Прагляд Поўнай Версіі : Дапамога карту
прывітанне, пакуль ad'цяпер я толькі зробленыя mofifiche выключэння egr /фап з прыстойным вынікам.....але з дапамогай праграмнага забеспячэння...я асабіста да гэтага часу не ў стане змяніць...я спрабую вучыцца..выкарыстанне ecm 2001v6.3....у мяне няма драйвераў для маей машыны GP....я іншыя файлы заўседы Вялікая Кропка...але няма драйвераў compatibile...su на якой падставе я павінен пачаць....я хацеў бы ўнесці невялікае змяненне, але я не ведаю, як пачаць....- тое дапамогуць ? можна..... дзякуй
magi1984
10-10-2012, 10:26
пачынаецца з таго, размяшчаць зыходны файл + сопоставлен калі gi? у вас есць адзін
cos? можам даць меркаванне
то было б лепш, што вы шукаеце у сеткі ecm1.61, якая працуе значна лепш, чым ecm2001 і, безумоўна, c'? таксама драйвера для вашай машыны
cicciogsr
10-10-2012, 18:50
на 1.3 можаш крыху драйвераў
msport (exil77grande)
10-10-2012, 18:57
на 1.3 можаш крыху драйвераў
Gi? з тых нямногіх карт, вы можаце зрабіць што-то прыстойнае, чаму? 1,3 mjet драйвер або няма, і што ен чисс? які запас магутнасці.
cicciogsr
10-10-2012, 19:45
драйвер не паведамляе, усе фільтры, і некаторыя карты, якія паведамляе ecm на нейкі 70-75 л.с. кайфам.. відавочна на падставе таго, што вы жадаеце атрымаць
magi1984
10-10-2012, 20:31
ок, але для пачаткоўца, што драйвера ? лепш, не маючы нічога
праўда, не ў мяне зменены файл..для таго каб вывучыць....я мог бы зрабіць тысячу развагі, каб паспрабаваць зразумець , але хоча , каб мы, я думаю, нават невялікае ,або, наадварот, крыху дапамагчы ...? як знайсці іголку ў стозе сена..я divendando сляпы..адпаведна кіроўцы не заўседы дакладныя, але " альменно пачнеце бачыць сее-што...прызнаць нейкі крывой.. etc etc
я зрабіў доўгі пошук, але мне не атрымалася яго знайсці....
msport (exil77grande)
11-10-2012, 11:53
я зрабіў доўгі пошук, але мне не атрымалася яго знайсці....
знайсці, ці што? гы, драйвер для карты?
у выпадку электроннай карты, якія я даю погляд.
адказ, як паведамляецца, у magi1984 я думаў, што ў сеціве вы маглі trovatre ecm 1.61, але мне так і не ўдалося....прыкладаю мой файл
ніхто не дапамога......... не маючы драйвераў.....я не ведаю, дзе пачаць......
ніхто не дапамога......... не маючы драйвераў.....я не ведаю, дзе пачаць......
калі вы рады, ці то x ecm2001 я цябе рады.
дзякуй giarras, як вы, магчыма, дзе-то я быў бы вельмі ўдзячны ....цяпер у мяне толькі ecm2001 v6.3......
для версіі ecm titanium, як я магу аднавіць.....
marcomjet
13-10-2012, 13:42
вы павінны быць удзельнікам форуму, або гуглит шмат я для ecm titanium і map3d я зрабіў так даўно.... але я думаю, што форум трохі не так, як больш поўнае
як я магу быць датычным ......я даю ўсе мае максімальная непадалек......, мала, што ведаю .....
дзякуй giarras....вы хочаце ведаць адну рэч ....я выявіў, што файл быў uquale да таго, што я....дзіўна ....як я spegarono драйвер doveve эвер апошнія тры лічбы uquali для гэтага я ніколі не спрабаваў.....гэта сапраўды inialmente я паспрабаваў з кім-то, але мне не здавалася нічога ...а цяпер я толькі-дзю-карты, раствор для ін'екцый parzializzato 1.....абмежавальнікі крутоўнага моманту...дзякуй
прывітанне, хацеў бы спытаць, калі толькі гэтыя дзве карты.....я магу атрымаць якой-небудзь вынік....я па-ранейшаму адсутнічаюць іншыя важныя карты...да гэтага часу не ўдзячны іх распазнаць без драйвераў....ці я прымаю любы савет....для пачатку incomincerei карту педаль ? абмежавальнік крутоўнага моманту....што вы кажаце, што я атрымліваю вынік ..
msport (exil77grande)
14-10-2012, 12:08
ніжэй прадстаўлены карты, якія з тытана з яго подпісы і адрасы з якога ўжо можна атрымаць выдатныя вынікі, калі зменены ў правільным кірунку:
карта часу ўпырску ад 08a1b4 ў 08a4b0
ін'екцыі f тэмпература паветра ад 08f78a ў 08f888 + аффинной прытрымлівацца
ін'екцыі карэкцыя тэмпературы паветра ад 08f9ee ў 08fb2c
абмежавальнік крутоўнага моманту map1 ад 084936 ў 084944
абмежавальнік крутоўнага моманту ад 1 08bda8 ў 98ddb6 + аффинной прытрымлівацца
абмежавальнік крутоўнага моманту 2 ад 09045a ў 09070 + падобнай з 090634 ў 09064a
абмежавальнік крутоўнага моманту 3 ад 090eea ў 090f06
на заклік, чым драйвер адсутнічаюць карты, turbo,абмежавальнік ціску
з гэтага вы можаце пачаць працаваць.
дзякуй msport, але я павінен змяніць усе гэтыя карты, каб мець нейкі рост... я бачу доўжыцца
msport (exil77grande)
14-10-2012, 18:07
дзякуй msport, але я павінен змяніць усе гэтыя карты, каб мець нейкі рост... я бачу доўжыцца
вы бы, што, каб мець базу, вы павінны пачаць з гэтых адрасоў.
на дадзены момант я дзякую цябе......... там я стаўлю ўсю добрай волі...
mistergame
20-10-2012, 23:46
усім прывітанне. У мяне есць mercedes w203 c200cdi акп 2005 122cv. Я зрабіў перапрызначыць некаторы час таму. Зараз я купіў mpps я чытаў, блок кіравання і захавання файла. Я хацеў адрэдагаваць, і я запампаваў ecm2001. Калі я іду шукаць драйвера, не знаходжу. Хто-то мне руку?
савет адкрыць свой пратэктар не "брудныя", то ў іншых, то ен пу? казаць....
msport (exil77grande)
21-10-2012, 09:07
я манро адкрыць пасаду ў раздзеле для пачаткоўцаў, і вы давайце руку дапамогі пытанняў.
прывітанне я хацела б атрымаць інфармацыю...можа змяніць карту vista з дапамогай іншай праграмы.. у выпадку адрасы, карты, даты titanium тыя ж візы з ecm 2001 v6.3...
прывітанне я хацела б атрымаць інфармацыю...можа змяніць карту vista з дапамогай іншай праграмы.. у выпадку адрасы, карты, даты titanium тыя ж візы з ecm 2001 v6.3...
Агорнутыя мы тыя, "drivers" тытан-пастаянна абнаўленне, чым ecm6.3, што нерухома якое-то час, але калі вы пачатковец ecm6.3 добра для пачатку зразумець што-небудзь
таму, калі я адкрываю ecm 6.3 ? стаўлю адрас на карце дата з тытанам можа здарыцца, што карта мяняецца.....? так, каб быць дакладным.
msport (exil77grande)
22-10-2012, 14:28
таму, калі я адкрываю ecm 6.3 ? стаўлю адрас на карце дата з тытанам можа здарыцца, што карта мяняецца.....? так, каб быць дакладным.
Такім чынам, давайце яснасць,калі адкрыць файл і эл? бачыў у 2D знаходзіцеся карту жа, як жа эл? вядома, аднаго і таго ж файла знайсці яго, а таксама з ecm або Map 3D і інш,што можа змяніцца ад sw да іншага, можа быць, імены і значэння абаротаў і нагрузкі, якія даюць у таблічнай вось і ўсе.
дзякуй msport тлумачэнне..? тое, што я хацеў ведаць...
чакае.... не робіце гэтага, пачніце з хто ведае, колькі рэчаў.... і не confondetegli галаву.... зрабіце гэта, пачніце з часу адкрыцця фарсунак і lim пара.... і дайце яму зразумець, што трэба, пасля чаго перадаецца на педаль, нават хк? толькі з дапамогай драйвера, што робіць нас'??? ? tt лопнуў?? есць 3 абмежавальнікі крутоўнага моманту, што ў рэальнасці? ne ? толькі адзін... (з l' affine 2)
msport (exil77grande)
23-10-2012, 14:34
не мы гэта робім, пачаць з нічога, я соль адказала на яго пытанне.
mistergame
25-10-2012, 14:06
я пытанне, які заўседы ўласцівая тэму. Для нас, навічкоў гэта, мабыць, лягчэй чытаць табліцы і 2d?
msport (exil77grande)
25-10-2012, 14:47
я пытанне, які заўседы ўласцівая тэму. Для нас, навічкоў гэта, мабыць, лягчэй чытаць табліцы і 2d?
мы гаворым, што больш легка moddare ў таблічнай, чым 2d, але калі мы гаворым пра чытаць, то вы павінны зрабіць гэта ў 2d.
mistergame
26-10-2012, 14:36
мы гаворым, што больш легка moddare ў таблічнай, чым 2d, але калі мы гаворым пра чытаць, то вы павінны зрабіць гэта ў 2d.
Таму для параўнання дзве карты, вы павінны perforza зрабіць у 2d і ведаць адрасы правільна?
калі вы хочаце параўнаць іх, каб добра і, калі адрасы знаходзяцца па-за драйвера, я павінен ведаць адрас, чаму? адзначаюцца ў sw ж толькі тыя, якія знаходзяцца ў драйверах...
msport (exil77grande)
27-10-2012, 10:38
Таму для параўнання дзве карты, вы павінны perforza зрабіць у 2d і ведаць адрасы правільна?
калі вы хочаце параўнаць врі і mod што тычыцца адрасы, якая вам драйвер вы можаце зрабіць у таблічнай але калі вы хочаце гэта зрабіць у поўнай меры,прафесійна і дакладна убачыць усю розніцу паміж двума файламі, нават у галінах, не ўказаных у драйвер можаш гэта зрабіць у 2d.
mistergame
27-10-2012, 10:46
але есць свайго роду кіраўніцтва, дзе можна лепш зразумець графіка ў 2d, таму што' так' і' - сапраўднаму цяжка. Напрыклад, я чытаў, свайго роду кіраўніцтва для ecm2001. Здаецца, зроблена вельмі добра, для адлюстравання ў рэжыме табліцы. Але што тычыцца 2d не існуе нічога вакол. Чаму вы не пішыце універсальная графічныя 2d-і растлумачыць, крок за крокам у розных галінах?
mistergame
27-10-2012, 10:49
я, напрыклад, хацеў бы параўноўваць мой файл врі з мод-файлы, але для мяне гэта вельмі цяжка ў 2d шукаю руку, крок за крокам. Цяпер, як праграма у мяне есць, толькі ecm2001.
mistergame
27-10-2012, 11:21
калі вы хочаце, дайце мне маленькія aiutini, каб пачаць параўноўваць два файла. Тады я врі (нарэшце-то) і я файл mod. Вы (msport) вы мне сказалі, што на ecm 2001 есць драйвер, які гэта вельмі блізка да майго і 449. Таму, зыходзячы з прынцыпу, я павінен спачатку загрузіць драйвер, а затым два файла (ori і mod). У гэты момант я іду на 2d-і я павінен veedere адрозненні паміж двума графікі перасякаюцца. Тут мы doremmo быць.
msport (exil77grande)
27-10-2012, 11:28
калі вы хочаце, дайце мне маленькія aiutini, каб пачаць параўноўваць два файла. Тады я врі (нарэшце-то) і я файл mod. Вы (msport) вы мне сказалі, што на ecm 2001 есць драйвер, які гэта вельмі блізка да майго і 449. Таму, зыходзячы з прынцыпу, я павінен спачатку загрузіць драйвер, а затым два файла (ori і mod). У гэты момант я іду на 2d-і я павінен veedere адрозненні паміж двума графікі перасякаюцца. Тут мы doremmo быць.
дакладнай,але ў вас маецца свой файл крычы, або вы карыстаецеся тое, у нашай базе дадзеных?
mistergame
27-10-2012, 11:48
знайсці, нарэшце,
mistergame
27-10-2012, 11:49
але на ecm2001 вам трэба загрузіць, каб прымусіць драйвер, а затым параўнаць два файлы?
mistergame
27-10-2012, 11:54
ок, файлы і драйвера загружаны. Зараз я іду на 2d-і я бачу графік. Попыт на гэта. Адрасы ў розных раздзелах дзе іх знайсці? я прачытаў у гэтым пасце некаторыя адрасы, якія ты даў, але мне не зразумелыя.
msport (exil77grande)
27-10-2012, 12:24
знайсці, нарэшце,
не маглі б вы размясціць файл врі?
msport (exil77grande)
27-10-2012, 12:26
ок, файлы і драйвера загружаны. Зараз я іду на 2d-і я бачу графік. Попыт на гэта. Адрасы ў розных раздзелах дзе іх знайсці? я прачытаў у гэтым пасце некаторыя адрасы, якія ты даў, але мне не зразумелыя.
калі вы паглядзіце ў крылатай цэнтральнай знаходзіцеся sctitto адрас-dec-esa практычна, праглядаючы файл, вы павінны reggiungere розных адрасоў, што я напісаў вам, але ў любым выпадку на галоўнай старонцы sw знаходзіцеся ужо карты, выпадаючыя, як турба,ўпырск і г.д.
mistergame
27-10-2012, 13:48
вось мой файл врі
mistergame
27-10-2012, 14:32
ок, я загрузіў мой крычы, што мой mdo з драйвер 449. Я пайшоў пад ціскам турба-і я адкрыў 2d. я графіка падстава " і " вышыня". Вышыня вар'іруецца ад 0 да 4100 і я думаю, што гэта nuero абаротаў рухавіка. Асновай дыяпазоне ад 0 да 255 і не ведаю, што гэта такое. Ў сіні файл крычы, а чырвоным-файл mod. Хто мне дапамагае інтэрпрэтаваць? Scorrendolo кажа мне, што гэтыя крывыя былі павялічаны на 4%. Што азначае, што ціск турбіны і была павялічана на 4%? І фіксаванай павелічэнне на 4%?
mistergame
27-10-2012, 14:44
іншае пытанне, але чаму на графіцы presione turbo крывыя дасягаюць да 2300, а не да 4000 абаротаў?
mavaila1972
27-10-2012, 23:26
ніжэй прадстаўлены карты, якія з тытана з яго подпісы і адрасы з якога ўжо можна атрымаць выдатныя вынікі, калі зменены ў правільным кірунку:
карта часу ўпырску ад 08a1b4 ў 08a4b0
ін'екцыі f тэмпература паветра ад 08f78a ў 08f888 + аффинной прытрымлівацца
ін'екцыі карэкцыя тэмпературы паветра ад 08f9ee ў 08fb2c
абмежавальнік крутоўнага моманту map1 ад 084936 ў 084944
абмежавальнік крутоўнага моманту ад 1 08bda8 ў 98ddb6 + аффинной прытрымлівацца
абмежавальнік крутоўнага моманту 2 ад 09045a ў 09070 + падобнай з 090634 ў 09064a
абмежавальнік крутоўнага моманту 3 ад 090eea ў 090f06
на заклік, чым драйвер адсутнічаюць карты, turbo,абмежавальнік ціску
з гэтага вы можаце пачаць працаваць.
пацвярджаю, ужо з гэтых карт, вы робіце добрую працу
пасля загрузкі файл-крычы, я іду ў 2d-графікі ўводжу адрас у выпадку, калі карта часу ўпырску ад 08a1b4 ў 08a4b0 ....нешта змяніць у tebellare ў тым, што так адбываецца..мне так і не ўдалося....можа быць толькі пры наяўнасці драйвераў мае гэтую функцыю!!!!!!
mistergame
28-10-2012, 11:40
на жаль, каб зразумець што-дык трэба, каб сіла таго, хто вам мінімум тлумачэнняў. Таму што адкрыць файл і паглядзець, графіка не зойме шмат часу, і d астатняе....Я epr прыклад прыеме былі выдатныя, эксперт рухавікоў, так і для запалу, і для працы. Але я іду на цяжкасці, ужо параўноўваючы мой файл крычы, а то мод. Я задала пытанні mah....
я sequito разваг....адкрыўшы файл у 2d, а затым, увеўшы адрас ,выбіраю фрагмент карты....да сюды ўсе ок...то я лічу, што гэта павінен быць крок, каб змяніць у tebellarre, або увеўшы адрас, я збіраюся стварыць драйвер, можна ўбачыць у табліцы, што вы думаеце ? можна ўсе гэта?
цікава, калі ?ра можна змяніць у таблічнай не маючы драйвераў....таму што ў графіцы я ? па-ранейшаму цяжка....
msport (exil77grande)
29-10-2012, 08:45
цікава, калі ?ра можна змяніць у таблічнай не маючы драйвераў....таму што ў графіцы я ? па-ранейшаму цяжка....
у таблічнай без драйвераў працаваць не зможаце, але цяпер, пасля майго вечара вы павінны гэтага дамагчыся.
msport (exil77grande)
29-10-2012, 09:53
вось мой файл врі
гэта файлы ідэнтычныя ва ўсім, і ўсе ў файл врі з мяне ў курсе,то або вы няправільна адпраўляю мой крычы ці ваш зарэгістраваны не быў ваш і вам адправіў ori-сумяшчальны універсальны.