Прагляд Поўнай Версіі : савет на аперацыйнай сістэме
Прывітанне ўсім, я ў вашым распараджэнні дыягностыка аўтамабіляў delphi клон, Зараз есць я, усталяванага на стацыянарных пк з Windows 7(і я заяўляю, што на сенняшні дзень ніколі не даў мне праблемы,. ....) цяпер я б хацеў паставіць яго на ноўтбук, які я ніколі не выкарыстоўваю (толькі для зручнасці ), але есць на Windows xp, па-вашаму, я пайду з xp або адфарматаваць яго і паклаў 7 ?
з xp ідзе добра ў любым выпадку.
Прывітанне ўсім, я ў вашым распараджэнні дыягностыка аўтамабіляў delphi клон, Зараз есць я, усталяванага на стацыянарных пк з Windows 7(і я заяўляю, што на сенняшні дзень ніколі не даў мне праблемы,. ....) цяпер я б хацеў паставіць яго на ноўтбук, які я ніколі не выкарыстоўваю (толькі для зручнасці ), але есць на Windows xp, па-вашаму, я пайду з xp або адфарматаваць яго і паклаў 7 ?
Iocon Win7 я na казкі..
Шчыра кажучы, я таксама з 7 я добра, думаю, што ен будзе яго фарматаваць, так што ў мяне ўпэўненасці, што ваш КАМПУТАР чысты, без любых вірусаў, бачылі, што раней было больш часу, што быў падлучаны і ўсе астатняе. .........
есць некаторыя realise xp, якія вы chimano xp ice вельмі легкі, і вы, паварочвае на 90 і soft, якія мы выкарыстоўваем!!