Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : гарыць suzuki swift 1.3

tonybiond
прывітанне з майго дыягназу, delphi не магу выключыць індыкатар гарыць dell алею, пасля замены масла, што можа быць

todos
Прывітанне, сабе suzuki мае DPF павінны скінуць у эбу рухавіка і delphi робіць гэта вельмі добра ......

giuseppe89
якога года машына?памятаю, у мінулым мелі падобныя праблемы, і калі я не памыляюся, то працэдура абнулення было нават уручную.калі ад info я бачу, паведаміце мне аб гэтым

tonybiond
год машыны 2007 паспрабаваў яшчэ раз, але нічога , я збіраюся на сэрвіс, але мяне не ўпускае ў эбу, як я магу зрабіць

ugoboss
не хадзіце на службы , але трапляе прама ў ecu рухавіка і паглядзець, калі таму зрабіць абнуленне.

todos
Добры дзень, паглядзіце з гэтай працэдурай, калі ен працуе,табло гарыць, націсніце кнопку на карціну на працягу прыкладна 3 сек., не адпускай кнопку, націсніце тормаз і уключыце запальванне, пачакайце прыкладна 10 секунд і вы павінны ўбачыць, лямпа алею міргаць (раней была фіксаваная) , аднак індыкатар не міргае, такім чынам, выключаю ўсе, канец ..

clabsport
Добры дзень, паглядзіце з гэтай працэдурай, калі ен працуе,табло гарыць, націсніце кнопку на карціну на працягу прыкладна 3 сек., не адпускай кнопку, націсніце тормаз і уключыце запальванне, пачакайце прыкладна 10 секунд і вы павінны ўбачыць, лямпа алею міргаць (раней была фіксаваная) , аднак індыкатар не міргае, такім чынам, выключаю ўсе, канец ..

Паспрабуйце так, працэдура будзе дакладна.

todos
прывітанне з майго дыягназу, delphi не магу выключыць індыкатар гарыць dell алею, пасля замены масла, што можа быць
Добры дзень, вы вырашылі праблему абнулення індыкатара алею?

clabsport
Добры дзень, вы вырашылі праблему абнулення індыкатара алею?