Перегляд Повної Версії : Volkswagen Golf 4 03/1999 1896cc 81Kw AHF Дизель Помилка 17656 і насос відкладено
Доброго ранку всім, я зробив діагностику в цей гольф, виходить dtc 17656 "регулювання початку уприскування", що виникає навіть після скасування. З діагнозом Delphi я помітив, що є функція, щоб перевірити регулювання впорскування, і від цього виникає, виходить досить відкладено. Тепер, так як різати і розгортання не були зроблені в нашій майстерні, у мене немає абсолютної впевненості, що всі за всіма правилами мистецтва, але, перш ніж почати розбирати, я хотів би знати, якщо це вже траплялося з кимось. Додаю фото. Спасибі велике.
Етап контролю?
може бути, і був замінений ремінь і не в фазі, як і повинно..
Стадії, здається, добре, але не насос, я думаю, що мені доведеться діяти на себе, щоб повернути її назад у відділок, але ви думаєте, що це було зроблено спеціально? Я не думаю, щоб це приносило користь. І цілком можливо, що кожен раз згасло в передачі з цього приводу? Не має інші помилки.
Привіт, що це було зроблено спеціально чи ні, я не думаю, щоб ви могли знати.
Те, що вимикається в передачі, якщо насос не в фазі, не знаю.
І 17656, прирівнюється до p1248, що це може бути несправність системи живлення, перегорів запобіжник, або підключення насоса.
Не нехтуйте також контроль забруднення в дизельному паливі.