Прагляд Поўнай Версіі : блок кіравання альфа 2.4 jtd 20v sprogrammata
хлопцы, я прашу вас, больш дасведчаных і цалкам магчыма, што sfiammando пін-код экю sprogrammi??
то-pin sfiammato з гэтага моманту не запускаецца, пры ўключэнні рамках кантрольная лямпа mil міргае, гучна пстрыкаючы на рэле' свечак і многае іншае.
я кажу sprogrammata для, што, калі я спрабую падключыць іншы эбу, дэфект не атрымлівае,а калі пішу, bachup таму той жа дэфект, але і com, і ці можна што-то падобнае??
Уффф!!! праблемы наперадзе... адкрыйце яе з абодвух бакоў і ўважліва, вядома, і прапусціць трэк або які-то кампанент...
а cinqueturbo...
на жаль, я ведаю, што калі б не sprogrammata, як вы кажаце, я ведаю, што вы сапраўды спалілі....
адкрыйце яе, як вы сказалі cinqueturbo і праверце, каб добра..
прывітанне, хлопцы, то:адкрытая і лыжах спальваецца нават не цень,я пачынаю шукаць, і я лічу, ecu выкарыстоўваецца той жа нумар ідэальна адкрываю я bachup але не добра, вы ж дэфект.вочы на гэта, што калі падключыць эбу без scodificarla недахоп не робіць, але, відавочна, не частка. паўтараю, дэфект: ледзь абаротаў рамкі, пачынае міргаць кантрольная лямпа mil з дзіўнымі runori тып рэле", а не частка.дзякуй
вельмі верагодна, што ў sfiammata вы сапсавалі processire і рэзервовага капіявання, што вы робіце пашкоджаны, вы павінны знайсці рэзервовыя копіі з аднаго і таго ж нумары за частковае і вы павінны быць на месцы.
вядома, рэзервовае капіяванне пакладзеце яго ў іншы блок.
бачыў, што вы кажаце, так можа быць, што вы як sfanculato таксама цела, якія затым у той тачкі таму пласціны, засцерагальнікі і рэле...
але тое, што капуста і поспеху ен у машыны? атакавалі на 24v?
выбачайце, але відаць, што вы кажаце, што вы sfiammato pin-код, калі ласка, праверце, дзе ідзе што-pin
хлопцы, я прашу вас, больш дасведчаных і цалкам магчыма, што sfiammando пін-код экю sprogrammi??
то-pin sfiammato з гэтага моманту не запускаецца, пры ўключэнні рамках кантрольная лямпа mil міргае, гучна пстрыкаючы на рэле' свечак і многае іншае.
я кажу sprogrammata для, што, калі я спрабую падключыць іншы эбу, дэфект не атрымлівае,а калі пішу, bachup таму той жа дэфект, але і com, і ці можна што-то падобнае??
Добры дзень, пошты, рэзервовага капіявання ложак ecu, які мае праблемы, іншыя экю, якія вы адчулі яны ў той жа hw і праграмнага забеспячэння? Але калі вы павінны паспрабаваць іншы ecu павінны мець, каб dorza ж коды, таму што на edc16c39 не можаце чытаць і пісаць у школе ў bdm мікра -, але толькі flash і e2prom а вы можаце зрабіць тэст, каб праверыць, ці ўсе таксама праблема ў sfiammata, што я не разумею, як, калі, магчыма, вы spiegassi лепш шляхам scodifica агульнай складанасці на flash і на e2prom
Добры дзень, пошты, рэзервовага капіявання ложак ecu, які мае праблемы, іншыя экю, якія вы адчулі яны ў той жа hw і праграмнага забеспячэння? Але калі вы павінны паспрабаваць іншы ecu павінны мець, каб dorza ж коды, таму што на edc16c39 не можаце чытаць і пісаць у школе ў bdm мікра -, але толькі flash і e2prom а вы можаце зрабіць тэст, каб праверыць, ці ўсе таксама праблема ў sfiammata, што я не разумею, як, калі, магчыма, вы spiegassi лепш шляхам scodifica агульнай складанасці на flash і на e2prom
вы ўпэўненыя, што кажаце? тады, па-твойму, у edc16c39 гэтай машыны есць як flash, якая гдк і bdm чытае толькі на flash і e2prom?
адкрыць і праверыць візуальна, што есць унутры.