Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica за ўсе EDC16c8 Fiat Stilo/147

"Метраполіс"
Прывітанне, хлопцы, мне трэба scodifica усяго EDC16C8, усталяваны на Fiat Stilo і Альфа 147, я чытаў, што гэтыя у агульнай складанасці не робяць, толькі частковае, але існуе эмулятар, для гэтага ECU, можа хто-небудзь дапамагчы знайсці эмулятар? ці можа сказаць мне, калі scodifica часткова і выкарыстоўваць з боды для fiat Punto 2 другая серыя можа працаваць? Дзякуй

legendaryslave
няма, ёсць агульнае рашэнне, што я ведаю ,і нават не на другі домана, вы павінны выкарыстоўваць цела пяра

"Метраполіс"
добра, добра...праблема ў тым, што ў мяне ёсць боды стілуса і Эбу ў 147,але ў мяне няма ключоў, я павінен атрымаць ключы з цела і зрабіць транспондер, і scodifica часткова Ecu, і трэба пачаць, Праўда?

"Метраполіс"
Тады, практычна мне трэба scodifica часткова, калі замест чытання eeprom можна? Дзякуй

legendaryslave
добра, добра...праблема ў тым, што ў мяне ёсць боды стілуса і Эбу ў 147,але ў мяне няма ключоў, я павінен атрымаць ключы з цела і зрабіць транспондер, і scodifica часткова Ecu, і трэба пачаць, Праўда?

scodifica часткова на 2-чытанне body стварыце новы транспондер я закодируйте з дыягназам выручкі car pass

"Метраполіс"
Тады поправочка, у нас
Боды і нават ключ, толькі ecu, што не было, мне трэба scodificare экю часткова, калі месца e2p вы можаце мець scodifica часткова? Дзякуй