Прагляд Поўнай Версіі : Узбагачэнне пры паскарэнні Bosch EDC16U31 Golf V 105л.з bkc
ECM я думаю, што вы называеце "Узбагачэнне пры разгоне" карты педаль. Аднак, паколькі я пачатковец, я не ведаю, сказаць вам, які з 7 карт, неабходна змяніць (можа быць, што яны ўсе 7 рабіць), і логіка залежыць ад вынікаў, якія вы хочаце атрымаць. Напрыклад, калі я хачу надаць 80mm3 дызельнага паліва ў рэжыме максімальнай магутнасці я іду, каб паглядзець карту, што ператварае пару ў колькасці ад ін'екцыйных і сказаць, што для дасягнення мэты 80 мм3 табліца, пакажыце мне крутоўны момант 380 нм, а затым рэдагаваць карту педаль, такім чынам, што рэжым максімальнай магутнасці з 100% націску педалі запытаны крутоўны момант перавышае значэнне 380 Нм.
Дзякуй за адказ. Нішто тады. лепш не дакранацца да гэтай кропцы. Я спадзяюся, што некаторыя добрыя душы мне ведаць, сказаць больш...
З задавальненнем. Але я не ведаю, як. У tabelare карту і ненармальным. У найвышэйшай кропцы і ў 100 load l і 0 абаротаў. 0 load наадварот, адмоўныя значэння або 0, нават да 5000 абаротаў.
З задавальненнем. Але я не ведаю, як. У tabelare карту і ненармальным. У найвышэйшай кропцы і ў 100 load l і 0 абаротаў. 0 load наадварот, адмоўныя значэння або 0, нават да 5000 абаротаў.
Адмоўныя значэння не дакранацца да яго, я думаю, служаць для cut-off выпуску. Каб пачаць рэдагаваць толькі частка унізе справа табліцы. Паспрабуйце карту разумееце адрозненні па параўнанні з врі і адтуль пачне апрацоўкі ў адпаведнасці з вашымі патрабаваннямі. Тым часам вазьміце азнаемцеся з sw перапрызначэння. У пачатку вам трэба зрабіць, крок за крокам, каб зразумець, што вы закранулі і як рэагуе машына. Дыягностыка ў рэальным часе для ацэнкі дадзеных. Вы павінны быць добры тэстар, калі вы хочаце даведацца, у адзіночку. І тое добра чытаеце форум, знойдзеце шмат паняццяў, карысных.
Дзякуй Errecinque. То вы кажаце, што павялічыць, як звычайна, заўседы ад 50% load і 1500 аб insu?
Дакладнае.....затым, для апрацоўкі, калі вам патрэбен адказ больш аператыўна газу за ўвесь час. Галоўнае, што вы зробіце з дапамогай электронных табліц excel, з формуламі, што знаходзіцеся на форуме, мінімум разлікаў, паміж тым, што перайсці патрабаваць ад педалі і іншыя карты, якія ўлічваюць значэння iq і нм, як напісана ў пасце вышэй. На жаль, я ведаю лепш c8-c39 групы mjet fiat, але карта, якую зрабіў непрыкметна ідзе заўседы вылічаецца лагічна і не павялічваецца выпадкова.
Ведаю добра, што эбу. Карты педаль зменіце ўсе, выкарыстоўваюцца ўсе ад ecu. Змяненне асабістага, я на машынах маіх, напрыклад, я пакідаю педаль трохі мяккая, але калі вам падабаецца больш яркі правіць ад 1500 на апошнія 2-3 слупкоў. Калі хочаш больш падрабязна пытайся. Я зрабіў таксама карты з фарсунак і турбіны, плюс для гэтага ecu.