КПК

Перегляд Повної Версії : рада на операційній системі

Оттавіо
Привіт всім, я у вашому розпорядженні діагностика автомобілів delphi клон, Тепер є я, встановленого на стаціонарних пк з Windows 7(і я заявляю, що на сьогоднішній день ніколи не дав мені проблеми,. ....) тепер я б хотів поставити його на ноутбук, який я ніколи не використовую (тільки для зручності ), але є на Windows xp, по-вашому, я піду з xp або відформатувати його і поклав 7 ?

ugoboss
з xp йде добре в будь-якому випадку.

cinqueturbo
Привіт всім, я у вашому розпорядженні діагностика автомобілів delphi клон, Тепер є я, встановленого на стаціонарних пк з Windows 7(і я заявляю, що на сьогоднішній день ніколи не дав мені проблеми,. ....) тепер я б хотів поставити його на ноутбук, який я ніколи не використовую (тільки для зручності ), але є на Windows xp, по-вашому, я піду з xp або відформатувати його і поклав 7 ?

Iocon Win7 я na казки..

Оттавіо
Чесно кажучи, я теж з 7 я добре, думаю, що він буде його форматування, так що у мене впевненості, що ваш КОМП'ЮТЕР чистий, без будь-яких вірусів, бачили, що раніше було більше часу, що був підключений і все інше. .........

carlo abarth
є деякі realise xp, які ви chimano xp ice дуже легкий, і ви, повертає на 90 і soft, які ми використовуємо!!