Перегляд Повної Версії : Alfa mito 155cv
Привіт всім, хлопці, вам місце на інший мій питання: від днів мені спало міф 155 газована вода з brc, на практиці автомобіль приблизно в 500 км спалахує контрольна лампа двигуна, і я, як помилка, значення лямбда-зондів для схуднення для схуднення; я приніс автомобіль до BRC і мені сказали, що більш, як вони змащені не можуть зробити, і що проблема для них, залежить від зносу цих лямбда-вирази, які повинні бути замінені....клієнт стверджує, що він замість установки імплантату, і тільки близько 15000km.....ви думаєте, було б можливим видалення датчиків карту і спробувати встановити навуглерожування з stechio і wide band?
дивіться в діагнозі trim адаптації палива на короткий і довгий період...звичайно ж бензин
вони працюють на відсоток палива та інформують ecu, щоб додати або видалити бензин, щоб завжди поважати навуглерожування в карту...навуглерожування stft повинен стояти на мінімум і на часткових навантаженнях близько +/-5% і ltft близько +/-1%..якщо ж цього не ви повинні почати бачити спочатку датчик витрати повітря, ніби, якщо все в порядку проходить контроль всього навколо труби, щоб знайти який-небудь витоку повітря, якщо навіть тут, і все на місці, перевіряти тиск палива, може бути, що регулятор тиску, так пішов і працює трохи худий, отже, ecu намагається відгодувати, але 'lincremento знаходиться за межами його досяжності (trim мають максимум 25%, втручання в позитивний і негативний),
для ясності:
stft=short time fuel trim= trim палива в короткий період
ltft= long time fuel trim= trim палива протягом тривалого періоду
удачі..
дякую за поради....річ у тому, що автомобіль, на бензин, це добре, не мінімальні проблеми....це тільки на газ, що тягне за помилка....і я бачив своїми очима, що насправді карту з brc більше не може йти....потім створюється помилка параметрів лямбды в ебу....
я хотів би в цей момент керувати всім вручну, видаляючи зонди і подивитися, як він себе веде, щоб зрозуміти, якщо насправді 155cv не перетравлює добре gpl....побачив, що на 120cv проблеми з системою серії або після покупки не є....
В brc встановлений для автомобілів, турбо дизель об'єм двигуна до 3500 до 6 циліндрів, так що це не питання розміру імплантату....
справа в тому, що я хотів би зрозуміти, якщо ще з gpl і це автомобілізації були подібні проблеми.
Встановлення BRC є хороший продукт, мають єдиний недолік, що іноді l форсунки брудняться, можуть створити ці проблеми! Якщо на бензин не у вас проблеми, перш за все, вам необхідно перевірити, прес-скрапленого газу, який повинен стояти близько 1,4 бар з двигуна на холостому ходу,то в той час завжди в русі на gpl спробуйте зняти iltubicino депресії на редукторі і подивитися, якщо від легких їх всі атаки трубки виходить газ, якщо так і було, - це внутрішня мембрана маршрут, нарешті, проходить до форсунок я їх раз відключіть їх їжі, прямі, періодично я їх тікати в той час як спрей для знежирення гальм,їх rimonti і спробуйте. Звичайно, буде нагода перевірити фільтри gpl, так і на трубопровід і форсунки, які під клапан є, і свічки.
Тут ви повинні розуміти, якщо ви хочете вирішити проблему або обійти з Dtc off .
Не та, що має сопла GPL маленькі?
або так само труби занадто довгі?
тиск зрідженого газу на редуктор занадто низько?
цього я бачив приготовлені і сирі з установок, змонтованих так, щоб..