Перегляд Повної Версії : Допомога карту
привіт, поки ad'тепер я тільки зроблені mofifiche виключення egr /фап з пристойним результатом.....але за допомогою програмного забезпечення...я особисто досі не в змозі змінити...я намагаюся вчитися..використання ecm 2001v6.3....у мене немає драйверів для моєї машини GP....я інші файли завжди Велика Крапка...але немає драйверів compatibile...su на якій підставі я повинен почати....я хотів би внести невелику зміну, але я не знаю, як почати....- допоможуть ? можна..... дякую
magi1984
10-10-2012, 10:26
починається з того, розміщувати файл + зіставлений якщо gi? у вас є один
cos? можемо дати думка
то було б краще, що ви шукаєте в мережі ecm1.61, яка працює набагато краще, ніж ecm2001 і, безумовно, c'? також драйвера для вашої машини
cicciogsr
10-10-2012, 18:50
на 1.3 можеш трохи драйверів
msport (exil77grande)
10-10-2012, 18:57
на 1.3 можеш трохи драйверів
Gi? з тих небагатьох карт, ви можете зробити щось пристойне, чому? 1,3 mjet драйвер чи ні, і що він chiss? який запас потужності.
cicciogsr
10-10-2012, 19:45
драйвер не повідомляє, всі фільтри, і деякі карти, які повідомляє ecm на якийсь 70-75 л. с. кайфом.. очевидно на підставі того, що ви хочете отримати
magi1984
10-10-2012, 20:31
ок, але для новачка, що драйвера ? краще, не маючи нічого
правда не у мене змінений файл..для того щоб вивчити....я міг би зробити тисячу міркування, щоб спробувати зрозуміти , але хоче , щоб ми, я думаю, навіть невелика ,або навпаки трохи допомогти ...? як знайти голку в стозі сіна..я divendando сліпий..відповідно водії не завжди точні, але " альменно почнете бачити дещо...визнати якийсь кривий.. etc etc
я зробив довгий пошук, але мені не вдалося його знайти....
msport (exil77grande)
11-10-2012, 11:53
я зробив довгий пошук, але мені не вдалося його знайти....
знайти, чи що? ги, драйвер для карти?
у разі електронної карти, які я даю погляд.
відповідь, як повідомляється, в magi1984 я думав, що в мережі ви могли trovatre ecm 1.61, але мені так і не вдалося....додаю мій файл
ніхто не допомога......... не маючи драйверів.....я не знаю, де почати......
ніхто не допомога......... не маючи драйверів.....я не знаю, де почати......
якщо ви раді, то x ecm2001 я тебе радий.
спасибі giarras, як ви, можливо, десь я був би дуже вдячний....на даний момент у мене є тільки ecm2001 v6.3......
для версії ecm titanium, як я можу його відновити.....
marcomjet
13-10-2012, 13:42
ви повинні бути учасником форуму, або гуглить багато я для ecm titanium і map3d я зробив так давно.... але я думаю, що форум трохи не так, як більш повне
як я можу бути причетним......я даю все моє максимальна неподалік......мало, що знаю.....
спасибі giarras....ви хочете знати, що....я виявив, що файл був uquale до того, що я....дивно....від того, як я spegarono драйвер doveve евер останні три цифри uquali для цього я ніколи не пробував.....дійсно inialmente я спробував з кимось, але мені не здавалося нічого ...а зараз я тільки-дю-карти, розчин для ін'єкцій 1 parzializzato.....обмежувачі крутного моменту...дякую
привіт, хотів би запитати, якщо тільки ці дві карти.....я можу отримати якийсь результат....я як і раніше відсутні інші важливі карти...досі не вдячний їх розпізнати без драйверів....або я приймаю будь-яку пораду....для початку incomincerei карту педаль ? обмежувач крутного моменту....що ви говорите, що результат я отримую ..
msport (exil77grande)
14-10-2012, 12:08
нижче представлені карти, які з титану з його підпису та адреси з якого вже можна одержати відмінні результати, якщо змінені в правильному напрямку:
карта часу уприскування від 08a1b4 в 08a4b0
ін'єкції f температура повітря від 08f78a в 08f888 + афінної слідувати
ін'єкції корекція температури повітря від 08f9ee в 08fb2c
обмежувач крутного моменту map1 від 084936 в 084944
обмежувач крутного моменту від 1 08bda8 в 98ddb6 + афінної слідувати
обмежувач крутного моменту від 2 09045a в 09070 + схожою з 090634 в 09064a
обмежувач крутного моменту від 3 090eea в 090f06
на заклик, ніж драйвер відсутні карти, turbo,обмежувач тиску
з цього ви можете почати працювати.
спасибі msport, але я повинен змінити всі ці карти, щоб мати якесь зростання... я бачу триває
msport (exil77grande)
14-10-2012, 18:07
спасибі msport, але я повинен змінити всі ці карти, щоб мати якесь зростання... я бачу триває
ви б, що, щоб мати базу, потрібно почати з цих адрес.
на даний момент спасибі......... там я розміщую все добра воля...
mistergame
20-10-2012, 23:46
всім привіт. У мене є mercedes w203 c200cdi акп 2005 122cv. Я зробив перепризначити якийсь час назад. Зараз я купив mpps я читав, блоком управління і збереження файлу. Я хотів відредагувати файл, і я скачав ecm2001. Коли я йду шукати драйвера, не знаходжу. Хтось мені руку?
рада відкрити свій протектор не "брудні", то в інших, то він пу? говорити....
msport (exil77grande)
21-10-2012, 09:07
а манро відкрити пост в розділі для початківців, і ви давайте руку допомоги запитань.
привіт я хотіла б отримати інформацію...може змінити карту вид з допомогою іншої програми. у разі адреси з карти дати titanium ті ж візи з ecm 2001 v6.3...
привіт я хотіла б отримати інформацію...може змінити карту вид з допомогою іншої програми. у разі адреси з карти дати titanium ті ж візи з ecm 2001 v6.3...
Оповиті ви ті, "drivers" титан-постійно оновлення, ніж ecm6.3, який нерухомо якийсь час, але якщо ви новачок ecm6.3 добре для початку зрозуміти щось
тому, якщо я відкриваю ecm 6.3 ? ставлю адресу на карті дата з титаном може статися, що змінюється карта.....? так, щоб бути точним.
msport (exil77grande)
22-10-2012, 14:28
тому, якщо я відкриваю ecm 6.3 ? ставлю адресу на карті дата з титаном може статися, що змінюється карта.....? так, щоб бути точним.
Отже, давайте ясність,якщо відкрити файл і ел? бачив в 2D знаходитесь карту ж, як же ел? звичайно, одного і того ж файлу знайти його, а також з ecm або Map 3D і ін,що може змінитися від sw до іншого, може бути, імена і значення оборотів і навантаження, які дають в табличній от і все.
спасибі msport пояснення..? те, що я хотів знати...
чекає.... не робите цього, почніть з хто знає, скільки речей.... і не confondetegli голову.... зробіть це, почніть з часу відкриття форсунок і lim пара.... і дайте йому зрозуміти, що потрібно, після чого передається на педаль, навіть гк? тільки з допомогою драйвера, що робить нас'??? ? tt лопнув?? є 3 обмежувачі крутного моменту, що в реальності? ne ? тільки один... (l' афінна 2)
msport (exil77grande)
23-10-2012, 14:34
не ми це робимо, почати з нічого, я сіль відповіла на його питання.
mistergame
25-10-2012, 14:06
я питання, який завжди притаманна тему. Для нас, новачків це, мабуть, легше читати таблиці і 2d?
msport (exil77grande)
25-10-2012, 14:47
я питання, який завжди притаманна тему. Для нас, новачків це, мабуть, легше читати таблиці і 2d?
ми говоримо, що більш легко moddare в табличній, ніж 2d, але якщо ми говоримо про читати, то ви повинні це зробити в 2d.
mistergame
26-10-2012, 14:36
ми говоримо, що більш легко moddare в табличній, ніж 2d, але якщо ми говоримо про читати, то ви повинні це зробити в 2d.
Тому для порівняння дві карти, ви повинні perforza зробити в 2d і знати адреси правильно?
якщо ви хочете порівняти їх, щоб добре і, якщо адреси знаходяться поза драйвера, я повинен знати адресу, чому? позначаються в sw ж тільки ті, які знаходяться в драйверах...
msport (exil77grande)
27-10-2012, 10:38
Тому для порівняння дві карти, ви повинні perforza зробити в 2d і знати адреси правильно?
якщо ви хочете порівняти орі і mod що стосується адреси, які вам драйвер ви можете зробити в табличній але якщо ви хочете це зробити в повній мірі,професійно і точно побачити всю різницю між двома файлами, навіть в областях, не зазначених у драйвер можеш це зробити в 2d.
mistergame
27-10-2012, 10:46
але є свого роду керівництво, де можна краще зрозуміти графіка в 2d, тому що' так' і' - справжньому важко. Наприклад, я читав, свого роду посібник для ecm2001. Здається, зроблено дуже добре, для відображення в режимі таблиці. Але що стосується 2d не існує нічого навколо. Чому ви не пишете універсальна діаграма 2d-і пояснити, крок за кроком в різних областях?
mistergame
27-10-2012, 10:49
я, наприклад, хотів би порівнювати мій файл орі з мод-файли, але для мене це дуже важко в 2d шукаю руку, крок за кроком. Зараз, як програма у мене є, тільки ecm2001.
mistergame
27-10-2012, 11:21
якщо ви хочете, дайте мені маленькі aiutini, щоб почати порівнювати два файлу. Тоді я орі (нарешті) і я файл mod. Ви (msport) мені ви сказали, що на ecm 2001 є драйвер, який це дуже близько до мого і 449. Тому, виходячи з принципу, я повинен спочатку завантажити драйвер, а потім два файли (ori і mod). В цей момент я йду на 2d-і я повинен veedere відмінності між двома графіки перетинаються. Тут ми doremmo бути.
msport (exil77grande)
27-10-2012, 11:28
якщо ви хочете, дайте мені маленькі aiutini, щоб почати порівнювати два файлу. Тоді я орі (нарешті) і я файл mod. Ви (msport) мені ви сказали, що на ecm 2001 є драйвер, який це дуже близько до мого і 449. Тому, виходячи з принципу, я повинен спочатку завантажити драйвер, а потім два файли (ori і mod). В цей момент я йду на 2d-і я повинен veedere відмінності між двома графіки перетинаються. Тут ми doremmo бути.
точною,але у вас є свій файл орі або ви використовуєте те, що наш банк даних?
mistergame
27-10-2012, 11:48
знайти, нарешті,
mistergame
27-10-2012, 11:49
але на ecm2001 вам потрібно завантажити, щоб змусити драйвер, щоб потім порівняти два файли?
mistergame
27-10-2012, 11:54
ок файли та драйвер завантажений. Зараз я йду на 2d-і я бачу графік. Попит на це. Адреси в різних розділах де їх знайти? я прочитав в цьому пості деякі адреси, який ти дав, але мені не зрозумілі.
msport (exil77grande)
27-10-2012, 12:24
знайти, нарешті,
не могли б ви розмістити файл орі?
msport (exil77grande)
27-10-2012, 12:26
ок файли та драйвер завантажений. Зараз я йду на 2d-і я бачу графік. Попит на це. Адреси в різних розділах де їх знайти? я прочитав в цьому пості деякі адреси, який ти дав, але мені не зрозумілі.
якщо ви подивитеся на частину крилатою центральної знаходитесь sctitto адреса-dec-esa практично, переглядаючи файл, ви повинні reggiungere різні адреси, що я вам написав, але в будь-якому випадку на сторінці sw знаходитесь вже карти, що випадають, як turbo,ін'єкції etc
mistergame
27-10-2012, 13:48
ось мій файл ori
mistergame
27-10-2012, 14:32
ок, я завантажив мій орі, що мій mdo з драйвер 449. Я пішов під тиском turbo, і я відкрив в 2d. у мене є діаграми, основа і висота. Висота варіюється від 0 до 4100 і я думаю, що це nuero обертів двигуна. Основа йде від 0 до 255 і не знаю, що це таке. У синьому файл орі, а червоним-файл mod. Хто допомагає мені інтерпретувати? Scorrendolo говорить мені, що ці криві були збільшені на 4%. Що означає, що тиск турбіни була збільшена на 4%? І фіксованого збільшення на 4%?
mistergame
27-10-2012, 14:44
інше питання, але чому на графіку presione turbo криві доходять до 2300, а не до 4000 оборотів?
mavaila1972
27-10-2012, 23:26
нижче представлені карти, які з титану з його підпису та адреси з якого вже можна одержати відмінні результати, якщо змінені в правильному напрямку:
карта часу уприскування від 08a1b4 в 08a4b0
ін'єкції f температура повітря від 08f78a в 08f888 + афінної слідувати
ін'єкції корекція температури повітря від 08f9ee в 08fb2c
обмежувач крутного моменту map1 від 084936 в 084944
обмежувач крутного моменту від 1 08bda8 в 98ddb6 + афінної слідувати
обмежувач крутного моменту від 2 09045a в 09070 + схожою з 090634 в 09064a
обмежувач крутного моменту від 3 090eea в 090f06
на заклик, ніж драйвер відсутні карти, turbo,обмежувач тиску
з цього ви можете почати працювати.
підтверджую, вже з цих карт, ви робите хорошу роботу
після завантаження файлу орі, я йду в 2d вводжу адресу в разі, якщо карта часу уприскування від 08a1b4 в 08a4b0....потім, щоб змінити tebellare в тому, що так відбувається..мені так і не вдалося....можливо, тільки маючи драйверів має цю функцію!!!!!!
mistergame
28-10-2012, 11:40
на жаль, щоб зрозуміти що потрібно, щоб сила того, хто вам мінімум пояснень. Тому що відкрити файл і подивитися, графіка не займе багато часу, і d, інші....Я epr, наприклад, прийомі були чудові, експерт двигунів, так і для пристрасті, ніж для роботи. Але я йду на труднощі, вже порівнюючи мій файл орі і той мод. Я задала питання mah....
я sequito міркувань....відкривши файл в 2d, а потім, ввівши адресу ,вибираю фрагмент карти....сюди все ок...то я вважаю, що це повинен бути крок, щоб змінити в tebellarre, або ввівши адресу, я збираюся створити драйвер, можна побачити в таблиці, що ви думаєте ? можна все це?
цікаво, якщо ?ра можна змінити в табличній не маючи драйверів....тому що в графіку я ? раніше важко....
msport (exil77grande)
29-10-2012, 08:45
цікаво, якщо ?ра можна змінити в табличній не маючи драйверів....тому що в графіку я ? раніше важко....
у табличній без драйверів працювати не зможете, але тепер, після мого вечора ви повинні досягти.
msport (exil77grande)
29-10-2012, 09:53
ось мій файл ori
цей файл і таким же у всьому, у файл ori від мене в курсі,так що або ви неправильно відправляю мій орі або ваш зареєстрований не був ваш і ви-він послав ori-сумісний універсальний.