КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Volkswagen Golf 4 03/1999 1896cc 81Kw AHF Дызель Памылка 17656 і помпа адкладзена

амін
Добрай раніцы ўсім, я зрабіў дыягностыку ў гэты гольф, выходзіць dtc 17656 "рэгуляванне пачатку ўпырску", што ўзнікае нават пасля адмены. З дыягназам Delphi я заўважыў, што ёсць функцыя, каб праверыць рэгуляванне ўпырску, і ад гэтага ўзнікае, атрымліваецца даволі адкладзены. Цяпер, так як рэзаць і разгортвання не былі зробленыя ў нашай майстэрні, у мяне няма абсалютнай упэўненасці, што ўсё па ўсіх правілах мастацтва, але, перш чым пачаць разбіраць, я хацеў бы ведаць, калі гэта ўжо здаралася з кім-то. Прыкладаю фота. Дзякуй вялікі.

cinqueturbo
Этап кантролю?

можа быць, і быў заменены рэмень і не ў фазе, як і павінна..

амін
Стадыі, здаецца, добра, але не помпа, я думаю, што мне давядзецца дзейнічаць на сябе, каб вярнуць яе назад у пастарунак, але вы думаеце, што гэта было зроблена спецыяльна? Я не думаю, каб гэта прыносіла карысць. І цалкам магчыма, што кожны раз згасла ў перадачы па гэтай нагоды? Не мае іншыя памылкі.

costa68
Прывітанне, што гэта было зроблена адмыслова ці не, я не думаю, каб вы маглі ведаць.
Тое, што выключаецца ў перадачы, калі помпа не ў фазе, не ведаю.
І 17656, прыраўноўваецца да p1248, што гэта можа быць няспраўнасць сістэмы харчавання, перегорел засцерагальнік, або падлучэння помпы.
Не грэбуйце таксама кантроль забруджвання ў дызельным паліве.