Перегляд Повної Версії : Damos A2l Marelli Mjet
Привіт, Хлопці, Навіть якщо так, що не увійти в цей чудовий форум, на якому я був Модератором і для цього ringezio admin, я хочу зробити подарунок, я заявляю, що я вивчив багато вище, і для мене немає більше таємниць для мареллі у мене було багато радощів у цьому відношенні, і я радий, так, що не існує роботи більше programmo типів машин відрізняються від звичайних fiat і класичні відписки італійські, але саме в ці damos, що я придбав значний досвід і знайомі у використанні winols який мені принесли, де я зараз.
у додатку damos і A2l знаменитої 6jf і 8df marelli
Спасибі Backgroop у багатьох вам треба багато на ці екю. Що ви робите добре тепер?
Ми бачимо, що ми під різдво є вже подарунки...дякую...
я хотів запитати експертів marelli..ви потім змогли розблокувати press rail на ці екю?
я хотів запитати експертів marelli..ви потім змогли розблокувати press rail на ці екю?
Я знайшов на damos зсув порогу захисту, поклав у 35, що повинно бути, або, принаймні я на це сподіваюся. Тепер стільниковий пізніше, якщо я можу замість одного дотику той біт.
привіт errecinque але для maf off цих ecu щось відомо??
привіт errecinque але для maf off цих ecu щось відомо??
Привіт Манро місці завтра в той екран, про який я говорив на дискусії, присвяченій marelli тому він як і раніше всі разом. Що стосується maf off для мене, як і раніше арабська навіть не знаю, що приносить користь...***** unque тепер backgroop нам люб'язно надав damos, може бути, знаходимо його ....
Спасибі Backgroop.. і, головне, завжди мати ще матеріал, на якому вчитися....
Завдяки низькій зробити Back.
Привіт
Спасибі і з Різдвом.
дякую, але я хотів би знати різницю між damos і файл A2L, і тому, що damos мені вдалося його завантажити файл, але A2l немає. і потім я деякі опису адрес типу x-карти педаль помиляюсь, щось я? х, як він каже мені, '90A1E SR - no comment'
мені виправляє я завантажив файл A2l l файл в папку 6F3, що це таке?
я завантажив кілька тижнів тому, і не я вас навіть не подякував. дякую
Велике спасибі backgroop!
Добрий день, тиск в магістралі rail на мм 6f3 управляється 3 карти, і ви повинні її в 8 біт. Після limit пара.
Для maf існує карта, що йде у витрати з 0 до байт egr, але на автомобілях, акції, вигоди не мають, якщо не збільшується димність.
Спасибі, для багатьох дам отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие Відсутність