Прагляд Поўнай Версіі : дапамога dpf off delta 1.6 mjt
Добры вечар усім, заўтра буду чытаць у bdm, блок кіравання delta 1.6 mjt 120 л. мой стрыечны брат, які мае код hw 0281014569,улічваючы, што машына пачынае прадстаўляць праблемы з dpf я хацеў яго выдаліць, і ў сувязі з гэтым выключыць клапан egr...ен хацеў бы таксама яго супастаўленне, але, не будучы яшчэ ў стане, я не ведаю, як рухацца, улічваючы, што есць нават драйвер ecm...таму я хацеў савета, як дзейнічаць. Параіце мне выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне, як раз?ці вы можаце даць мне дапамогу, каб зрабіць гэта ўручную?я не ведаю адрасу ne дзеянняў, але гэта было б для мяне задавальненне гэтага дамагчыся-я, з вашай дапамогай. Апошні пытанне: пры ўстаноўкі імя,eliminargli у сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, дзе варта пачынаць?я павінен зрабіць тую ж працу на маей дэльце, як толькі я здольны.заўтра я адпраўлю файл рэзервовай копіі для пачатку.прывітанне ўсім
я не думаю, што гэта вельмі легка для вас, што вы ніколі не рабілі, ўскладзеных на профі!!
Ніхто не можа даць мне некаторую інфармацыю аб тым, як дзейнічаць ўручную? Адрасы і дзеянні, дзейнічаць? Я не хацеў бы выкарыстаць толькі для dpf...заўтра месца файл, які я атрымаў сення ў bdm. Дзякуй
Карла хацеў бы паспрабаваць, я з вашых указанняў...я меў сумны вопыт з "прафесіяналаў". і тое, калі яны тут менавіта для таго, каб даведацца,
Карла хацеў бы паспрабаваць, я з вашых указанняў...я меў сумны вопыт з "прафесіяналаў". і тое, калі яны тут менавіта для таго, каб даведацца,
Я не маю нічога супраць службы, прысвечаны форуму, але я хацеў бы навучыцца працаваць на гэтых ecu не купляць паслугі.аднойчы больш падрабязна...
Перапіска.. паглядзець, што defap не як зачыніць egr або зрабіць карту, акцыі..
упэўнены ў тым, што пачаць з euro5, дзе dpf ідзе дакрануўся да рукі...не тое, што гэта вельмі мудры, як і што....трэба яшчэ зрабіць белы дым і індыкатар рухавіка гарыць...вы не можаце зрабіць....*****натрапіць шукаць на форуме, што есць матэрыял, у багацці....паспрабуйце вы...і postala...які-то рада, вы атрымаеце напэўна.
Дзякуй ducati83 толькі я прыходжу з працы я бачу працу над імі трохі.на маей "дэльта" з прафесійным dpf выдалены я думаю, калі-то даў вынікаў dtc off...можа быць, асобы дзве карты, і я бачу, што быў крануты.я б не выкарыстоўваць раз,але дрэнна, што ідзе, я раблю гэта з дапамогай гэтага праграмнага забеспячэння толькі часова! цяпер машыну аднаўляе, пастаянна...
Я забыўся,ведаю, што не легка, але менавіта простых рэчаў, якія я не люблю рабіць хехех выклік для мяне, менавіта аб тым, што ў мяне гэта атрымаецца!Добры вечар усім
і не толькі гэта... і нават складана рэалізаваць ўручную, каб не сказаць, пісаць усе адрасы даць DEC і ESA...
Але я недахопу не прымацоўваць спасылку на файл, крычы не celo мы выдаляем калі-небудзь?
я цяпер, каб даць вам na рука абыякава я andarmi таксама знайсці гэты файл?
Пакладзеце Ori 1CBEB2-1CBFBC і паглядзець як справы...
Прабачце cinqueturbo я straconvinto яго адправіў раней пасля чытання мінулым тыдні,аддаваць мне ў гэтай працы, заўседы позна вечарам, паміж сном і блытаніны, я атрымаў гэтую рэч . я паспрабую, як вы апісалі. Яшчэ раз дзякуй!
Хлопцы, толькі што напісаная і правераная машына ў парадку да гэтага часу не спрабуе рэгенераваць адзінае, што я заўважыў, што ў рвг ў дыягназе робіць дробныя руху, нават калі ен забівае ў адмоўныя значэння паміж -0,02 і 0,11 калі я правільна памятаю, у астатнім усе добра, уключаючы dtc, у працоўным стане. Я дзякую ўсіх і, у прыватнасці, cinqueturbo за інфармацыю аб dtc! Усім добрых выходных!!!!!
Прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з кары на пытанне...што тычыцца працы defap ад ecu усе нармальна,у фізічнае выдаленне, але мой стрыечны брат меў праблемы з датчыкам тэмпературы dpf, што ен пашкоджаны, будучы блакаваны ў разьбу...цяпер я апыняюся ў дыягназе наступнае dtc P2085 няспраўнасць электрычнага датчыка тэмпературы впускного dpf. Мне было цікава, калі было, можна выдаліць ў карту аднаго dtc, і ў такім выпадку, як знайсці яго паміж блокам, што дадаў іх вяртала ўсе пасля defap.Памятаю, даўно чытаў што-то можна вылічэнні месцазнаходжання, але, здавалася, не працаваць.Я не хацеў бы таго, каб замяніць гэты датчык, улічваючы, што для нармальнай працы цяпер больш не патрэбны...прывітанне ўсім
вы ўпэўненыя, што гэта маршрут? таму што памятаю, што калі-то і была праблема, што выходзіў...
тым не менш, есць кіраўніцтва на форуме, выдаленне dtc,зрабіць гэта магчыма, але калі вы ад recoveri для датчыка трэба яго падмануць linearizandolo
Аўтамабіль хадзіў тыдзень перад злівам ў defap з-за недахопу часу...потым, калі быў дэмантаваны мац зламаны канцавы часткі і на самай справе, у дыягназ дае мне ланцугі.што тычыцца кіравання, я паспрабую пашукаць і прагледзець, хоць я памятаю, што ўжо прачытана ў мінулым, без, што знайшоў рашэнне,магчыма, было дададзена што-тое, і я не ідуць самыя
Аўтамабіль хадзіў тыдзень перад злівам ў defap з-за недахопу часу...потым, калі быў дэмантаваны мац зламаны канцавы часткі і на самай справе, у дыягназ дае мне ланцугі.што тычыцца кіравання, я паспрабую пашукаць і прагледзець, хоць я памятаю, што ўжо прачытана ў мінулым, без, што знайшоў рашэнне,магчыма, было дададзена што-тое, і я не ідуць самыя
на edc16 формула разліку dtc працуе. Але гэта займае некаторы вочы ў знайсці адрасы пачатку табліцы dtc.
глядзіце, не павінна быць праблем....калі вы выкарыстоўваеце, напрыклад, раз і знаходзіцеся табліца dtc, пасля аналізу winols у damos з 1,9 знойдзеце легка...***** і заўседы я не магу спампаваць, таму не ведаю, што есць( і мне шкада казаць, я не згодны з гэтай палітыкай, і я не магу накіраваць вас у раене....я магу папрасіць вас даць мне hw і sw, у адваротным выпадку, які сэнс будзе абмяжоўваць карыстальніка, калі ў іншых чынам, я атрымліваю тое, што тут, на форуме мне забаронена?
а я лічу, што ўказанне спатрэбіцца....
Прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з кары на пытанне...што тычыцца працы defap ад ecu усе нармальна,у фізічнае выдаленне, але мой стрыечны брат меў праблемы з датчыкам тэмпературы dpf, што ен пашкоджаны, будучы блакаваны ў разьбу...цяпер я апыняюся ў дыягназе наступнае dtc P2085 няспраўнасць электрычнага датчыка тэмпературы впускного dpf. Мне было цікава, калі было, можна выдаліць ў карту аднаго dtc, і ў такім выпадку, як знайсці яго паміж блокам, што дадаў іх вяртала ўсе пасля defap.Памятаю, даўно чытаў што-то можна вылічэнні месцазнаходжання, але, здавалася, не працаваць.Я не хацеў бы таго, каб замяніць гэты датчык, улічваючы, што для нармальнай працы цяпер больш не патрэбны...прывітанне ўсім
Добры дзень, Іосіф, калі вы хочаце паспрабаваць скінуць адрас 1cbf7b мае значэнне 13, калі вы паспрабуеце вы ведаеце, што калі я ўзяў ці не
Дзякуй Сіска сення гатую файл, то я арганізую з маім стрыечным братам, каб яго можна было напісаць.я дам вам ведаць
Хлопцы, толькі што напісаная і правераная машына ў парадку да гэтага часу не спрабуе рэгенераваць адзінае, што я заўважыў, што ў рвг ў дыягназе робіць дробныя руху, нават калі ен забівае ў адмоўныя значэння паміж -0,02 і 0,11 калі я правільна памятаю, у астатнім усе добра, уключаючы dtc, у працоўным стане. Я дзякую ўсіх і, у прыватнасці, cinqueturbo за інфармацыю аб dtc! Усім добрых выходных!!!!!
Вы ўпэўненыя, што фізічна клапан зачыніць, добра? гэта праўда, што карту ў вас закрыта, але калі есць смецце, carboniosi, якія не дазваляюць ім зачыніцца цалкам праходзяць, ва ўсякім выпадку, выхлапных газаў....варта добра ачысціць яго з прадуктам (калі ен легка даступны) і пераканайцеся, фізічна, што не пройдзе дыму.
Я ўпэўнены, таму што быў чысты, некалькі месяцаў таму,не было ў праграме яго, але, улічваючы, што я павінен быў пакласці руку на ecu я defappato і зачыніў egr