блимати контрольна лампа mil з дивними runori тип реле", а не частину.дякую
дуже ймовірно, що в sfiammata ви зіпсували processire і резервного копіювання, що ви робите пошкоджений, ви повинні знайти резервні копії з одного і того ж номера за часткове і ви повинні бути на місці.
звичайно, резервне копіювання покладіть його в інший блок.
бачив, що ви говорите, так може бути, що ви як sfanculato також тіла, які потім в тій тачки тому пластини, запобіжники і реле...
але те, що капуста і успіху, він машини? атакували на 24v?
вибачте, але видно, що ви говорите, що ви sfiammato pin-код, перевірте, де йде-pin
хлопці, я прошу вас, більш досвідчених і цілком можливо, що sfiammando пін-код екю sprogrammi??
то-pin sfiammato з цього моменту не запускається, при включенні рамках контрольна лампа mil блимає, голосно клацнувши на реле' свічок і багато іншого.
я кажу sprogrammata, що, якщо я намагаюся підключити інший ебу, дефект не отримує,а якщо пишу, bachup тому той же дефект, але і com, і чи можна щось подібне??
Здрастуйте, пошти, резервного копіювання ліжко ecu, який має проблеми, інші екю, які ви відчули вони в той же hw і програмного забезпечення? Але якщо ви повинні спробувати інший ecu повинні мати, щоб dorza ж коди, тому що на edc16c39 не можете читати і писати у школі в bdm мікро -, але тільки flash і e2prom а ви можете зробити тест, щоб перевірити, чи все також проблема в sfiammata, що я не розумію, як, якщо, можливо, ви spiegassi краще шляхом scodifica цілому на flash і на e2prom
Здрастуйте, пошти, резервного копіювання ліжко ecu, який має проблеми, інші екю, які ви відчули вони в той же hw і програмного забезпечення? Але якщо ви повинні спробувати інший ecu повинні мати, щоб dorza ж коди, тому що на edc16c39 не можете читати і писати у школі в bdm мікро -, але тільки flash і e2prom а ви можете зробити тест, щоб перевірити, чи все також проблема в sfiammata, що я не розумію, як, якщо, можливо, ви spiegassi краще шляхом scodifica цілому на flash і на e2prom
ви впевнені, що говорите? тоді, по-твоєму, в edc16c39 цієї машини є як flash, яка гдк і bdm читає тільки на flash і e2prom?
відкрити і перевірити візуально, що є всередині.