Перегляд Повної Версії : клонування sid 804
Ви скопіювали тільки Спалах..
і eprom?
привіт nn, то копіюється, тому що, як правило, для scodificare частково цей тип ecu я просто тільки дані flash.це, якщо не помиляюся, eeprom двері з протилежного боку до процесора, правда?
так, але дані bsi ce має їх у eprom, а потім ви повинні скопіювати eprom
ок, я намагаюся, і я дам вам знати
піднімає конденсатори лежить під
Не бійтеся розірвати зв'язок конденсаторів, складки, поки ви не пам'ять, легко отпаять, не ламається нічого, тільки два supportini пластик, то пробач, коли конденсатори на їх місце повернеться все в порядку.
Не бійтеся розірвати зв'язок конденсаторів, складки, поки ви не пам'ять, легко отпаять, не ламається нічого, тільки два supportini пластик, то пробач, коли конденсатори на їх місце повернеться все в порядку.
До певної міри, проте, що, піднявши конденсатори вигини друкованої плати, тому завжди з належною політики
тоді я скопіював дані flash eeprom, але так машина nn частина, повторюю, я їх копіювати на ecu з того ж нм hw
То має піти у силу, переходить в діагноз?
ви на діагностику виходить
доброго дня, вибачте, не в діагнозі мені сказав мій співробітник виходить у body, але якщо в ecu двигуна
То convieni зі мною, що c-це деякі фізичні проблеми, зварних швів ок?
я знаю, що цей ecu готують...
привіт, я перейду на ситуацію.я знизу і зверху іншою ecu з тим же номером hw і sw, перш ніж засунути туди руку, я намагався побачити, якщо входив в діагнозі, і це було в порядку, після демонтовано я клонували eeprom і замінити флеш з його ориг горі все і всі-частина і тут виходить навіть діагноз я поставив усе, як колись, входить до діагноз, але логічно nn частина.що ви мені порадите?
Потім просто зрозуміти, що flash зруйнований
Привіт ,
ECU SID802 , 804 та 806 ідентичні .
Для клонування потрібно міняти Flash EEPROM.
Вже кілька разів)
немає flasch теж зруйнована, тому що якщо я підходжу на блоці ориг машина, думаю, що мене це екю, щоб бути клоновані і, можливо, ми також хоче, щоб для читання мікро
Неможливо читати цей мікро ECU, тому що немає BDM
можна клонувати за допомогою інструменту Я термінал?
підтверджую, можна клонувати за допомогою інструменту Введення-виведення закінчується, я 5WS40110C-T
Num HW: 9653447480
Num SW: 9648624280
SID804
lìho clonaa з sid 804 5WS40075C-T
і автомобіль футбольний
ви з я терміналів клони все без отпаять або відкрити що-небудь
тепер я повинен спробувати змінити цей файл і подивитися, якщо він, починаючи
розрахунок cks з іншої програми