Перегляд Повної Версії : Scodifica всього EDC16c8 Fiat Stilo/147
Привіт, хлопці, мені потрібно scodifica всього EDC16C8, встановлений на Fiat Stilo і Альфа 147, я читала, що ці в цілому не роблять тільки частково, але існує емулятор, для цього ECU, може хто-небудь допомогти мені знайти емулятор? чи може сказати мені, якщо scodificando частково і використовую його з боді fiat Punto 2 друга серія може працювати? Дякую
ні, є спільне рішення, що я знаю ,і навіть не на другий domananda ви повинні використовувати боді стилуса
добре, добре...проблема в тому, що я боді стилуса і Ecu в 147,але у мене немає ключів, я повинен отримати ключі з тіла і зробити транспондер, і scodificare частково Ебу, і він повинен виїхати, Вірно?
Тоді, практично мені потрібно scodifica частково, якщо замість читання eeprom можна? Дякую
добре, добре...проблема в тому, що я боді стилуса і Ecu в 147,але у мене немає ключів, я повинен отримати ключі з тіла і зробити транспондер, і scodificare частково Ебу, і він повинен виїхати, Вірно?
scodifica частково на 2p читання тіла створіть новий транспондер його закодуйте з діагнозом ricavandoti car pass
Тоді поправочка, у нас є
Боді і навіть ключ, тільки ecu, що у них не було, мені потрібно scodificare екю частково, якщо місце e2p ви можете мати scodifica частково? Дякую