КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Alfa mito 155cv

ducati83
Прывітанне ўсім, хлопцы, вам месца на другі мой пытанне: ад дзен мне прыйшоў міф 155 газаваная вада з brc, на практыцы аўтамабіль прыкладна ў 500 км загараецца кантрольная лямпа рухавіка, і я, як памылка, значэння лямбда-зондаў для пахудання для пахудання; я прынес аўтамабіль да BRC і мне сказалі, што больш, як яны змазаныя не могуць зрабіць, і што праблема для іх, залежыць ад зносу гэтых лямбда-выразы, якія павінны быць замененыя....кліент сцвярджае, што ен замест ўстаноўкі імплантата, і толькі каля 15000km.....вы думаеце, было б магчымым выдаленне датчыкаў карту і паспрабаваць ўсталяваць науглероживания з stechio і wide band?

манро
глядзіце ў дыягназе trim адаптацыі паліва на кароткі і доўгі перыяд...вядома ж бензін
яны працуюць на працэнт паліва і інфармуюць ecu, каб дадаць або выдаліць бензін, каб заўседы паважаць науглероживания ў карту...науглероживания stft павінен стаяць на мінімум і на частковых нагрузках каля +/-5% і ltft каля +/-1%..калі ж гэтага не вы павінны пачаць бачыць спачатку датчык выдатку паветра, як быццам, калі ўсе ў парадку праходзіць кантроль за ўсе вакол трубы, каб знайсці які-небудзь уцечкі паветра, калі нават тут, і ўсе на месцы, правяраць ціск паліва, можа быць, што рэгулятар ціску, так пайшоў і працуе трохі худы, такім чынам, ecu спрабуе выгадаваць, але 'lincremento знаходзіцца па-за межамі яго дасяжнасці (trim маюць максімум 25%, ўмяшання ў станоўчы і адмоўны),
для яснасці:
stft=short time fuel trim= trim паліва ў кароткі перыяд
ltft= long time fuel trim= trim паліва на працягу доўгага перыяду
поспехі..

ducati83
дзякуй за парады....гаворка ў тым, што аўтамабіль, на бензін, гэта добра, не мінімальныя праблемы....гэта толькі на газ, што цягне за памылка....і я бачыў сваімі вачыма, што на самой справе карту з brc больш не можа ісці....затым ствараецца параметраў памылка лямбда ў эбу....
я хацеў бы ў гэты момант кіраваць усім ўручную, выдаліўшы зонды і паглядзець, як ен сябе вядзе, каб зразумець, калі на самай справе 155cv не пераварвае добра gpl....убачыў, што на 120cv праблемы з сістэмай серыі або пасля куплі не есць....
У brc усталяваны для аўтамабіляў, турбо дызель да 3500 аб'ем рухавіка да 6 цыліндраў, так што гэта не пытанне памеру імплантата....

справа ў тым, што я хацеў бы зразумець, калі яшчэ з gpl і гэта аўтамабілізацыі былі падобныя праблемы.

project
Ўстаноўкі BRC есць добры прадукт, маюць адзіны недахоп, што часам l фарсункі пэцкаюцца, могуць стварыць гэтыя праблемы! Калі на бензін не ў вас праблемы, перш за ўсе, вам неабходна праверыць, прэс-звадкаванага газу, які павінен стаяць каля 1,4 бар з рухавіка і на халастым ходу,то ў той час заўседы ў руху на gpl паспрабуйце зняць iltubicino дэпрэсіі на редукторе і паглядзець, калі ад легкіх іх усе атакі трубкі выходзіць газ, калі так і было, - гэта ўнутраная мембрана маршрут, нарэшце, праходзіць да фарсунак я іх раз адключыце іх ежы, прамыя, перыядычна я іх цікаць у той час як спрэй для абястлушчвання тармазоў,іх rimonti і паспрабуйце. Вядома, будзе выпадак праверыць фільтры gpl, так і на трубаправод і фарсункі, якія пад клапан есць, і свечкі.

clabsport
Тут вы павінны разумець, калі вы хочаце вырашыць праблему або абыйсці з Dtc off .

cinqueturbo
Не і, што мае сопла GPL маленькія?
ці так жа трубы занадта доўгія?
ціск звадкаванага газу на рэдуктар занадта нізка?

гэтага я бачыў прыгатаваныя і сырыя з установак, змантаваных так, каб..