КПК

Перегляд Повної Версії : клонування sid 804

tecnoecu

cinqueturbo
Ви скопіювали тільки Спалах..
і eprom?

tecnoecu
привіт nn, то копіюється, тому що, як правило, для scodificare частково цей тип ecu я просто тільки дані flash.це, якщо не помиляюся, eeprom двері з протилежного боку до процесора, правда?

sportknight
так, але дані bsi ce має їх у eprom, а потім ви повинні скопіювати eprom

tecnoecu
ок, я намагаюся, і я дам вам знати

legendaryslave
піднімає конденсатори лежить під

амінь
Не бійтеся розірвати зв'язок конденсаторів, складки, поки ви не пам'ять, легко отпаять, не ламається нічого, тільки два supportini пластик, то пробач, коли конденсатори на їх місце повернеться все в порядку.

legendaryslave
Не бійтеся розірвати зв'язок конденсаторів, складки, поки ви не пам'ять, легко отпаять, не ламається нічого, тільки два supportini пластик, то пробач, коли конденсатори на їх місце повернеться все в порядку.

До певної міри, проте, що, піднявши конденсатори вигини друкованої плати, тому завжди з належною політики

tecnoecu
тоді я скопіював дані flash eeprom, але так машина nn частина, повторюю, я їх копіювати на ecu з того ж нм hw

амінь
То має піти у силу, переходить в діагноз?

tecnoecu
ви на діагностику виходить

амінь
А які помилки у вас?

tecnoecu
доброго дня, вибачте, не в діагнозі мені сказав мій співробітник виходить у body, але якщо в ecu двигуна

амінь
То convieni зі мною, що c-це деякі фізичні проблеми, зварних швів ок?

sportknight
я знаю, що цей ecu готують...

tecnoecu
привіт, я перейду на ситуацію.я знизу і зверху іншою ecu з тим же номером hw і sw, перш ніж засунути туди руку, я намагався побачити, якщо входив в діагнозі, і це було в порядку, після демонтовано я клонували eeprom і замінити флеш з його ориг горі все і всі-частина і тут виходить навіть діагноз я поставив усе, як колись, входить до діагноз, але логічно nn частина.що ви мені порадите?

амінь
Потім просто зрозуміти, що flash зруйнований

danyparis
Привіт ,
ECU SID802 , 804 та 806 ідентичні .
Для клонування потрібно міняти Flash EEPROM.
Вже кілька разів)

tecnoecu
немає flasch теж зруйнована, тому що якщо я підходжу на блоці ориг машина, думаю, що мене це екю, щоб бути клоновані і, можливо, ми також хоче, щоб для читання мікро

danyparis
Неможливо читати цей мікро ECU, тому що немає BDM

мороз
можна клонувати за допомогою інструменту Я термінал?

мороз
підтверджую, можна клонувати за допомогою інструменту Введення-виведення закінчується, я 5WS40110C-T
Num HW: 9653447480
Num SW: 9648624280
SID804
lìho clonaa з sid 804 5WS40075C-T
і автомобіль футбольний

Senna_90
ви з я терміналів клони все без отпаять або відкрити що-небудь

мороз
тепер я повинен спробувати змінити цей файл і подивитися, якщо він, починаючи

мороз
розрахунок cks з іншої програми