КПК

Перегляд Повної Версії : Punto evo 1.3 6f3 читання з v54

Andrea1
Добрий вечір всім, я хотів би прочитати блок один punto evo, який монтується блок управління, 6f3 тільки, що, коли я йду, щоб відкрити папку від punto evo галло в 6f3 немає... тепер я думаю, я можу читати і писати без проблем, встановивши півень, як якщо б читати великий момент, але перш ніж це зробити, я прошу вас, більш досвідчених, якщо операція представляється можливим, або ви повинні зробити це іншим методом.
Дякую

blackwolf76
прочитайте його до кінця, як велика крапка...

Перша версія punto evo одно.

Andrea1
ідеальний дякую тобі! дуже
Добрий вечір

carlo abarth
якщо ви спали добре, на корпусі блоку управління 6f3 ви можете прочитати протокол grande punto!!

Fabiuz
Факт, я теж квітка, з таким же ебу і я підтверджую, що ви обрали FIAT Grande Punto 1300mjt

andrea80
Є велика крапка...я читав через obd, вибравши Велику Крапку

Fabiuz
точно. І тобі економія читання в bdm

the shiston
хлопці, але це екю, v54, закон повністю або тільки віртуальний?? я чув, що навіть якщо завантажена карта, мод, я закон завжди на. так??

andrea80
V54 закон всій...

Fabiuz
Файл-ліжко від V54 в послідовний порт OBD 2, для якого ПОВНИЙ

Fabiuz
хлопці, але це екю, v54, закон повністю або тільки віртуальний?? я чув, що навіть якщо завантажена карта, мод, я закон завжди на. так??
Читання, віртуальна на клон не працює, тому від ІДЕЇ відновити версії hw і sw, відповідно, або відновити файл ОРІ.
Якщо ж закони як велика точка, ви закон те, що є в ecu.

the shiston
ах, ідеально, спасибі хлопці

пристрасть двигунів
Читання, віртуальна на клон не працює, тому від ІДЕЇ відновити версії hw і sw, відповідно, або відновити файл ОРІ.
Якщо ж закони як велика точка, ви закон те, що є в ecu.
Привіт, не робити плутанини, v54, має у своєму sw серії файл орі, що робить ecu id, sw перевіряє, якщо є і вам імітує читання, віртуальна, якщо ні, каже, читати ecu, BDM, K..s має 2 функції як надати вихідний файл робить ecu id і замість цього, якщо ви читання читає вміст файлу в ебу, звичайно, ти Ка..., а повинен бути наданий пакет файлів.........

Fabiuz
Говорячи про півник увазі читання, віртуальна не працює на файл в бд, що не є очевидно.
Kess клон з db файл орі ще не бачив...

пристрасть двигунів
Говорячи про півник увазі читання, віртуальна не працює на файл в бд, що не є очевидно.

Fabiuz
у нас вниз говорили в минулому, що дб в Ksuite/res/орі не було оновлення
Тому що файли були прив'язані до інструменту, що він читав, екю тощо....
І навіть знаючи точне ієрархії, з яким вони були номіновані на ОРІ, щоб Chk, якщо я правильно пам'ятаю, ви не могли додати.
Від 65 або від 400$ завжди на ksuite hack базується

Fabiuz
Тепер я не знаю, якщо речі змінилися, але ти був тієї ж думки тут:

пристрасть двигунів
Тепер я не знаю, якщо речі змінилися, але ти був тієї ж думки тут:

Fabiuz
Завантаживши цей прошивки тут k09021102 на місці K10033818
Тоді виникає проблема, що потрібен reset, щоб для цього fw k09xxxxxx
Є файл cfg для оновлення протоколів і т. д....