КПК

Перегляд Повної Версії : горить suzuki swift 1.3

tonybiond
здрастуйте, з моїм діагнозом delphi не можу вимкнути індикатор горить dell олії після заміни масла що може бути

todos
Привіт, собі suzuki DPF, його треба скинути в ебу двигуна і delphi робить добре ......

giuseppe89
якого року машина?пам'ятаю, в минулому у вас була аналогічна проблема, і якщо я не помиляюся, процедура обнулення було навіть ручного.якщо більше info бачу інформації про це

tonybiond
рік машини 2007 спробував ще раз, але нічого , я збираюся на сервіс, але я не можу увійти в блок, як я можу зробити

ugoboss
не їхати на сервіс , але потрапляє прямо в ебу двигуна і подивитися, якщо він змушує тебе робити обнулення.

todos
Здрастуйте, з подивіться цю процедуру, якщо працює,панель не горить, натисніть кнопку на панелі протягом приблизно 3 сек, не відпустити кнопку, натиснути на гальма і включіть запалення, почекайте приблизно 10 секунд, і ви повинні побачити масла індикатор блимає (раніше вона була фіксованою) , тим не менш індикатор блимає, а потім вимикається, все, кінець ..

clabsport
Здрастуйте, з подивіться цю процедуру, якщо працює,панель не горить, натисніть кнопку на панелі протягом приблизно 3 сек, не відпустити кнопку, натиснути на гальма і включіть запалення, почекайте приблизно 10 секунд, і ви повинні побачити масла індикатор блимає (раніше вона була фіксованою) , тим не менш індикатор блимає, а потім вимикається, все, кінець ..

Спробуйте такої процедури точний.

todos
здрастуйте, з моїм діагнозом delphi не можу вимкнути індикатор горить dell олії після заміни масла що може бути
Привіт, ви вирішили проблему обнулення індикатор масла?

clabsport
Привіт, ви вирішили проблему обнулення індикатор масла?